- 10 Eylül 2017
- 1.565
- 2.669
Lap+histereskopi oldum canımNe ameliyatı oldun ? İnşalalh da olacaktır rabbim İsteyen herkese versin hepimize âmin
Perde aldırdım 2.5 cm
Sağ tüp alındı birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lap+histereskopi oldum canımNe ameliyatı oldun ? İnşalalh da olacaktır rabbim İsteyen herkese versin hepimize âmin
Benimde mayısta olmuştu kimyasal gebelik çıkınca kan almışlardı sonuçlarımı yeni gördüm büyün değerlerim düşükmüş çok fazla ben bu yüzden kimyasal olabileceğinden şüpheleniyorum sağlık ocağı yapıyorBen baktırmadım bulunduğumuz yer ilçe bir hafta sonra izne gidince baktırcam hepsine .. onlara da kadın Doğum mu bakıyo acaba ?
Haklısın ama her zorluğun ardında bir güzellik vardır derler. Bende kendimi böyle avutuyorumKaybetmek te çok zor tam duam oldu diyorsun ve bir balıyorsun hop gitti hepsi zor ya ama inşallah tez zaman da hepimize nasip olur
afiyet olsun canım sonra görüşürüzYemek molası veriyorum vallahi buraya Yazıyım derken açlıktan öleceğim
benimde etrafımda öyle insanlar var maalesefHiç ummadığım insanlar bile böyle nispetler peşine düşüyo vay be nekadarda çekemiyolarmış beni diyesim geliyo.
Çok basit çok varoş hareketler
Canım ya gerçekten çok iyisin rabbim kalbine göre versin inşallahh ve en kısa zaman da hepimize nasip olsun rabbim in izniyle Evet. Bu yolda yalnız değilsin ve bizim imtihanımız .. bnde dün biraz bunaldım ama suan daha iyiyim .. inşallah tez zamanda nasip olacaktırRabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin ben 2 düşük yaptım suan da testlerimı yaptiriyorum 1.5 2 aya çıkacak yarın tekrar kan vermeye gidicem mahvoldu psikoljim buna da şükür diyorum beklemek zor herkes soruyor yok mu yokmu diye yok diyorum kedim var onu Sevin hele 2 düşük yaptigimi bildikleri için kocasından önce ilk hamilelik haberini bana yetistirenler yok mu bilerek yapıyorlar bende bol bol dua edip yolluyorum ne edeyim yani bu benim imtihanım Rabbim bekle diyor bekliyorum allahım bekliyorum sen anladın ben her ezberimin ardından bizim gibi bekleyen herkese dua ediyorum Rabbim hafizligimin ve kuranın hurmetine bize de versin nur topu gibi evlatlar ❤ amin
İnşallahh öyle de olacak cnm sağlıklı hayırlı evlatlarımız tez zaman da nasip olacaktır inşallahhHaklısın ama her zorluğun ardında bir güzellik vardır derler. Bende kendimi böyle avutuyorum
allah şifa versin canım ya çok geçmiş olsunLap+histereskopi oldum canım
Perde aldırdım 2.5 cm
Sağ tüp alındı birde
Acaba bende mi gidip kan versem sağlık ocağında ya .. çok geçmiş olsun cnmBenimde mayısta olmuştu kimyasal gebelik çıkınca kan almışlardı sonuçlarımı yeni gördüm büyün değerlerim düşükmüş çok fazla ben bu yüzden kimyasal olabileceğinden şüpheleniyorum sağlık ocağı yapıyor
bencede yaptır testlerini kadım doğuma git mutlakaAcaba bende mi gidip kan versem sağlık ocağında ya .. çok geçmiş olsun cnm
Amin canım benim daha şimdi kan verdim geldim Rabbim boşa çıkarma sin umitlerimizi ben biliyorum bu dünyada olmasa da ahirette mukafatini verecek hepimize yeterki şükür ve tevekkül eedelim sakin içinin bunalmasina izin verme hepsi vesvese ben bu yüzden çok rahatsizlandim yeni atlattım hepimiz güzel anne adaylariyiz ❤ bir gün de güzel anneler olucaz ❤Canım ya gerçekten çok iyisin rabbim kalbine göre versin inşallahh ve en kısa zaman da hepimize nasip olsun rabbim in izniyle ❣ Evet. Bu yolda yalnız değilsin ve bizim imtihanımız .. bnde dün biraz bunaldım ama suan daha iyiyim .. inşallah tez zamanda nasip olacaktır ❣
Ver canım bişey çıkmz inşAllah ama bi bakarsın bide benim prolaktin yüksek çıktı onlara da baktırAcaba bende mi gidip kan versem sağlık ocağında ya .. çok geçmiş olsun cnm
Acaba bende mi gidip kan versem sağlık ocağında ya .. çok geçmiş olsun cnm
Aminnn. Söyle de düşün şu zamanda çocuğu olmayan var mı bizim de olmasın.İnşallahh öyle de olacak cnm sağlıklı hayırlı evlatlarımız tez zaman da nasip olacaktır inşallahh ❣❣
Maşallahh cnm benim ya allah hepimizin duasını kabul eder inşallah 2020 ye Bebişle gireriz umarım insan bazen bunalıyor ama buda geçiyor vallah sadece dua etmek lazımmışAmin canım benim daha şimdi kan verdim geldim Rabbim boşa çıkarma sin umitlerimizi ben biliyorum bu dünyada olmasa da ahirette mukafatini verecek hepimize yeterki şükür ve tevekkül eedelim sakin içinin bunalmasina izin verme hepsi vesvese ben bu yüzden çok rahatsizlandim yeni atlattım hepimiz güzel anne adaylariyiz ❤ bir gün de güzel anneler olucaz ❤
Gittim sağlık ocağına kan verdim 2 de gel dedi bakalım bişey çıkacak mı ya ..bencede yaptır testlerini kadım doğuma git mutlaka
Haklısın tabi cnm ben hep eşime diyordum kesin kısırsın sonra hamilelik oldu kimyasal da olsa olunca adam bi rahatladı anlatamamKimin vitamin değerleri 4 4lük ki , kimyasal gebeliğin birçok nedeni olabilir. Sağlıksız sperm, kalitesiz yumurta, sağlıklı sperm+sağlıklı yumurta fakat hücre bölünmesinde kromozomal anomaliler, vs vs.
Canım 1 kimyasal fazla birşey ifade etmiyor eğer 3 kez tekrarlarsa o zaman araştırmaya başlıyorlarmış. Panik yapma oluruna bırak ben öyle yapıyorum .
Allah razı olsun canım amin hepimiz için inşallahh en hayırlı zaman da nasip olur inşallah cnm çok teşekkür ederimHer gecenin bir sabahi vardir canim bir sorunun yoksa illaki olacak birgun herseyin zamani var sabret ne desek bos ama sabreden muradina ermiş sende sabret insallah olur bebeğin de bize konu acarsin bebeğinle ilgili insallah
Öyle tabi cnm ama işte insan bunalıyor bazen kuzum elbet olacaktırAminnn. Söyle de düşün şu zamanda çocuğu olmayan var mı bizim de olmasın.
Doktor bütün testleri tuttum dedi bakalım hele gideyim yazarım kuzumVer canım bişey çıkmz inşAllah ama bi bakarsın bide benim prolaktin yüksek çıktı onlara da baktır