- 21 Aralık 2017
- 10
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Senbenbebek2017
-
Bu kadar dusunmek ve stres de hamile kalmani engelleyebilir. Allah nasip ederse insallah neden olmasin. Ben bebek dusunmeden once her genc kiz gibi cok stress yapardim. Acaba anne olabilir miyim bi sikinti var mi diye. 1.5 yillik evliyim ve acaba bakalim bebegimiz olacak mi dedik ve cok sukur hamile kaldim ve 2 hafta sonra insallah kucagimiz da olacak. Sonuc olarak soyle soyleyebilirim ne kadar cok dusunursen o kadar gec olur. Kendinizi rahat birakin denemeye devam edin. İnsallah en kisa zaman da hamile haberinizi alir ve bizimle paylasirsiniz :)Arkadaşlar 7 aylık evliyim.sülalenin tek oğluyla evlendim.herkes durmadan bebek soruyor ama olmuyor.reglim gecikmişti.doktora gittik.kan testi yaptırdık negatif çıktı.sonra hormon testleri yaptı normal çıktı.ulturasonla baktı herşey nöral polikistik yok.bana ilaç verdi miyostil positive ve matofin.bunları kullanıyorum 1.aydır.bu ay ovülasyon kiti de aldım ama hiç net 2 çizgi olmadı.ben anlamıyorum ki neden bebeğimiz olmuyor.o kadar çok üzülüyorum ki.eşimin arkadaşlarının eşleri hamile.biliyorum çok özeniyor çok istiyor ama olmuyor.her ay ümitleniyorum ama negatif.evin içi test doldu.defalarca kan testi yaptırıyorum.artık psikolojik olarak reglim geçince midem bulanmaya başlıyor doktor kan testi yapıyor negatif ama ultrasona bakarken bile hala görür belki diye ümitleniyorum anlamıyorum neden? Çok üzülüyorum ikimizin sülalesinde de çocuğu olmayan yok.doktor da zaten 6 ay geçmiş evleneli kalan 6 ayımız var dedi İnşallah hamişe kalırım.bu ay yine reglim e 13 gün var bakalım hamile kalmışmıyım yoksa yine mi hüsran.bu ay test felan yapmıcam dicem halan olacak 1 hafta kala başlıyorum erken testlerebenim gibi olan var mı?
Evet canım yakalayamadım.yumurtlama takibi nasıl yapılıyor?Canım tez zamanda nasip olur lnsallah ovu testinde hiç çift yakalayamadiysan yumurtlama sorunun olabilir doktorundan yumurta takibi isteyebilirsiniz
Herkes öyle diyor evet.ama ben düşünmesem düşündürüyorlar.çok üzülüyorum.biliyorum iyi niyetliler çok istiyorlar ondan .ama yine de üzülüyorumBu kadar dusunmek ve stres de hamile kalmani engelleyebilir. Allah nasip ederse insallah neden olmasin. Ben bebek dusunmeden once her genc kiz gibi cok stress yapardim. Acaba anne olabilir miyim bi sikinti var mi diye. 1.5 yillik evliyim ve acaba bakalim bebegimiz olacak mi dedik ve cok sukur hamile kaldim ve 2 hafta sonra insallah kucagimiz da olacak. Sonuc olarak soyle soyleyebilirim ne kadar cok dusunursen o kadar gec olur. Kendinizi rahat birakin denemeye devam edin. İnsallah en kisa zaman da hamile haberinizi alir ve bizimle paylasirsiniz :)
Adet ten sonra doktor belli günlerde çağırıp alttan muayene edip yumurtalıklarını kontrol ediyo gelişip gelişmedigine bakıyoEvet canım yakalayamadım.yumurtlama takibi nasıl yapılıyor?
Benim de aklima ilk esi geldi. Madem sende hersey normal esin de bir sperm testi falan yaptirsin belki sen bosuna sikintiya giriyorsun boyle. Bubarada yumurta olmadan da adet olunabiliyor garantisi degil yani doktor kontrolunde takip yaptrmak en garantisi.Aydan aya düzenli adet görüyorsan zaten yumurtluyorsun demektir. Yumurta oluşmazsa adet de olmaz..
Eşine bakıldı mi peki?
Çünkü doktorum henüz erken dedi.1 yıldan önce bunu yapmaya gerek yok dedi.yoksa eşim çok anlayışlıdır.hatta benden daha duygusaldır.benim üzülmemi asla istemez.ve zaten çok modern bir adam.eşin neden gitmiyo doktora, niye bütün sorumluluk sana yükleniyo
Bakalım ilaçlarımı kullanıyorum zaten 4 ay daha olmazsa birlikte gideceğiz .evet soranlara başından onu söyleseydim keşke .ama herkes biliyor nasıl istediğimizi onun için benden de yeni evlilere tavsiye sizin söylediğinizi yapsın.kesinlikle her duyguyu paylaşmasın.Canım eşinle beraber doktora gidin o urolojiye gitsin sende kadın doğuma. Sperm testi yaptirsin eşin. Belki varikosel var belki sperm sayısı az. Bunlar hep soru işareti oluşturur kafada. Sende adetinin ikinci günü hormon testi yaptır kan verip. Sonra o ay doktorun yumurta takibi yapsın. Ultrasonla yumurtaların büyüyüp çatlıyor mu ona bakıyorlar. O soru işaretini de kafanızdan kaldırırsınız. Gene olmadi hsg filmi var onu cektirirsin. Daha çok yeni evlisin. Stres yapma. Kafaya takinca iyice raydan cikiyor isler. Bu kadar yeni evliyken stres yapmana gerek yok. Soranlara deki daha yeni evlendik evliliğimizin tadını çıkartmak istiyoruz bir müddet düşünmüyoruz de kestir at. Sen ama arka planda araştırmalarını yaparsın.
Peki sperm testi nasıl veriliyorCanım 4 ay daha beklemene gerek yok.ben 3 aylık evliyken özel hastaneye gidip yumurtalıklarıma ve hormonlarıma baktırdım sorun cıkmadı.eşimde özel bi laboratuvar da sperm testi verdi ve sperm degerleri düşük cıktı.yine özelde ürologa gorundu ve varikosel tespit edildi, ameliyat oldu.
4. Yılımız bitti hala bekliyoruz bir negatif tüp denememiz var.tek artım hiç korunmamıs olmak ve drların soylediği gibi bir sene beklememek..İnşallah senin mucizen bekletmeden gelir
eşin söylemezse doktor bilmez, 1 yıl olup olmadığını. eşinde gitsin bu sorun varmı yokmu görün. biz hiç bir sorun olmadığı halde 4 yıldır bekliyoruzÇünkü doktorum henüz erken dedi.1 yıldan önce bunu yapmaya gerek yok dedi.yoksa eşim çok anlayışlıdır.hatta benden daha duygusaldır.benim üzülmemi asla istemez.ve zaten çok modern bir adam.
Aaaa super canım hayırlı olsun. Allah tamamını erdirsin. Kendini yorma. Ağır taşıma kesinlikle. Ev işi temizlik vs yapmamaya çalış. TebriklerHamileyimmmmmmm Kızlar hamileyim O kadar mutluyuz ki.Allah isteyen herkese nasip etsin Daha çok küçük 4 haftalıkmış
Teşekkür ederim ilk aylarda nelere dikkat ediyoruz.sol bacağım ağrıyor kalçam benimAaaa super canım hayırlı olsun. Allah tamamını erdirsin. Kendini yorma. Ağır taşıma kesinlikle. Ev işi temizlik vs yapmamaya çalış. Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?