- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Eski sevgilim engeli kaldırmıstı neden kaldırdın dedim geri engelledi neden yapıyor manyak mu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonu bozulmuş olabilir bugün banada oldu deli oldumEski sevgilim engeli kaldırmıstı neden kaldırdın dedim geri engelledi neden yapıyor manyak mu bu
Burda ne kadar sert insanlar varmıs yaCidden engeli mi neden kaldırdın mı dedin
Kusura bakmazsan
Şimdi manyaklık kısmı bende muğlak kaldı
Sen niye takip edip bir de mesaj atıyorsun? Utanmıyor musun böyle bir komik hareketi yapmaya?Eski sevgilim engeli kaldırmıstı neden kaldırdın dedim geri engelledi neden yapıyor manyak mu bu
Yeni sevgili yapmıştır, bu engellediğin numara kim diye sormasından çekinmiştir yara telefonunu değiştirmiştir otomatik olarak engelli numaraların engeli açılmıştır. Keşke hiç sormasaydınız
Kalkıp dövsen tam olacakSen niye takip edip bir de mesaj atıyorsun? Utanmıyor musun böyle bir komik hareketi yapmaya?
Offf askimdan olsem su hareketi yapip kendimi boyle kucuk dusurmem, keske birazcik gururunuz olsaymisEski sevgilim engeli kaldırmıstı neden kaldırdın dedim geri engelledi neden yapıyor manyak mu bu
Yok aslında gayet sakin sormuştum, hiç mi kendini bu duruma düşürmeye utanmadı çünkü okurken ben utandım onun adınaKalkıp dövsen tam olacak