Bildiginiz gibi aramizda o konusma gectikten sonra daha da soguduk. Ki bu olay 1 aylik bir mesele, birkac gunde bu hale gelmedik. Bana edilen laflar, o bakislar tamamen unutuldu olay kendisine dondu. Bilerek onu uzmek istedigimi, penisinin kucuk oldugunu soyleyip gururunu kirdigimi sinirlenerek dile getirdi hep. Acikcasi cok da kafama takip laf yetistirmekle ugrasmadim, istedigini düsünebilirsin ben kendi kalbimi biliyorum deyip konuyu hep kapattim. İstedigi gibi cevap alamayinca daha da sinirlendi.
Ama oyle zoruna gitmis ki sonunda bana daha da kirici seyler soyledi. "sen kendi sarkik cirkin memelerini bu zamana kadar gormemissin farkinda bile degilsin gelip beni elestiriyorsun ya, bakimli olsaydin da kendini bu duruma getirmeseydin bende oyle soylemeseydim..ayrıca o bacaklarini da eritirsin bi ara" dedi. Yazarken bile ellerim titriyor. Kendi o kadar hazmedememis ki beni hala sarkik memelerimden vuruyor, kendimi igrenc hissettirmeye calisiyor. Evet bacaklarim hafif kalin ama inanin benim gozume hos geliyorlardi. Ve bakimli olmakla sarkik memeyi es deger tutmasi kadar cahilce bir sey olabilir mi? Bunu soyledigi gibi bitirdim. "benim bedenimdeki herhangi bir sey guzellesebilir, duzelebilir ama sen o pis zihniyetinle bir omur yasayacaksin. sana aciyorum" dedim. Kapattim sildim engelledim, bitti gitti..
Ayrica "memenin zaten cirkin oldugunu biliyorsun, adam soyleyince mi kabahat" minvalinde yapilan yorumlar vardi, ya da keske daha onceden yaptirsaydin gibi tek tuk yorumlar.. Bir kadin bir adama kendini begendirmek zorunda degil ki. İnsan kendisini begeniyorsa olay bitmistir. Beni memelerimden dolayi kirici bir sekilde elestiren insan icin gidip ameliyat olmak ne kadar kücük düsürücü olurdu, üstelik ben kendimden memnunken.. Suan ozguvenim sifirlansa da bir ay oncesine kadar kendimi her turlu begenen en onemlisi seven, kendime deger veren bir insandim. O cirkin dedigi seyler bile bana cirkin gelmiyordu, insan kendini sevince o huzuru bulunca inanin boyle hissediyor. Bence basli basina bi kadin cok ozel, cok guzel.. tum samimiyetimle bunu soyluyorum, tamamen hayat gorusum bu yonde. Cok yazdim kusuruma bakmayin lutfen. Sadece cok cok cok kirgin, cok cok cok uzgunum.
Vaktini ayirip benimle ilgilenip yazanlara cok cok tesekkur ederim, benim icin her yorum cok degerliydi. Hepinize tekrar cok tesekkur ediyorum. Huzurlu geceler dilerim..