Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bu. once para istedi gondermeyince kolum kadar liste yapmis. sonra gelen kitaplari begenmedi herhalde. millet babamin gonderdigi kitaplarla calisip turkiye derecesi yapiyor bu begenmedi beni fircaladi bi de.
ay valla sinirlerim asiri bozuldu ya baska bir sey olsa tamam da insan kitap gonderip de boyle olunca cidden uzuluyor. ondan sonra da gercekten ihtiyaci olan insana inanamiyorum benim icime dert oluyor okudukca.
E böyle böyle duyarsızlaşıyoruz.ya cidden asiri sinirlendim tekrar okudukca. bu kadina kimler ne gonderdi tam olarak bilen var mi? ben bununla gercekten ugrasacagim. benim zararim bir sey degil max 300-400 liradir. baska kimler ne gonderdiyse lutfen bana ulassinlar. ben onun kitaba ulasmasi, gerekirse halk egitime gitmesi icin neredeyse milli egitim bakaniyla konustum boyle kadinlara destek olunuyor mu diye. ama onu istemedi hanimefendi.
Vallahi size yazilanlar bana yazilsa ben yerin dibine girer bir daha buralara ugramazdim..
Geçmiş olsun.ya cidden asiri sinirlendim tekrar okudukca. bu kadina kimler ne gonderdi tam olarak bilen var mi? ben bununla gercekten ugrasacagim. benim zararim bir sey degil max 300-400 liradir. baska kimler ne gonderdiyse lutfen bana ulassinlar. ben onun kitaba ulasmasi, gerekirse halk egitime gitmesi icin neredeyse milli egitim bakaniyla konustum boyle kadinlara destek olunuyor mu diye. ama onu istemedi hanimefendi.
Ben yazmasam kimsenin dikkatını çekmemiş sizler gibiler yazsın lütfen bir okumada fark ettim dilencimiyim diyor birde cami önünde oturmadan da yapılıyor bu işler başı hep aynı aile şiddeti kötü eş hasta çocuk ve istekler.... yalandan daha kötü alışkanlıkya cidden asiri sinirlendim tekrar okudukca. bu kadina kimler ne gonderdi tam olarak bilen var mi? ben bununla gercekten ugrasacagim. benim zararim bir sey degil max 300-400 liradir. baska kimler ne gonderdiyse lutfen bana ulassinlar. ben onun kitaba ulasmasi, gerekirse halk egitime gitmesi icin neredeyse milli egitim bakaniyla konustum boyle kadinlara destek olunuyor mu diye. ama onu istemedi hanimefendi.
Bence yormayın kendinizi tüm yorumları okuyun nakit eğilimliymiş kendisiDikiş makinesi göndermek ince bir düşünce ama konu sahibinin hemen para kazanamayacağı da biraz ortada gibi.
Hangi şehirde yaşıyor bilmiyorum ama eğer söylerse belki oralarda bir tanıdığımız vardır istihdam sağlanır da daha kolay olur her şey onun için.
ben acikcasi babamin boyle bir yardim yaptigini bilmiyordum bu uye vesilesiyle ogrendim. buyuk ihtimalle sadece universiteye hazirlanan basarili ogrencilere gonderiyordur oyle bir gruplari var bildigim kadariyla. ama yine sorarim, babam olmazsa ben gonderebilirim. turkiyeye dondugumde haberleselim.Geçmiş olsun.
Konudan bağımsız olarak köy okulunda çalışıyorum. Eğer babanız Ortaokul kitapları da bağışlıyorsa öğrencilerim adına talip olurum. Yanlış anlamayın lütfen, kargoyu okula gönderip fotoğraf isteyebilirsiniz.
sizden bir sey istedi mi? bana iletisim icin bir numara vermis ben aramamistim ugrasmadim. simdi arattirdim oyle bir numara yok.Ben yazmasam kimsenin dikkatını çekmemiş sizler gibiler yazsın lütfen bir okumada fark ettim dilencimiyim diyor birde cami önünde oturmadan da yapılıyor bu işler başı hep aynı aile şiddeti kötü eş hasta çocuk ve istekler.... yalandan daha kötü alışkanlık
Teşekkür ederim.ben acikcasi babamin boyle bir yardim yaptigini bilmiyordum bu uye vesilesiyle ogrendim. buyuk ihtimalle sadece universiteye hazirlanan basarili ogrencilere gonderiyordur oyle bir gruplari var bildigim kadariyla. ama yine sorarim, babam olmazsa ben gonderebilirim. turkiyeye dondugumde haberleselim.
Hayır ben iletişime geçmedim bir kınusunu okuyup çocuğu için şehrime geliyormuş misafir edip doktor getir götür masraflrını karşılamayı düşündüm bir bayanda neler gonderdiğini bir bayan dikiş makinası için para topladıgını yazmış bugun de isteme şekli yazımı alışkanlık yaptıgı hissi ile inceledim detaylı olarak ve yanılmadım çünkü işim geregi artık isteme şekillerini iyi biliyorum ayrıca nakit aldıgını baskalarıyla iletişimde oldugunu da burdan okumaya devam ediyorumsizden bir sey istedi mi? bana iletisim icin bir numara vermis ben aramamistim ugrasmadim. simdi arattirdim oyle bir numara yok.
ben de kendisine cocugunun hastane masraflari icin yazacaktim ama sevgilim durdurdu hatirlamiyor musun kadin sana tesekkur bile etmedi, babani daha fazla boyle insanlarla muhatap etme sana kizar diye. sana en yakin devlet okuluna git biz arayacagiz orada seninle ilgilenirler bir suru kaynak verirler dedik istemedi. satabilecegi kitap ariyormus demek ki.Hayır ben iletişime geçmedim bir kınusunu okuyup çocuğu için şehrime geliyormuş misafir edip doktor getir götür masraflrını karşılamayı düşündüm bir bayanda neler gonderdiğini bir bayan dikiş makinası için para topladıgını yazmış bugun de isteme şekli yazımı alışkanlık yaptıgı hissi ile inceledim detaylı olarak ve yanılmadım çünkü işim geregi artık isteme şekillerini iyi biliyorum ayrıca nakit aldıgını baskalarıyla iletişimde oldugunu da burdan okumaya devam ediyorum
Overlok makinesi mevzusundan ben de işkillendim aslında ama hadi dedim suizan etme.Ben yazmasam kimsenin dikkatını çekmemiş sizler gibiler yazsın lütfen bir okumada fark ettim dilencimiyim diyor birde cami önünde oturmadan da yapılıyor bu işler başı hep aynı aile şiddeti kötü eş hasta çocuk ve istekler.... yalandan daha kötü alışkanlık
o film ve tahlil sonuclarini bana da gonderebilir misin?Ağzım açık kaldı şu an...
artık kime güveneceğimizi şaşırdık...
Çocuğunun filmleri ve tahlillerini atmıştı, o kadar konuştum, hocalara bile danıştım, hatta neredeyse temel ihtiyaç yardımı da yapacaktım.. araya bir şey girdi aklım dağıldı unuttum gitti, şu an şoktayım gerçekten...
S sassyassyy kalbinizden öpüyorum, ne iyi insansınız, ben konu sahibi adına size teşekkür ediyorum, babanıza da teşekkürlerimizi iletin. İyi insanlar iyi ki varlar
çocuğunun hastalığı doğru mu bilmiyorum bana bir film ve bt atmıştı sanırım, tekrar bakmam lazım. O da sahte olamaz herhalde ya?