- 2 Haziran 2023
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi Yagmurdamla_
Al dedi git dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyosan dedi kendini de al git dedi.Arkadaşlar merhabalar bisey sormak istiyorum da dün bi cocukla konusuyordum. Cocukla aynı ildeniz ama başka bi ilde üniversite okuyor ve çok fazla ortak arkadasımız var ciddi birisi güzel bi sohbetimiz oldu dedi takılalım dedi ben dedi burda olmayacağım dedi gitmeden arkadaşını getir bende arkadasımı getiririm istersen gitmeden dedi, bende dedim tanımıyorum daha tanısalım bir ondan sonra bakarız dedim, oda nasıl istersen dedi. yanlıs anlama realde tanışalım diye dedim dedi sen ne zaman istersen o zaman görüselim dedi. neyse güzel bi sohbet ettik o sıra bunun arkadaşı yazdı dedim ki arkadaşın yazdı dedim hikayeme yanıt vermis, güldü dediğim seye sonra dedi ki ne alaka simdi ona görüldü attım dedim yanlış anlaşılmasın diye açıkladım neyse güzel iyi hos sohbet ettik düsünceli biriydi ama bugün beni çıkartmıs 2-3 saat önce sabah ekliydi çünkü neden böyle yapmış olabilir aynı ildeniz bide o benden 1-2 yaş büyük hani ama düzgün sohbeti vardı ciddiydi falan, diyorum acaba arkadasına sorayım neden engelledi falan diye sorsammı sizce yani anlamadım ne yaptığımı sevgiliside yok bunun sizce neden çıkartıp engellemiş olabilir dikkat çekme amaçlımı?
Ben dedim o dedi kime dedi ne dedi ne zaman dedi diye okurken olay koptu bendegüzel bi sohbetimiz oldu dedi takılalım dedi ben dedi burda olmayacağım dedi gitmeden arkadaşını getir bende arkadasımı getiririm istersen gitmeden dedi, bende dedim tanımıyorum daha tanısalım bir ondan sonra bakarız dedim, oda nasıl istersen dedi. yanlıs anlama realde tanışalım diye dedim dedi sen ne zaman istersen o zaman görüselim dedi
Görüsmedik hic valla konustuk bi dün tanıstık bugün engellemis gecede arkadası yazdı ama samimi değiller hikayeme yanıt verdi iste arkadası da yavsak biraz bende gittim ona dedim arkadasın yazmıs diye oda güldü geçti yani yanlıs anladı galiba çıkartma nedeni var diye düsünüyorum çünkü o kadar haber ederim gitmezsem falan dedi cocuk değil engelleyecek kadar yani sadece tanıstıktan biraz zaman geçince görüselim dedi yani realde tanısalım dedi bende tanımadan olmaz dedim nasıl istersen dedi ve konusmaya devam ettik öyle sanırım yazmadım diyemi engellemis olabilir çünkü bisey oldumu yaz sormak istediğin kafan karısan bisey olursa ders konusunda falan yardım ederim demişti anlamadım bi gecelik konusma sandı galiba yaAl dedi git dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyosan dedi kendini de al git dedi.
Dedilerden anlatılana pek odaklanamadım ama sanırım ilk kez yüz yüzde görüşmüşsünüz. sizden hoşlanmamış ve açıklama yapmaya erindiği için engellemiş olabilir. Veya fark edemediğiniz başka bir sıkıntı olmuş olabilir
Olay öyle napim haha dikkat etmedim valla yazarken sadece engel atması bozduBen dedim o dedi kime dedi ne dedi ne zaman dedi diye okurken olay koptu bende
Canım zaten hani ısrar etmedi okeye falan gidelim dedi hani 4 kisi getirmek istersen arkadasını bende getiririm dedi öyle yani bende tanısalım dedim o sıra yavsak bi arkadası yazdı o an koptu galiba konusma onun icin cünkü arkadasının yazdıgı kıza kendiside yazdı ve sabah mesaj atmadım buna sey hani konusalım edelim gibi seyler söyledi bisey olursa yaz ders konusunda haber et falan sınav seyinde falan diyordu bende dedim giderken haber et falan ederim dedi öyle yani bisey oldu sanırım tek gecelik konusma gibi düsünmüs olabilir çünkü ben iyi geceler dedim buna buda iyi geceler iyi uykular dedi uyuyorum bende dedi öyle yani iyi konusmustuk bayaCiddi falan değil ikinize ikimiz diye takılmak istemis sen seni henüz tanımıyorum diye düzgün tavır gösterince adam bu kızla öyle öpüşmeyi içmeli şeyler yapılmaz demiş. Arkadaşına da göstermiş demek ki seni adam bakmış hikayene. Abi bi kız buldum arkadaşı da var akşam icer sevisiriz gitmeden dedi büyük ihtimalle. Bence hiç üstüne durma. Yol ver gitsin. Yazarsa da cevap yazma
Bilemiyorum yani olabilir erkek bu çözemezsinBence sormanıza gerek yok, hazır üniversite için şehri terk etmeden son bir alem yapmak istemiş, sizden ışık görmeyince muhtemelen engelleyip sonraki avına ilerlemiştir
Bozuldum bi ya hahaha ergen cocuklar gibi yapması olmadıDedi naber dedim iyidir kız ben hiçbişi anlamadım boşver hayırlısı olsun