Neden bu kadar önemli?

İlişki yaşamamış olsan bile sana 1. haftasında bunu soran bir erkekten koşarak uzaklaş. Böyle bir hödükle evlenme. Kendine saygısı olan bir kadın böyle birisi ile birlikte olmaz zaten. O kahrolasıca egosunu başkası ile tatmin etsin.

benim bu konudaki yorumuma bak...

Muhtemelen onunda çok ilişkisi olmuştur ve birşeyler yaşamıştır. Evliliğe gelincede dur orda bakalım evlilik kutsal bir olay herkesle olmaz derler.

Ya daha iki haftada internetten tanistiğin biri daha senin huyunu suyunu bilmeden tanimadan nasil ciddi dusunuyor anlamiyorum !! O soruyu sormaya gelincee.. İlerde birbiriniZe bağlandiktan sonra bunlari sorup gerceklerle yuzleseceğine simdi sormasi daha iyi olmus. Kabullenmeyeceği seyi simdi öğrense daha iyi. İlerde birbirinize bağlanip ayrilirsaniz cok daha zor olacak hersey. Haa yasamissin keske kimseyle oyle birsey yasamasaydin. Ama olmus bi kere. Ne diyim. Kesinlikle bundan sonra hayatina girecek kisiyle oyle birsey yasama. Yanlis anlama sadece bacima tavsiye. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu adamdan bir halt olmaz!!

Baslamadan bitir bence , onami kalmis senin ne yasadigin ...
Alla alla ..

Merak etmesine şaşırmadım ama daha yüzünü bile görmediği, tanımadığı insana böyle özel soru sormak terbiyesizlik bence.
Hiç tanımadığı insanla "ciddi" ilişkiye başlamanın kendisi saçma zaten. Anlaşacağınızı nerdden biliyorsunuz ki bu insanlarla ilerisi belki evlilik olan ilişkilere başlıyorsunuz? Bir bismillah deyin, arkadaş olun önce, sonra gerekirse ciddileşir ilişkiniz. Böyle ısmarlama ilişki yaşıyorsanız, damdan düşer gibi gelen özel sorulara şaşırmayın.

Bu soruyu bana soran yaklaşık 7-8 aylık sevgilim soru ağzından çıktığı andan itibaren maziye gömüldü. Bu soruyu bana sormaya cüret edebilen tek erkekti. Ki o zaman 17 yaşındaydım. Siz eminim daha olgunsunuz benim o yaşlarımdan. Kendinizi aşağılatmayın.

Resmen bakire misin sorusunun yumusatilmis versiyonu.
Öyle adamdan hic bir bok olmaz.
Uzak dur.

Mevzu aslında gayet açık... Ciddi başlamak ayağına eğer bakire değilsen güzel güzel işini alacak senden. Yok hayır bakireyim dersen de iki üç çıkıp gezecek, deneme yapacak baktı ki istediğini alamıyor türlü bahanelerle kendinden soğutacak seni. Daha yüzyüze gelmemişsiniz, birbirinizden hoşlanıp hoşlanmadığınız belli değil, adam seni tanımaya çaba göstermeden bekaret soruyor, kendine azıcık saygın varsa def et gitsin.

Aciklama bekler duru içinde olmasi kotu.demekki onun için önemli bu durum. Seviyorsaniz doğruyu soyleyeceksiniz.oda seviyorsa kabul eder.kabul etmezsede ayrilik olur zaten.sonradan olcagina bastan olmuş olur bu konuda doğruyu söylemek en iyisi bence.söylemek zzorunda da değilsiniz aslında o zaman bir daha gorusmek istemediğini zi söyleyip siz bitirceksiniz bunu.

pabucumun yarım akıllısına bak...
birde buluşup görüşecekmisin...?!
sebep olarak da ağzından yüz yüze algılamak mı ?
seni çok güzel yola getirir...bunu soran erkekte bu kapasite var....sen bilirsin

İlk olarak konu başlığınızdan başlayayım, "neden bu kadar önemli"...

Nasıl ki bir kız öteden beri "yaz gelini olacağım", "babam anneme çok çektirdi ben zengin biriyle evleneceğim", vs diye düşünebiliyorsa...

Bir erkek de "ben daha önce ilişki yaşamamış bir kızla evleneceğim" deme hakkına sahip, değil mi?

Kadınların istekleri olabiliyorken erkeklerin taleplerine tü kaka demek olmaz.

Bir erkek kendisi hiçbir şey yaşamadığı için karşısındaki de ilişki yaşamamış olsun da isteyebilir.

Yani ille "kendi her haltı yiyip karşısında el değmemiş kız istiyor" durumu olacak diye bir şey yok.

Dilerse kendi on kişiyle birlikte olur ama kimseyle birlikte olmamış kız arar.

Buna da karışmaya hakkımız olamaz çünkü bu onun tercihi.

Saçma mı? Adaletsiz mi?

O zaman o kişiyle görüşmezsiniz olur biter.

Sizin için de bu geçerli, onun tercihi bu yöndeyse siz de daha evvel ilişki yaşadıysanız...

Bu elbette problem olur ve çocuğun bunu daha yolun başında sorması da gayet güzel bir şey.

Kendine alıştırıp, sözler verip, iş ciddiye binip "Aa sen ilişki mi yaşadın hadi o zaman eyvallah" dememiş neticede.

Ya da bazı namus fukaraları gibi "nasıl olsa ilişkisi olmuş bir de benle olsun sonra yol veririm" dememiş.

Keşke herkes bu kadar şeffaf olsa da herkesin "makul veya değil" beklentileri karşılansa...

Hala çok sinirim bozuk böyle bir soru . Ne cevap verecegimi şaşırdım çünkü ilk defa böyle bir soruyla karşı karşıya geliyorum şaşkın ve Üzgünüm . Yazdıklarını tekrardan okudum şimdi daha bazı soyliklerini o an anlamamisim mesela. Yazdığını direk yazıyorum size . ''Garip gelen nedir ? Bazi seyler yasadiktan sonra verilen cevap yollari ayirta bilir bu yuzden sordum.5 senelik iliski evet sorular cevaplanmadigi surece rahatsiz eder.ben nisandan ayrilmis insana birsey demem lakin 5 yillik deyince ister istemez bu tur soru sormam lazim'' garip geldiğini söyledim daha tanımadan yüzümü görmeden böyle bir soru sorman diye. Oda işte böyle bir cevap verdi

Liseden arkadaşımın eşinin arkadaşı bu şimdi kestirip atarsam bazı şeylerin cevabını da vermiş olacağım sonra arkadaşlarımın kulağına giderse diye çekiniyorum. Nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum

Kesinlikle gecmişin hakkında yasadıklarından bahsetme.
1.''cıddıyım'' dıye cumleye gıren erkek
2. gecmısı soran erkek
ıkı secenekten bırı varsa bıle ıtıcı gelırken, sizinki ikisi bir arada, nerden tutarsan tut elınde kalıyor ınsanın sekerım.
Zamanına yazık gercekten.

Ona ne ki ? Sen de ona sor sen bakir misin diye ! Ben de evlilik öncesi ilişkiye karşıyım fakat o vücut senin ve yüce Allah dışında kimseye o vücudun hesabını vermek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…