Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkiler de minnak eşim evlendikten cok sonralari slikon taktirsana dedi. Ben istemedim konu kapandi. Ama cok sacma ben olsam daha buyuk goguslu istiyosan git bul derim.
Kanser tedavilerinde goguslerini kaybedenler ne yapsin ?
Burdan varsa hepsine selam olsun gecmis olsun. Ama kadin demek ne gogusle nede gogusun buyukluguyle ölcülür. Bunu bilmiyorsa bence çokta ilerlemenin anlami yok.!

Bir insana fiziksel özellikleri üzerinden kırıcı eleştiriler yapmak şiddettir.

ilk paragrafı okurken firdevs hanım kahkahası attım Allah seni inandırsın ağlatıp göz yaşlarını içesim geldi, onun yerine bardağımdaki soğumuş çayı diktim kafama keyifle.

canım benim, o saygılı ilişkiniz var ya hani senin söküp atmaya kıyamadığın. ha işte o var ya, seninle sevişene kadardı. çok üzgünüm. bunu yazmak benim için çok kolay evet. senin içinse bitirmesi bir o kadar zor farkındayım. ancak bu adamın gerçek yüzü şu an gördüğün yüz.

bizim ve çoğu kültürde erkeğe istediğini alana kadar "kadını kandırma" hakkı tanınıyor ve teşvik ediliyor, hatta öğretiliyor. bu adamlar çoooook iyi rol yapıyor. ve maalesef hiç de az değiller. hepimizin kabul etmesi lazım. bu kısmı biraz da kendim için yazıyorum çünkü kanmayı seviyorum hoşlandığım, bir şeyler paylaşabildiğim adamlara. benim tek kelimeyle incitmeye kıyamadağım muhabbetlerin ortasına gelip pervasızca içine etmelerinden yıldım. kalbim kırılmaktan yıldı. onlar kandırmaktan yılmadı. söküp at lütfen bizim gibi safların hatrına.

Hadi bugün memeyi yaptırdınız .
Yarın bebek olacak karniniz çatlayacak onu yaptiracaksiniz tamam.
Obur gün özel bölge eski formunu kaybedecek onu yaptiracaksiniz o da tamam.
Diğer gün kaz ayakları çıkacak onları yaptiracaksiniz
Sonra yüzünüz kırışacak
Oooo bitmez ki . Kendi her tarafı mükemmel güzellikte ve işlevde mi acaba ?terbiyesiz kaba adam

Elbetteki biraz göze hitap önemli. Ama bunu sizinle sonradan güzel bir sekilde yapttiralim mi vs gibisinden konuşabilirdi. Sizi kötü hissettirdi bunu telafi edebilecegini sanmiyorum. Kendimi sizin yerinize koyunca çok acitici Seven sevdigini kötü hissettirmemeli.

kendine bakmak bence sporla guzel beslenmekle dus almakla dis fircalamakla tirnak kesmekle olur. kendine bakan, kendine saygisi insan spor yapar, temiz olur, hos giyinir, dengeli beslenir vs vs.

narkoz alinan ve her ameliyat gibi hayati riski olan estetik ameliyatin kendine bakmakla alakasi nedir? yanlis anlasilmasin kilo verince ben de meme estetigi olmayi dusunuyorum. ama meme estetigi icin kendine bakmak kendine saygi gibi tanimlamalar yapmam. olsa olsa "goz zevki takintim yuzunden bir risk alicam hadi hayirlisi" derim. estetik ameliyatin da riskleri var estetik ameliyati olunmasi gereken bir sey gibi gormek cok yanlis.

birini cekici buluyorsam bitmistir. orasina burasina takmam. fiziksel cekimim azalirsa iliskimi bitiririm. oran kotu buran kotu demem ameliyat olmasini ima etmem. bir yerini begenmezsem ve bu duydugum fiziksel cekimi sarsarsa ki muhtemelen sarsmaz, ona gore iliskimi bitiririm. ama erkekler masallah sanki yemek siparis eder gibi surani duzelt burani duzelt.

Artik kapalilik aciklik önemli değil diyanet evlenmeden kıyafetin üzerinden gerekli organlarin sekline bakabilirsiniz demiş

Banlanmış arkadaş ama bu konuya bir açıklık getirme sorumluluğu hissediyorum.
Mahrem bölgeler el, yüz ve ayaklardır.
Örneğin kaşların renginden saç rengini az çok tahmin etme gibi bir durum sıkıntılı olmayan bir bakıştır.
Ayrıca mahrem dini bir terim olarak görülebilen, ziynet dışında kalan, yasaklanmayan demek.
Dolayısıyla mahrem deyince akıllara vajina, meme ya da başka bir şey gelmemeli.
Daha terimlere hakim olmayanlar bir zahmet bi salsınlar ya diyerek mektubuma son veriyorum ahshdj

Konu sahibi size gelince ben bu kirginligi gonlumu ne sekilde almis olursa olsun unutmazdim, unutamazdim.
Begenmedigini bildigim ve bunu acikca dile getirmekte hicbir beis gormeyen hoduklemesine mevzuya dalan bir adamla devam etmezdim.

ne kadar cirkin bir yorum bu.
ben karsimdakinden iyi bir malzeme beklemiyorum, guven bekliyorum saygi bekliyorum sicak bi samimi sohbet bekliyorum, ne kadar basitlestirmissiniz..

Ayip etmisss.Benim ki büyüktü estetik oldum küçülttüm haliyle dikis yaralari kaldi dik hala dolgun ama sonuçta orjinal degil.Bende eşimden böyle bir sey duysam cok kirilir üzülürdüm patavatsızlik yapmış.Sana tutumu degisti mi?Yani fiziksel olarak gerçekten önem veriyor demek anne olup süt verdikten sonrada estetik yoksa meme gene degisio bilgisi var mi???

Konu hakkında zaten söylenecekler söylenmiş, siz de gayet yerinde bir karşıt hamle ile karşı tarafın empati yapmasını sağlamışssınız bu nedenle ben başka bir şey söyleyeceğim. Üslubunuz, tarzınız çok kaliteli belli ki aklı başında ve naif bir kadınsınız, umarım bu adam sizi ileride üzmez. Tabii ki hemen silip atın diyemem ama iyi düşünüp taşınmakta fayda var.

Bu konu öncedende açıldı gibi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…