- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
İnan insan her şeye alışıyor bazen geldiğinde kavga ediyoruz diyorum bu yabancıda kimİnsallahhh. Canım . İyi dayaniyorsun sen benim eşim eve gelmezse ben tek deliriyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan insan her şeye alışıyor bazen geldiğinde kavga ediyoruz diyorum bu yabancıda kimİnsallahhh. Canım . İyi dayaniyorsun sen benim eşim eve gelmezse ben tek deliriyorum .
Kesinlikle değiştirme hele o kaşlar olay olayTeşekkür ederim bende bütünleştik kendisiyle degiştirmeye elim varmıyor
Daha iyisi senin olsunKesinlikle değiştirme hele o kaşlar olay olay
Daha iyisi senin olsun
Ahaha .sen çok yaşa . Bır gün kapıda seni tanımıyorum kimsin de dersin sen :))))İnan insan her şeye alışıyor bazen geldiğinde kavga ediyoruz diyorum bu yabancıda kim
O kadar haklısın ki canım sanki beni anlatmış gibisin suan biraz doldum galiba yoksa böyle olması gerekiyorsa napabilirim ki geçen ay spor aletleri aldım eve duvara ayna ayarlicaktık eşim dedi ne istiyorsan yaptır ama hamilelik haberimi aldım ve sonra kimyasal olunca elim ayağım çekildi herseyden . Bugün de komşum geldi hamile bide kilo sorunu var hep stresli biri buna rağmen . Başka bir arkadaşın da hamilelik haberini aldım ve ağır oldu sanırım hepimize nasip olur inşallahh hayırlısıyla
Bende seninle ayni durumdayim
Sağol canım benm inşallahDemiştin bana doğru ya git bakalım cnm hayırlı haberlerle yazarsın bize inşallahh ❣ Dualarım senle cnm
Bu gidişle derim vallah benden çok iş arkadaşları görüyorAhaha .sen çok yaşa . Bır gün kapıda seni tanımıyorum kimsin de dersin sen :))))
Umarım biran önce hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız cnmBende seninle ayni durumdayim
merhaba kızlar ben tüp bebek için başvurdum evraklarımı hazırlayıp gideceğim biraz zaman alacak ama olsun :)En kısa zamanda hepimize nasip olur inşallah yasemincim sağlıkla sıhhatla
Ya herkes mi hamile olur arkadaş kapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Ben de öyle deyip cekildim kenara.Hiç bu duruma düşeceğimi sanmıyordum sanıyordum ki istediğim gibi olacak allahım ya .. canım bnde salıyom bu düşünceyi ama bazen gına geliyor .. dünya bile hamile gibi kaynanam sırayı aldı da sonra ablam sonra bütün çevrem Önce bi durun allah olmayana versin bereket girmiş hepsine
Ben hemen yapardım valla sabırsızlıklan kendimi hazırladım üzülmekten daha iyi regl olacak der geçersin iyi sabır var sende :))Benim pik'ten buyana göğüslerim çok hassas ve acıyor bakalım birsey var mı bu ay . Test yapmayı düşünmüyorum erkenden bat'a son 6 gün.
Insallah canim insallah okdr cok istyrm ki anliysndr beni hergun surekli bunlari arastryrm snra cpk ustelyrm die kendimi sucluyrmUmarım biran önce hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız cnm
Ben hemen yapardım valla sabırsızlıklan kendimi hazırladım üzülmekten daha iyi regl olacak der geçersin iyi sabır var sende :))
Ben 10 gün kala başlıyorum :))) regl olunca da üzülmüyorum en azından olmadığını bilip kendimi hazırlıyorum :))Ama 6 gün var daha regl günüme .