- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
Ben 10 gün kala başlıyorum :))) regl olunca da üzülmüyorum en azından olmadığını bilip kendimi hazırlıyorum :))
Geçen ay bende erkenden kan testi vermiştim ama kimyasalım oldu o yüzden korkuyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 gün kala başlıyorum :))) regl olunca da üzülmüyorum en azından olmadığını bilip kendimi hazırlıyorum :))
Aaa ben sperm sayısıyla alakalı sandım çok pardon aşılama eğer sigorta varsa 700 tl sigorta yoksa 1200 civarı ama tüp bebek sigorta varsa 4000 yoksa da 7000+ilaclar birlikte 11 bin tl tutuyormus
Hatay lı ve Türk bide hani bizim Kürt milleti çok doğurur normalde ama kadın maşallahı var
Tabi cnm ama büyü her yerdeyse sanırımKürtler illa futbol takımı kuracak yoksa işin büyüsü kaçar
Hadi hayırlısı canım. Benim dualarım seninle tez vakitte hayırlı haberle dön bizemerhaba kızlar ben tüp bebek için başvurdum evraklarımı hazırlayıp gideceğim biraz zaman alacak ama olsun :)
Çok doğru canım sabırla bekliyoruz bakalım o hayırlı zamanıher ruhun gelecek bir zamanı var. ruh bedene uflenmemişse nasıl gelsin.
İnşallah hamissindir cnm hayırlısıyla bekle bakalım burda sabır devreye giriyorBenim pik'ten buyana göğüslerim çok hassas ve acıyor bakalım birsey var mı bu ay . Test yapmayı düşünmüyorum erkenden bat'a son 6 gün.
Kesinlikle katılıyorum sana cnm mümkünse ilk bize versin olandan önceBen de öyle deyip cekildim kenara.
Önce olmayana versin, vakti gelince bana da versin. ama 2 cocugu olandan önce bana versin:))
İnan seni çok iyi anlıyorum ve elde olmadan merak edip kendi kendini yiyorsun maalesef Meryem ana otunu duydum bende onu araştırıyorum bakalımInsallah canim insallah okdr cok istyrm ki anliysndr beni hergun surekli bunlari arastryrm snra cpk ustelyrm die kendimi sucluyrm
Gözüktüm ve hiçbir sıkıntı yokmuş sonuçları da koydum bakalım anlayan varsa bakabilir mi ?Canım doktora gözüktnüzmü
Üzüldüm kuzum da hep öyle olacak diye birşey yok. Hem düşük yada kimyasaldan sonra ki gebelik sağlıklı olurmusGeçen ay bende erkenden kan testi vermiştim ama kimyasalım oldu o yüzden korkuyorum..
Benimde bu ay bi sene oluyor delirmek üzereyim ben anlarm ilk sayfayami koydun bakymGözüktüm ve hiçbir sıkıntı yokmuş sonuçları da koydum bakalım anlayan varsa bakabilir mi ?
Buraya koydum cnm seni etiketliyim durBenimde bu ay bi sene oluyor delirmek üzereyim ben anlarm ilk sayfayami koydun bakym
Gebelikaski ..Kızlar selam hepinize nasılsınız iyi misiniz bakayım ❣ bunlqr benim kan sonuçlarım anlayan varsa bakabilir mi ?? Doktor hersey iyi dedi ama yine de .
Konunuza bakarken gordum. D vitaminine bakilmadi mi acaba? Bende pcoluyum 3. Senemde kizima hamile kaldim tedavi ile. Bu gebeligimde de 15 kg verince ve d vitamin ilacim bitince olduKızlar selam hepinize nasılsınız iyi misiniz bakayım ❣ bunlqr benim kan sonuçlarım anlayan varsa bakabilir mi ?? Doktor hersey iyi dedi ama yine de .
Güya bakıldı ama bilmiyorum İnan daha iyi bir doktora gidicem ama şimdilik bu testleri tuttu doktor .. maşallah cnm sağlıkla büyüt inşallah ..Konunuza bakarken gordum. D vitaminine bakilmadi mi acaba? Bende pcoluyum 3. Senemde kizima hamile kaldim tedavi ile. Bu gebeligimde de 15 kg verince ve d vitamin ilacim bitince oldu
Gülsem mi uzulsemmi bilemedim simdi . Allah hayirlisini versin ...Ya herkes mi hamile olur arkadaş kapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Allah tüm isteyene nasip etsin.. gorumceminde 10 yildir olmuyor. Pes etmiyor savasmaya devam.. bende 3 yil bekledim..Güya bakıldı ama bilmiyorum İnan daha iyi bir doktora gidicem ama şimdilik bu testleri tuttu doktor .. maşallah cnm sağlıkla büyüt inşallah .. ☺