Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Neden büyümüyor?

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım, 3 ay sonra 19 olacağım. Bunu yazarken utanıyorum ama göğüslerim ufak bir mandalina kadar. Bu sene üniversiteye başladım, bütün arkadaşlarımın giydikleri çok güzel görünüyor ama benim neden böyle bilmiyorum. Boyum 1.65, kilom 49. Acaba kilodan mı dersiniz? Annem dambıl al çalış dedi sizce işe yarar mı?

bende senin gibiyim canım :( simdi kendime bir program duzenledim 3 arkadasımla beraber bu programa baslicaz. bence sende program duzenle arkadas bulursan cok kisi yaparsanız heveslenirsin birbirinizi bilgilendirin ben yaptım çayımı içtim egzersizimi yaptı vs. vs. ilk inan bence elbet büyür :)

kızlar ergenlikten sonra büyümüyor ne yazık ki.. evlenince büyür doğurunca büyür emzirince büyür hepsi hurafe hamileyken ve emzirirken süt olduğu için büyüyor haliyle ama sonra fıss eski haline dönüyor.. kendimi bildim bileli 45 kiloydum kızımı doğurdum kilo aldım doğum sonrası 3 ay geçti yine 45 kiloydum emzirme bitti tabi göğüs küçüldü aradan yıllar geçti 13 yıl kadar ben 56 kiloda sabit kalabildim ama göğüsler yine aynı bir gram büyüme olmadı oğlumu doğurdum yine kilo aldım emzirdim emzirme bitince 56 kiloya döndüm memişler yine aynı söndü gitti tek çare büyütme ameliyatı.. abla tavsiyesi size neler neler denedim çaylar sporlar kremler masajlar hepsi fasofiso hepsi boş.. gençsizniz benim gibi yıllarca çekmeyin bu sorunu ailenizle konuşun 20 yaştan sonra ameliyat olun kurtulun emzirmeye de engel değil silikon protez.. bende nasipse ocak ayında olacağım 32 yaşındayım geç bile kalmışım yazık olmuş onca yılıma..

Merhaba ben 10. Sınıfa gidiyorum goguslerim 75 desttlekliden azcik taşıyor 7. Sınıfta regl oldum yasitlarima Gore hepp zayiftim şuan 49 kiloyum goguslerim çok küçük ya boyum 163 sizce kilo akşam falan buyur mu arada şişiyorlar 43 kiloyken dHa azdi 49 olunca biraz büyüdüğünü hissettim uçları flan dolgunlasti büyümesi durmuş mudur daha buyur mu ya yardım edin

Back
X