Neden Ciddi İlişki Yapamıyorum ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.627
4.397
31
Ex'ten ayrılalı ciddi olarak 1.5 sene oldu. 2 sene sürdü son 6 ay kedi köpek gibiydik zaten. Ondan sonra unutamadim nikah var diye diye 2 senedir yalnızım.Etrafinda kimse yokmu demeyin.Ornek isyerim kalabalık ama hep 20 yaşındaki çocuklar var doğal olarak abla diye hitap ediyorlar. Ben 31 yaşındayim.Yasitimla tanışıyorum ama gerçekten mesajlaşmaya vaktim olmadı.Egolu oldum burnu havada oldum.Ve kimseye de güvenemiyorum.

Neredeyse 2 senedir tatlı söz duymadım ben 😔😔😔

Sadece beklenti içinde olmakla olmaz bence bu işler nasip olduğu kadar kişisel çaba ve istek de gerektirir . Arayan bulur mantığı işler bu tarz durumlarda. Hayatına biri girsin istiyorsun ama hep aynı yerlerde bulunuyorsun e nerden gelecek bu kisi ? Netten çıkanlar aynı anda 5 kişiye yazıyor ben güvenilir bulmuyorum yapabilirsen eğer çevreni genişlet komik olacak ama kaslı erkek seviyorum diyorlar pastanede oturup bekliyorlar e gidin spor salonuna hem spor sağlıklı yaşam olur hem de piyasa kontrol yaparsin

Sadece beklenti içinde olmakla olmaz bence bu işler nasip olduğu kadar kişisel çaba ve istek de gerektirir . Arayan bulur mantığı işler bu tarz durumlarda. Hayatına biri girsin istiyorsun ama hep aynı yerlerde bulunuyorsun e nerden gelecek bu kisi ? Netten çıkanlar aynı anda 5 kişiye yazıyor ben güvenilir bulmuyorum yapabilirsen eğer çevreni genişlet komik olacak ama kaslı erkek seviyorum diyorlar pastanede oturup bekliyorlar e gidin spor salonuna hem spor sağlıklı yaşam olur hem de piyasa kontrol yaparsin
İsyerim genelde kadın ağırlıklı bir abla eşinin yeğenini önerdi.Baya polis yakışıklı gördüm uzun boylu falan sonra demesinmi işte kapalı arıyorda sevgilisi varda kem kum...
Bir duydum eşiyle boşanma aşamasında.
Tekrar bir abla eşinin yeğenini önerdi.Ve oda aynı dönemde eşiyle bosanma aşamasında.

İsyerim genelde kadın ağırlıklı bir abla eşinin yeğenini önerdi.Baya polis yakışıklı gördüm uzun boylu falan sonra demesinmi işte kapalı arıyorda sevgilisi varda kem kum...
Tekrar bir abla eşinin yeğenini önerdi.Ve oda aynı dönemde eşiyle bosanma aşamasında.
Simdi yaşınız fazla değil ama 30-35 yas arası bir erkekle karşılaşma olasılığınız düşük valla açıkça söyleyeyim düzgün adamlar hep kapanın elinde kalıyor açık ve net kimse burda 30 yas mevzusuna takılmasın

Simdi yaşınız fazla değil ama 30-35 yas arası bir erkekle karşılaşma olasılığınız düşük valla açıkça söyleyeyim düzgün adamlar hep kapanın elinde kalıyor açık ve net kimse burda 30 yas mevzusuna takılmasın
Tek düşüncem şuydu.Cocuk sahibi olabilmek inanın sevilmeyi unuttum.

Kendini böyle üzme bence . Herseyden önce sevilmek en önemlisi sevilmediğin bir evliliğin olup çocuğun olsaydı o zamanda başka şekilde mutsuz hissederdin .
Orası öyle.Dolu dolu mutlu bir iliski yaşadım.1.5 sene sürdü bu durum son 6 ayda bitti daha hala etkisi var.Ama his var gibi yok gibi.2 senedir hayatımda etkili birisi yok

Konu sahibi de düzgün kadın ama kapanın elinde kalmamış.

Kadın ağırlıklı olmasa da birşey değişmez.yok işyerimkadın ağırlıklı, yok erkekler küçük cart curt.hepsi bahane.sanki ilişkisi olanların kaç tanesi işyerinden tanışmış.kısmet bu işler.

X