Neden hamile kalamıyorum

eşin söylemezse doktor bilmez, 1 yıl olup olmadığını. eşinde gitsin bu sorun varmı yokmu görün. biz hiç bir sorun olmadığı halde 4 yıldır bekliyoruz
Canım merhaba. Forumda gezerken yazını gördüm. Bizimde açıklanamayan infertilite sorunumuz var. 4 yıldır. Acaba bebeğine kavuştun mu ?

Peki sperm testi nasıl veriliyor
CANIM MERBAHA ÖNCELIKLE COK PANIKSIN BEN 3 YILLIK EVLIYIM BU KADAR PANIK DEGILIM VE PKO HASTASIYIM ..
SPERM TESTİ ÖNCESI 3 GUN CINSEL BIR TEMAS OLMUYCAK BIRDE RUYALANMADA OLMUYCAK .. GIDICEKSINIZ OZELDE 100 TL FELAN LABARATUARLARDA YAPILIYOR .. ODAYA SOKUYOLAR BİR KABA EŞİN BOSALIYOR INCELEME YAPIYOLAR

Gerçekten şuan size içi boş gelebilir ama stres ve sürekli bunu düşünmek olmamasının en önemli sebebi . Naçizane tavsiyem ovülasyon testiyle takip edin yumurtlamadan önce gün aşırı ilişkide bulunun yumurtlamayı gördüğünüz gün çatlama ve ertesi günü mutlaka değerlendirin, yarım saat kalkmayın yerinizden. Kendinizi şartlamayın zor olsa da kafadan çıkartın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…