- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.771
- 158
Bunu bu şekilde bana değil eşinize sorun.Anneme buzluktan bir şey vermemin nesi yanlış ?
Geliyor bebeğime bakıyor yeri geliyor evin işini yapıyor ev 5+1 tek başıma yetişemiyorum gece geç gittiği için yemek varsa yemek yoksa buzluktan bişeyelr veriyorum babama yapsın diye babam geç geliyor işten. Annem eve gidip bir de yemekle uğraşmasın diye nesi yanlış ?
Ben anneme buzluktan bir şeyler versem asla kabul etmez diyen siz değil misiniz ? Ve bizi garipsiyenBunu bu şekilde bana değil eşinize sorun.
Çalışmıyorsunuz diye kendinizi böyle ezik hissetmeyin eşiniz laf ediyor zaten ondan çekingensiniz ama bi iki kere laf edince ağzının payını verin bakim bir daha edemezSelamlarrr kızlar
Ya bende ki büyük bir problem farkındayım fakat, aynı durumu yaşamış insanlar bu problemi nasıl aştıklarını anlatırsa çok mutlu olurum.
3 senelik evliyim ama eşimden her konu da çok çekiniyorum mesela ilk yıllar para istemekten çok çekinirdim onu aştım sayılır hele şükür dediğiniz duyar gibiyimküçük bir bebeğim var sağolsun annem haftanın 2,3 günü gelir bana yardımcı olmaya gece geç döndüğü için ben buzluktan bişeyler veririm babama yapsın diye eşim bir şey der mi acaba diye düşünüyorum çünkü o kadar dikkatli ki evde iğne eksilse bilir en sevmediğim huyu ve sorar da ben söyleyince hı tamam der yılbaşı için annelerimize ufak bi hediye alalım mı dedim utana sıkıla ne gerek var hadi d.g olsa anlarım falan diyor.
Bebeğim var 6 aylık Ben çalışmadığım için ondan bişey isterken çekiniyorum sanırım. Altınlarımı sattık ve yatırım yaptık kalan parayı da telefonlarımız eskimisti borcumuz da yoktu telefon alalım dedik 2 tane aldık ta benim eski telelfonu anneme vericem dedi tamam dedim ama annesi asla benim eski telefonumu kullanacak bir kadın değil ki kullanmadı da istemedi. Geçen baktım annemin telefonu nerdeyse 6 senelik çok çok kasıyor beni eski telefonu ona versem mi diye düşündüm ama nasıl söylerim telaşı sardı beni 15 gündür ha söyledim ha söyliycem kaldı öyle. Ama emin söylesem bi laf sokması bişeyi olur en kötü yüzü düşer.
Mesela kıyafet alıcam 2 tane alsam şimdi bişey der diye bir tane alıyorum yani dese de demese de ben öncesin de kendimi ona göre ayarlıyorum özellikle ailem için bir şey istediğim de aman Allahım çok utanıyorum çok aptalca olduğunun farkındayım ama bu huyumu atamıyorum üstümden abur cubur bu aralar fazla tükettim bu ara, biz çok abur cubur almaya başladık falan diyor kendimi kötü hissediyorum diken üstündeyim kendi küçülen kıyafetlerini kardeşine verir ama ben kardeşime verince boşuna alıyorsun sonra dağıtıyorsun diyor.
Hata bende farkındayım ama elimde değil bu konu artık çok canımı sıkıyor eşimden bugün ailem için bişey istemem gerekti ve eşim için çok çok kolay ulaşacağı bişey sabah 8 de uyandım öğlen 4 gibi anca isteyebildim saat 4’e kadar da hep aklımda nasıl istesem diye. İşte böyle hanımlar saçma sapan bir konun içerisindeyim ne yapmamı önerirsiniz ?
Evet benim annem istemez.Çok garip geldi bana .Bu arada ben canımın istedigini canımın istediği şekilde harcayan ,kimseye hesap vermeyen biriyim .Ama sizin hikayenizde eşiniz apaçık cimri.Ancak sizin devamlı bir şeyler isteyen hafif mıymıy bir tarzınız var gibi geldi bana.Bu benim hissiyatim.Hic cevap vermediniz ama konunuza veda ederken tekrarlıyorum ,madem anneniz bebeğe bakıyor ,iş yapıyor ,siz de bir işe girip ekonomik özgürlüğünüzü elinize alınBen anneme buzluktan bir şeyler versem asla kabul etmez diyen siz değil misiniz ? Ve bizi garipsiyen
Bende nedenlerini açıkladım :)
Calismiyorsunuz diye kendinizi esinizin karsisinda ezdikce ezmissiniz.
Calisirsiniz, calismazsiniz bu sizin bileceginiz is ama kesinlikle kendinizi ezdirmeyin.
Annenize esinizin eski telefonunu vermek yerine, anneme yeni telefon hediye etmek istiyorum demekle baslayin
Bebis azcik buyusun, calisirsiniz zaten, hicc muhtac olmayin bu tiplere.
evde ne var ne yok çetelesini tutan herifte iticilikte arşa çıkmış.
Geçmiş olsun cimri bir kocanız var. Allah sabır versin demekten başka çare yok. Sen de fazla nazik davranmışsın. Zaten eşinde kıymetini bilmiyor .Belli çok istekleri olan biride değilsin. Böylelerine fenaları düşmez zaten. Mazlumlar çekiyor böylelerinin kahrını. Varsa yoksa anası senin anan dış kapının dış mandalı. Bu mantalite erkeklerde çok var malesef. Ana kuzularından uzak durun boş yere denmiyor. Sen de altınlarını vermişsin. Sen verince problem olmuyor o alınca aman çekiniyorsun. Alınan telefonlar senin paranla alınmış. Ne çekiniyorsun? Böyle cimrilerin gözüne gözüne sokucaksın yaptığın iyiliği çünkü cidden bencillik cimrilik bunlar tüketiyor evliliği.Selamlarrr kızlar
Ya bende ki büyük bir problem farkındayım fakat, aynı durumu yaşamış insanlar bu problemi nasıl aştıklarını anlatırsa çok mutlu olurum.
3 senelik evliyim ama eşimden her konu da çok çekiniyorum mesela ilk yıllar para istemekten çok çekinirdim onu aştım sayılır hele şükür dediğiniz duyar gibiyimküçük bir bebeğim var sağolsun annem haftanın 2,3 günü gelir bana yardımcı olmaya gece geç döndüğü için ben buzluktan bişeyler veririm babama yapsın diye eşim bir şey der mi acaba diye düşünüyorum çünkü o kadar dikkatli ki evde iğne eksilse bilir en sevmediğim huyu ve sorar da ben söyleyince hı tamam der yılbaşı için annelerimize ufak bi hediye alalım mı dedim utana sıkıla ne gerek var hadi d.g olsa anlarım falan diyor.
Bebeğim var 6 aylık Ben çalışmadığım için ondan bişey isterken çekiniyorum sanırım. Altınlarımı sattık ve yatırım yaptık kalan parayı da telefonlarımız eskimisti borcumuz da yoktu telefon alalım dedik 2 tane aldık ta benim eski telelfonu anneme vericem dedi tamam dedim ama annesi asla benim eski telefonumu kullanacak bir kadın değil ki kullanmadı da istemedi. Geçen baktım annemin telefonu nerdeyse 6 senelik çok çok kasıyor beni eski telefonu ona versem mi diye düşündüm ama nasıl söylerim telaşı sardı beni 15 gündür ha söyledim ha söyliycem kaldı öyle. Ama emin söylesem bi laf sokması bişeyi olur en kötü yüzü düşer.
Mesela kıyafet alıcam 2 tane alsam şimdi bişey der diye bir tane alıyorum yani dese de demese de ben öncesin de kendimi ona göre ayarlıyorum özellikle ailem için bir şey istediğim de aman Allahım çok utanıyorum çok aptalca olduğunun farkındayım ama bu huyumu atamıyorum üstümden abur cubur bu aralar fazla tükettim bu ara, biz çok abur cubur almaya başladık falan diyor kendimi kötü hissediyorum diken üstündeyim kendi küçülen kıyafetlerini kardeşine verir ama ben kardeşime verince boşuna alıyorsun sonra dağıtıyorsun diyor.
Hata bende farkındayım ama elimde değil bu konu artık çok canımı sıkıyor eşimden bugün ailem için bişey istemem gerekti ve eşim için çok çok kolay ulaşacağı bişey sabah 8 de uyandım öğlen 4 gibi anca isteyebildim saat 4’e kadar da hep aklımda nasıl istesem diye. İşte böyle hanımlar saçma sapan bir konun içerisindeyim ne yapmamı önerirsiniz ?
Benim annem de istemiyor zaten ben veriyorum.Evet benim annem istemez.Çok garip geldi bana .Bu arada ben canımın istedigini canımın istediği şekilde harcayan ,kimseye hesap vermeyen biriyim .Ama sizin hikayenizde eşiniz apaçık cimri.Ancak sizin devamlı bir şeyler isteyen hafif mıymıy bir tarzınız var gibi geldi bana.Bu benim hissiyatim.Hic cevap vermediniz ama konunuza veda ederken tekrarlıyorum ,madem anneniz bebeğe bakıyor ,iş yapıyor ,siz de bir işe girip ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın
Bebekten önce çalışıyordum sonra bir ara işi bıraktım sonra hamile kaldım zaten. Bebeğim 1 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum eşimin durumu iyi o yüzden düşüncem bu yöndeydi ama bu huyları bıktırdı beni artıkBu kadar maddi konularda rahat edemeyip çekiniyorsunuz madem cevabını da çalışmadığım için diye bulmuşsunuz e o zaman neden çalışmıyorsunuz anlamadım. Bebeğiniz şimdi var, siz ilk yıllar para istemeye çekiniyorum yazdığınıza göre hiç çalışmamışsınız diye düşünüyorum. Bir insanın eşinden bir şey istemeye saatlerce kafada kuracak kadar çekinmesi asla normal değil. Belli ki eşiniz baskı kuruyor üzerinizde. Buna izin vermemeniz lazım
Bebekten önce çalışıyordum sonra bir ara işi bıraktım sonra hamile kaldım zaten. Bebeğim 1 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum eşimin durumu iyi o yüzden düşüncem bu yöndeydi ama bu huyları bıktırdı beni artık
Ben çalışırken de vardı sorun ama bu kadar değilSiz çalışırken hiçbir sorun yok muydu? İlk yıllar para istemeye çekiniyordum yazmışsınız
Boyle eşe çekinmeniz normal diken ustunde hissettiriyor sizi baksanızaSelamlarrr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?