Aklı başında birisiniz ve kalbinizde güzel bence. Şanslısınız Allah evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü. Kendi eksikliğini sizi ezikleyerek kapatmaya çalışmış. Umarım aşk acısı ağır basmaz geri dönmezsiniz.
O kadar kudurmuş ki nereden vuracağını şaşırmışağzına sağlık çok iyi benzetmişsin, beden senin bedenin nasıl beğeniyorsan öyle güzeldir,kaldı ki çok aklı başında bir kadın olduğun belli hiç bir beden kusuru bunu örtemez. beyfendinin söylediği şeyleri çok istiyorsan ameliyat olup değiştirirsin o da senin paşa gönlüne kalmış. Ama beyfendinin bamyasını ve ezikliğini değiştirme şansı yok maalesef, derdine yansın.
Sen cok tatlı naif kibar dusunceli duzgun bir kadınsın. Iyı ki bıtmıs bamyayla.
Insallah karsına seni cok sevecek el ustunde tutup kıymetini bilecek bamya olmayan duzgun bırı cikar ♥
O da yastıkları ısırıp aglamaya devam etsın
Rica ederim, ınsallah hep mutlu olalımGulumsettin :)
İnsallaah.. cok uzgunum, evet cok agladim fakat bittigi icin kendimi cok sansli hissediyorum.
umarim tum kadinlarin hayatinda kiymetini bilen insanlar olur.
Yorumlarini da dikkatle okudum, hem bunun icin hem de guzel dileklerin icin coook tesekkür ederim ♡
3 senedir tanidigim adam cok farkli cok cirkin bir zihniyete sahipmis..
Geri donmeyi asla düsünmüyorum, düsünmem..
Guzel düsünceleriniz icin de cook tesekkür ederim ♡
Ayrılarak en iyisini yapmışsınız. Bu adam gençken katlanamazken yaşlandığımızda gözü hep başka yerde olacaktı belki de .yolunuz açık olsun . Allah karşınıza sizi gerçekten seven birini çıkartsın inş.Vaktini ayirip benimle ilgilenip yazanlara cok cok tesekkur ederim, benim icin her yorum cok degerliydi. Hepinize tekrar cok tesekkur ediyorum. Huzurlu geceler dilerim..
Ilıskıyı harcamasına sebep olacak, komplekse sokacak kadar Kucuk benceYa saka gibi,3 senelik iliskiyi böyle harcadi oyle mi?gecmis olsun ve de durusundan dolayi tebrik ederim...merakimi bagisla ama pipisi kac cmmis
Kalıcı dolgu 4000 mi emin misin ya? Hani şu yağlı bölgeden alıp memeye enjekte ediyorlar aynı anda hem yağlı bölge incelmis oluyor hem de memeler büyüyor o uygulama mı? Bi ara bakmıştım silikondan daha mantıklı gelmişti ve lokal anestezi aldinda kesi olmadan yapıyorlardı. Fiyatı dediğin gibiyse baya iyiymişBen estetiği çok severim elimde olsa heryerimi yaptırırım. Göğüsüm büyüktü 18 imde küçülttürdüm. Şimdi silikon yerine 10 yıl kalıcı dolgu yapıyorlar 4000 fiyatı. Ben zayıfladıkta sonra söndüler biraz daha dolu olması için az miktarda dolgu isterdim. Ama önce karnım var gerdirilcek param yok cesaretim yok:)
Okuduğum kadarıyla siz zaten ne yapıcağını bilen bilinçli birisiniz. Memnunsanız kime ne
Zaten iyiyken çok iyi oluyor bu erkekler. Öyle iyi ki ondan iyisi yok. Ama ne zaman ucu onlara dokunuyor ya da ne zaman bı yerlerine tekme yiyorlar bir anda gösteriyorlar gerçek yüzlerini. O saf aşık maskesinin altında nasıl comarlar olduğuna şaşıyor insan.3 senedir tanidigim adam cok farkli cok cirkin bir zihniyete sahipmis..
Geri donmeyi asla düsünmüyorum, düsünmem..
Guzel düsünceleriniz icin de cook tesekkür ederim ♡
Onun dile getiremediği bir zoruna giden şey daha varsa o da başka penisler de mi gördü düşüncesiyle kafayı yemesidirBildiginiz gibi aramizda o konusma gectikten sonra daha da soguduk. Ki bu olay 1 aylik bir mesele, birkac gunde bu hale gelmedik. Bana edilen laflar, o bakislar tamamen unutuldu olay kendisine dondu. Bilerek onu uzmek istedigimi, penisinin kucuk oldugunu soyleyip gururunu kirdigimi sinirlenerek dile getirdi hep. Acikcasi cok da kafama takip laf yetistirmekle ugrasmadim, istedigini düsünebilirsin ben kendi kalbimi biliyorum deyip konuyu hep kapattim. İstedigi gibi cevap alamayinca daha da sinirlendi.
Ama oyle zoruna gitmis ki sonunda bana daha da kirici seyler soyledi. "sen kendi sarkik cirkin memelerini bu zamana kadar gormemissin farkinda bile degilsin gelip beni elestiriyorsun ya, bakimli olsaydin da kendini bu duruma getirmeseydin bende oyle soylemeseydim..ayrıca o bacaklarini da eritirsin bi ara" dedi. Yazarken bile ellerim titriyor. Kendi o kadar hazmedememis ki beni hala sarkik memelerimden vuruyor, kendimi igrenc hissettirmeye calisiyor. Evet bacaklarim hafif kalin ama inanin benim gozume hos geliyorlardi. Ve bakimli olmakla sarkik memeyi es deger tutmasi kadar cahilce bir sey olabilir mi? Bunu soyledigi gibi bitirdim. "benim bedenimdeki herhangi bir sey guzellesebilir, duzelebilir ama sen o pis zihniyetinle bir omur yasayacaksin. sana aciyorum" dedim. Kapattim sildim engelledim, bitti gitti..
Ayrica "memenin zaten cirkin oldugunu biliyorsun, adam soyleyince mi kabahat" minvalinde yapilan yorumlar vardi, ya da keske daha onceden yaptirsaydin gibi tek tuk yorumlar.. Bir kadin bir adama kendini begendirmek zorunda degil ki. İnsan kendisini begeniyorsa olay bitmistir. Beni memelerimden dolayi kirici bir sekilde elestiren insan icin gidip ameliyat olmak ne kadar kücük düsürücü olurdu, üstelik ben kendimden memnunken.. Suan ozguvenim sifirlansa da bir ay oncesine kadar kendimi her turlu begenen en onemlisi seven, kendime deger veren bir insandim. O cirkin dedigi seyler bile bana cirkin gelmiyordu, insan kendini sevince o huzuru bulunca inanin boyle hissediyor. Bence basli basina bi kadin cok ozel, cok guzel.. tum samimiyetimle bunu soyluyorum, tamamen hayat gorusum bu yonde. Cok yazdim kusuruma bakmayin lutfen. Sadece cok cok cok kirgin, cok cok cok uzgunum.
Vaktini ayirip benimle ilgilenip yazanlara cok cok tesekkur ederim, benim icin her yorum cok degerliydi. Hepinize tekrar cok tesekkur ediyorum. Huzurlu geceler dilerim..