Doğru diyorsun vallah Miliet herseyi konuşuyor napsan dert oluyo . Sadece suan izne gidicez görümcem benden sonra evlendi ve hamile oda bizle geliyor çokta severim ama biliyorum herkes kıyaslama yapacakBunu sakın kendini avutmak gibi düşünme etraf hep böyle görsede.
Kuş besleyen bi kadın vardı işte çocuk olmadı ya oda böyle avundu derlerdi... çocuğu olunca kuş beslemek isteyemezmiş gibi.
Hayat çocuktan annelikten ibaret değil.
İçinden bişeyler yapmak gelsin hep bu isteğin körelmesine izin verme.
@Lices_s dimi lices :)
Tabi en güzel örnek ben 5 sene bitti hala bekliyorum kendimi tüp bebek forumundam çok düzenli evim topiğindeyim kendimi temizliğe işime vermiş durumdayımBunu sakın kendini avutmak gibi düşünme etraf hep böyle görsede.
Kuş besleyen bi kadın vardı işte çocuk olmadı ya oda böyle avundu derlerdi... çocuğu olunca kuş beslemek isteyemezmiş gibi.
Hayat çocuktan annelikten ibaret değil.
İçinden bişeyler yapmak gelsin hep bu isteğin körelmesine izin verme.
@Lices_s dimi lices :)
Doğru diyorsun vallah Miliet herseyi konuşuyor napsan dert oluyo . Sadece suan izne gidicez görümcem benden sonra evlendi ve hamile oda bizle geliyor çokta severim ama biliyorum herkes kıyaslama yapacakama rabbim elbet nasip edecek hersey tabi annnelik veya çocuk değil hatta bizde isteyen de eşim ama Türk halkı çok iyi bişey sanıyor evlenen hemen çocuk yapmalı 1 oldumu 2 niye yok
Diyenler yapsın madem çok seviyorlar4.yü bile yap diyolar :) sıkıntı sende değil :)
Tabi en güzel örnek ben 5 sene bitti hala bekliyorum kendimi tüp bebek forumundam çok düzenli evim topiğindeyim kendimi temizliğe işime vermiş durumdayımyoksa 3 tüp bebek ve daha neleri ve geçen 5 sene ben herhalde çıldırırdım
Gerçekten allah sabır versin cnm ve tez zaman da nasip olsun inşallahhTabi en güzel örnek ben 5 sene bitti hala bekliyorum kendimi tüp bebek forumundam çok düzenli evim topiğindeyim kendimi temizliğe işime vermiş durumdayımyoksa 3 tüp bebek ve daha neleri ve geçen 5 sene ben herhalde çıldırırdım
Doğru vallah ama çok doldum ilk çocuk niye yapmıyonuz diyeni kesecem diğerleri de ibret alıp sormazlar sanırım daha4.yü bile yap diyolar :) sıkıntı sende değil :)
Diyenler yapsın madem çok seviyorlar
Amin canım rabbim her isteyene versin inşallah ben normalde tez canlı sabırsız biriyim ama elimden gelen en son şey tüp bebek ve dua ikisini de yapıyorum ve olmuyor he için yanıyor mu hem de nasıl ama yapacak bir şeyim yok kiGerçekten allah sabır versin cnm ve tez zaman da nasip olsun inşallahh❣ Bnde kendime bişey bulsam iyi olacak gibi yoksa sonum tımarhane
Zaten bu site yi seviyorum kadın dayanışması var çok güzelArtık çıldıramazsın bak burda yalnız değiliz hiç bi konuda :)
Maaa şaaallll laaaaahhhhh valla ağzım açık kaldı :) kaynanan nereli canım özel olmazsa merak ettim :)kaynanam sözüme 1 hafta kala doğurdu hemde 7. Yi
Sağ ol canım :)Artık çıldıramazsın bak burda yalnız değiliz hiç bi konuda :)
Allah ilk böyle çok emek verenlere versin inşallah yoksa ben daha 1 sene olmuş sızlanıyorum saçma bi şekildeAmin canım rabbim her isteyene versin inşallah ben normalde tez canlı sabırsız biriyim ama elimden gelen en son şey tüp bebek ve dua ikisini de yapıyorum ve olmuyor he için yanıyor mu hem de nasıl ama yapacak bir şeyim yok kisana tavsiyem puzzle al 1000 parça şahane bir şey ondan başka bir şey aklına gelmiyor o an ben bayılıyorum :)
Hatay lı ve Türk bideMaaa şaaallll laaaaahhhhh valla ağzım açık kaldı :) kaynanan nereli canım özel olmazsa merak ettim :)
Doğru tesbit ettin canım 8 ayda epey bilgi topladım bütün bilgileri kullandığım ay şükür Rabbim.nasip ettiYemin ediyorum bilgi küpü gibisinaradığımız kadın bulundu kızlar
İnşAllah canım birbirimizin müjdeli haberlerini alalım tez vakitteGerçekten sıkıntısı olmayan da geç oluyo bunu anladım artık ..inşallahh olacak cnm inşallahh
Kaybetmek te çok zor tam duam oldu diyorsun ve bir balıyorsun hop gittiCanım sen en azından hamile kalabilmişsin ben hiç hamile kalmadım
Canım önce doktor a gidin hersey yolunda mı baktırın ve ondan sonra eşine keci boynuzu pekmezi yada suyu içir sende kürü incir ye bunları yap inşallah ta olucaktırKızlaarr bende bir sene 3 aylık evliyim yani nerdeyse bi buçuk yıl oldı ve 8 aydır da istiurouz ama henüz olmadı
Bitkisel şeuelre başlıyım diyorım hiç birini düzgün yaoamıyırum
Ne manevi yönden başladığım şeyelri
Nede maddi
Sanırım yeteri kadar dua etmiyorum
Ama hissddyorum çocuğumun olacağını
İnşallah Allah hepimize hayorlı zamanda nasip eder