- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır. Yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz. Mutlu olacaksınız, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama elbette mutluluğu bulacaksınız. Akışına bırakın. Yanlışsam düzeltin ama anladığım kadarıyla yeni bir ilişkiye başlamak üzere birilri ile tanışıp görüşüyorsunuz falan ama zorlanıyorsunuz demek ki. Doğala bırakın, sizi mutlu edecek ve size eskiyi unutturacak insan zaman içinde karşınıza çıkacaktır. Üstüne gitmeye devam ederseniz daha da mutsuz olacaksınız ve sizi üzen eski ilişkiniz sürekli karşınıza bir şekilde çıkmaya devam edecek. Akışına bırakın bence.Hayır almadım. Evet tam unuttuğum söylenemez . Ama 5 yıldan sonra yeni insanlarla tekrardan tanışmak ve yürütmek çok zor geliyor adapte olamıyorum . Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum . Bir taraftan da mutlu olmak istiyorum.
ya ben anlamıyorum bu erkekleri sanane ya sanane, yaşadıysa yaşadı .Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.