Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3 senedir tanidigim adam cok farkli cok cirkin bir zihniyete sahipmis..
Geri donmeyi asla düsünmüyorum, düsünmem..
Guzel düsünceleriniz icin de cook tesekkür ederim ♡

Gunlerdir sindiremiyor, oyle ofkeliydi ki.. Bundan sonra kimsenin bedenini elestirme cüretini gostermez diye düsünüyorum. Ayrica cook tesekkür ederiim ♡

Gulumsettin :)
İnsallaah.. cok uzgunum, evet cok agladim fakat bittigi icin kendimi cok sansli hissediyorum.
umarim tum kadinlarin hayatinda kiymetini bilen insanlar olur.
Yorumlarini da dikkatle okudum, hem bunun icin hem de guzel dileklerin icin coook tesekkür ederim ♡

Rica ederim, ınsallah hep mutlu olalım

Vaktini ayirip benimle ilgilenip yazanlara cok cok tesekkur ederim, benim icin her yorum cok degerliydi. Hepinize tekrar cok tesekkur ediyorum. Huzurlu geceler dilerim..
Ayrılarak en iyisini yapmışsınız. Bu adam gençken katlanamazken yaşlandığımızda gözü hep başka yerde olacaktı belki de .yolunuz açık olsun . Allah karşınıza sizi gerçekten seven birini çıkartsın inş.

Gercek kisiligini görmüs oldunuz bu olayla..biraz klasik olacak ama: o sizi hak etmiyordu.
Siz cok daha olgun, kendiyle barisik bir insansiniz. Ayrica degerleriniz cok farkli.
Bence ona fazlaydiniz bile.

Bundan ziyade buradaki yazdiklarinizdan dolayi cok akilli, temiz kalpli ve saglam duruslu bir insan oldugunuzu düsündüm. Lütfen her zaman bu degerlerinizi koruyun ve kendinizi sevin

Oldugunuz gibi güzelsiniz ve bu sekilde deger görmeyi hakediyorsunuz - hepimiz öyle. Bu düsünceden sizi hic kimse vazgeciremesin hele ezik bir erkek asla

Hersey gönlünüzce olsun.

Aptal herif kendi kompleksin kapatmak için çirkeflesmis rezil. Eski erkek arkadaşım geldi sana söylediklerini okuyunca. O da bana aşkım hiç yokmuş lan dediğinde ben elimle söyle bi yoklayip aynı şekilde ona aşkım hiç yokmuş lan desem neler olurdu Allah bilir. Pislik. Bu zihniyetteki erkeklerin hepsini toplayıp cakacaksin kibriti. Ne demek bakımlı olsaydın ne yapabilirsin ki Allahın yarattığı et parçasına? Beyefendi beğensin diye bıçak altına yat bir dünya masraf yap yok yaa

İyi ki bizi dinleyip küçük pipisini vurdun yüzüne. Sen zsten kendinle barışık bir kızsın umrunda olmaz ama o salak ömür boyu her yaklaştığı kadında tedirgin olacak oh olsun. Aşağılık kompleksi olmasa bunları söylemez inan bana sirf seni kızdırmak için söylemiş buna emin ol

Kalıcı dolgu 4000 mi emin misin ya? Hani şu yağlı bölgeden alıp memeye enjekte ediyorlar aynı anda hem yağlı bölge incelmis oluyor hem de memeler büyüyor o uygulama mı? Bi ara bakmıştım silikondan daha mantıklı gelmişti ve lokal anestezi aldinda kesi olmadan yapıyorlardı. Fiyatı dediğin gibiyse baya iyiymiş

3 senedir tanidigim adam cok farkli cok cirkin bir zihniyete sahipmis..
Geri donmeyi asla düsünmüyorum, düsünmem..
Guzel düsünceleriniz icin de cook tesekkür ederim ♡
Zaten iyiyken çok iyi oluyor bu erkekler. Öyle iyi ki ondan iyisi yok. Ama ne zaman ucu onlara dokunuyor ya da ne zaman bı yerlerine tekme yiyorlar bir anda gösteriyorlar gerçek yüzlerini. O saf aşık maskesinin altında nasıl comarlar olduğuna şaşıyor insan.
Hande Yener'in şarkısındaki gibi 'kendini çok takdir et,ayrılığı kutlayarak'

Onun dile getiremediği bir zoruna giden şey daha varsa o da başka penisler de mi gördü düşüncesiyle kafayı yemesidir

Ohh rahatladım allahın çomarı, hem kendi kusurunu biliyor madem insan demez mi ya o benim yüzüme vurursa diye... bence bu kusurunun üzerini örtmek için ilk o memelerine laf söylemiş bile olabilir, yaptıklarına baksana çünkü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…