Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok güzel yazmışsınız.

Kusura bakmayon da tas gibi gogusleri gorunce gozunu alamiyordur. Masraf olmasin misali emilmis meme hatirasi der. Gercekler.

benim yavrum emdi hatirasi var mi? Hayatimda bu kadar sacma mazeret duymadim. Pintiliktir o.

Kusura bakmayon da tas gibi gogusleri gorunce gozunu alamiyordur. Masraf olmasin misali emilmis meme hatirasi der. Gercekler.

valla esimi savunmayi sevmem para konusunda takintili degil. sundugu hayati bilmiyorsun. ben ucuzunu al desem herzaman en pahalisini alir. aldigi hediyelerle abartmadan söylüyorum 20 kere yaptirirdim adam cakma sevmiyor

benim yavrum emdi hatirasi var mi? Hayatimda bu kadar sacma mazeret duymadim. Pintiliktir o.

valla esimi savunmayi sevmem para konusunda takintili degil. sundugu hayati bilmiyorsun. ben ucuzunu al desem herzaman en pahalisini alir. aldigi hediyelerle abartmadan söylüyorum 20 kere yaptirirdim adam cakma sevmiyor : bir yukarda belirtigim gibi...

hi bide aklima geldi yolda güzel görsem ay cok güzel bak bak sende bak gözün gönlün acilsin diyen biriyim. sanirim ben ondan cok baktigim icin adamin bakma hevesini de kirmis ola bilirim.

Ne guzel cok sanslisiniz. Biz yanlis yorumladik demekki.

.
Ne guzel cok sanslisiniz. Biz yanlis yorumladik demekki.

cvp yazdikdan sonra kendime sinir oldum acikcasi. hadi adam pinti olsun diyelim. sen hakli ol.

zittin sene calisiyorum birikmisim var.

bi kadin olarak adamin eline bakmiyorum istesem kendi paramla öderim demek daha mantikli cvp olurdu. feministligim tuttu xD

eli bol yada pinti hepsi uyuz xD

Son durum ne oldu 40 sayfa okuyamadım
Konu sahıbı adama senın pipin Kucuk ben sana bisey dedım mı dedi.
Adam huzunlendı ve biliyorum o gercegı neden söyleyip gururumu kırdın dedı ( cunku tek gurur onda var bamya)
Konu sahıbı kibar naif sekılde adamı puskurttu, adam gibi orseleyıp tıksınerek bakmayarak..
Bundan sonra hıcbır kadının hıcbır yerine tıksınerek bakamaz adam. Boyunun ölçüsünü aldı.
Ha empati yapar mı? Asla. Bu yonu gelısmez bu adamın.

Bence hala yastıgı ısırıp konusma aklına geldikçe aglıyodur. Ceza verebilse pıpısıne ceza bile verir. Bence boyle Bı durumda.
Konu sahıbı gelince detaylıca anlatır gerisini.

Herkese huzurlu günler dilerim..
Ben estetiği çok severim elimde olsa heryerimi yaptırırım. Göğüsüm büyüktü 18 imde küçülttürdüm. Şimdi silikon yerine 10 yıl kalıcı dolgu yapıyorlar 4000 fiyatı. Ben zayıfladıkta sonra söndüler biraz daha dolu olması için az miktarda dolgu isterdim. Ama önce karnım var gerdirilcek param yok cesaretim yok:)
Okuduğum kadarıyla siz zaten ne yapıcağını bilen bilinçli birisiniz. Memnunsanız kime ne

Bildiginiz gibi aramizda o konusma gectikten sonra daha da soguduk. Ki bu olay 1 aylik bir mesele, birkac gunde bu hale gelmedik. Bana edilen laflar, o bakislar tamamen unutuldu olay kendisine dondu. Bilerek onu uzmek istedigimi, penisinin kucuk oldugunu soyleyip gururunu kirdigimi sinirlenerek dile getirdi hep. Acikcasi cok da kafama takip laf yetistirmekle ugrasmadim, istedigini düsünebilirsin ben kendi kalbimi biliyorum deyip konuyu hep kapattim. İstedigi gibi cevap alamayinca daha da sinirlendi.

Ama oyle zoruna gitmis ki sonunda bana daha da kirici seyler soyledi. "sen kendi sarkik cirkin memelerini bu zamana kadar gormemissin farkinda bile degilsin gelip beni elestiriyorsun ya, bakimli olsaydin da kendini bu duruma getirmeseydin bende oyle soylemeseydim..ayrıca o bacaklarini da eritirsin bi ara" dedi. Yazarken bile ellerim titriyor. Kendi o kadar hazmedememis ki beni hala sarkik memelerimden vuruyor, kendimi igrenc hissettirmeye calisiyor. Evet bacaklarim hafif kalin ama inanin benim gozume hos geliyorlardi. Ve bakimli olmakla sarkik memeyi es deger tutmasi kadar cahilce bir sey olabilir mi? Bunu soyledigi gibi bitirdim. "benim bedenimdeki herhangi bir sey guzellesebilir, duzelebilir ama sen o pis zihniyetinle bir omur yasayacaksin. sana aciyorum" dedim. Kapattim sildim engelledim, bitti gitti..

Ayrica "memenin zaten cirkin oldugunu biliyorsun, adam soyleyince mi kabahat" minvalinde yapilan yorumlar vardi, ya da keske daha onceden yaptirsaydin gibi tek tuk yorumlar.. Bir kadin bir adama kendini begendirmek zorunda degil ki. İnsan kendisini begeniyorsa olay bitmistir. Beni memelerimden dolayi kirici bir sekilde elestiren insan icin gidip ameliyat olmak ne kadar kücük düsürücü olurdu, üstelik ben kendimden memnunken.. Suan ozguvenim sifirlansa da bir ay oncesine kadar kendimi her turlu begenen en onemlisi seven, kendime deger veren bir insandim. O cirkin dedigi seyler bile bana cirkin gelmiyordu, insan kendini sevince o huzuru bulunca inanin boyle hissediyor. Bence basli basina bi kadin cok ozel, cok guzel.. tum samimiyetimle bunu soyluyorum, tamamen hayat gorusum bu yonde. Cok yazdim kusuruma bakmayin lutfen. Sadece cok cok cok kirgin, cok cok cok uzgunum.

Vaktini ayirip benimle ilgilenip yazanlara cok cok tesekkur ederim, benim icin her yorum cok degerliydi. Hepinize tekrar cok tesekkur ediyorum. Huzurlu geceler dilerim..

Aklı başında birisiniz ve kalbinizde güzel bence. Şanslısınız Allah evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü. Kendi eksikliğini sizi ezikleyerek kapatmaya çalışmış. Umarım aşk acısı ağır basmaz geri dönmezsiniz.

O kadar kudurmuş ki nereden vuracağını şaşırmışağzına sağlık çok iyi benzetmişsin, beden senin bedenin nasıl beğeniyorsan öyle güzeldir,kaldı ki çok aklı başında bir kadın olduğun belli hiç bir beden kusuru bunu örtemez. beyfendinin söylediği şeyleri çok istiyorsan ameliyat olup değiştirirsin o da senin paşa gönlüne kalmış. Ama beyfendinin bamyasını ve ezikliğini değiştirme şansı yok maalesef, derdine yansın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…