- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.699
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül bence artık bnde gülüyorumGülsem mi uzulsemmi bilemedim simdi . Allah hayirlisini versin ...
İkinci günü yapıldı cnm ama kimyasaldan sonra 34. Gün de yaniCanım bana hormon degerlern yüksek geldi adetin kacinci günü yapildi bu
Hee onu bilemem. Daha düzene grmemistir. Canım bikere olmuş bidaha olacaktır. Bak ben nokta atışı yapıyrm bi senedir hiç olmadı hangisne sevinelm hangsne üzülelmİkinci günü yapıldı cnm ama kimyasaldan sonra 34. Gün de yani
Bakalım cnm benim gibi olan o kadar bayan var ki yeri geliyor insan bunalıyor yeri geliyor savaşıyor umarım hepimize nasip olur canım ☺❣Allah tüm isteyene nasip etsin.. gorumceminde 10 yildir olmuyor. Pes etmiyor savasmaya devam.. bende 3 yil bekledim..
Nasip olmayınca olmuyor napsak elimiz boş kalıyor bugün çok dua ettim isteyen herkese nasip olsun dedim İnşallah sana da bana da nasip olucaktır kuzumHee onu bilemem. Daha düzene grmemistir. Canım bikere olmuş bidaha olacaktır. Bak ben nokta atışı yapıyrm bi senedir hiç olmadı hangisne sevinelm hangsne üzülelm
İnsallah canım benim cümlemize gtsin dua sagolasnNasip olmayınca olmuyor napsak elimiz boş kalıyor bugün çok dua ettim isteyen herkese nasip olsun dedim ❣ İnşallah sana da bana da nasip olucaktır kuzum☺☺❣❣
Üzüldüm kuzum da hep öyle olacak diye birşey yok. Hem düşük yada kimyasaldan sonra ki gebelik sağlıklı olurmus
Ne demek cnm yeter ki sevinelim o duygulu tadalımİnsallah canım benim cümlemize gtsin dua sagolasn
İnşallah bir daha aynısı olmayacak bizde sevinicez canım bugün arkadaşıma gittim 7 aylık hamile insan özeniyor ya Bide ilgi duyunca sanki sana acır gibi bakıyorlar allahımEvet öyle ama işte insan birşey yaşadığında hep aynısı olacak zannediyor..Allah korusun ❤
İnşallah bir daha aynısı olmayacak bizde sevinicez canım bugün arkadaşıma gittim 7 aylık hamile insan özeniyor ya ☺☺Bide ilgi duyunca sanki sana acır gibi bakıyorlar allahım
Aynı durum bende de var cnm sabır tükeniyor herkes yanlış anlıyor aman ne bilim bacım sonuç iyi olur inşallahh yaİnşallah tatlım, sorma ya korkumdan kucağıma bebek alıp sevemiyorum aa aceba istiyor da olmuyor mu diye düşünecekler diye.. Pozitif olmaya çalışıyorum ama sabrım tükeniyor yavaş yavaş..
Önemli detay bu zaten bi kürt daha görmekten mutluluk duydum bende kürdüm canımTabi cnm ama büyü her yerdeyse sanırım
amin canım inşallah :)Hadi hayırlısı canım. Benim dualarım seninle tez vakitte hayırlı haberle dön bize
Bende memnun oldum canım Nerelisin pekiÖnemli detay bu zaten bi kürt daha görmekten mutluluk duydum bende kürdüm canım
Muş'luyum can sen nerelisin ?Bende memnun oldum canım ❣❣ Nerelisin peki
Benim bitane var işteKesinlikle katılıyorum sana cnm mümkünse ilk bize versin olandan önce
AY canım ya ne kadar güzel düşünmüşsün umarım hepimize nasip olacaktır bakalım cnm allah ın izniyle sen şimdilik güzel uyu biraz biz uykusuz kalakBenim bitane var işte
Ondan kenarda sıramı bekliyorum. Geçen ay burdaki hiç çocugu olmamış olanlara benim sıramdan savıp versin diye dua ettim . Ben de çok istiyorum ama daha çok isteyen hiç tatmayanlar var... ben bi sene daha huzurla uyusam geceleri incilerim dökülmez
AY canım ya ne kadar güzel düşünmüşsün umarım hepimize nasip olacaktır bakalım cnm allah ın izniyle sen şimdilik güzel uyu biraz biz uykusuz kalakBenim bitane var işte
Ondan kenarda sıramı bekliyorum. Geçen ay burdaki hiç çocugu olmamış olanlara benim sıramdan savıp versin diye dua ettim . Ben de çok istiyorum ama daha çok isteyen hiç tatmayanlar var... ben bi sene daha huzurla uyusam geceleri incilerim dökülmez
Evet bisey gok diolar ama yine gitcem canimCanım doktora gözüktnüzmü