Neden bu kadar önemli?

böyle bişey sorduğuna göre öğrendiğinde görüşmek istemeyecek , sen ondan önce davran ve görüşme bir daha :KK14:

Hayır almadım. Evet tam unuttuğum söylenemez . Ama 5 yıldan sonra yeni insanlarla tekrardan tanışmak ve yürütmek çok zor geliyor adapte olamıyorum . Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum . Bir taraftan da mutlu olmak istiyorum.
Belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır. Yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz. Mutlu olacaksınız, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama elbette mutluluğu bulacaksınız. Akışına bırakın. Yanlışsam düzeltin ama anladığım kadarıyla yeni bir ilişkiye başlamak üzere birilri ile tanışıp görüşüyorsunuz falan ama zorlanıyorsunuz demek ki. Doğala bırakın, sizi mutlu edecek ve size eskiyi unutturacak insan zaman içinde karşınıza çıkacaktır. Üstüne gitmeye devam ederseniz daha da mutsuz olacaksınız ve sizi üzen eski ilişkiniz sürekli karşınıza bir şekilde çıkmaya devam edecek. Akışına bırakın bence.

bunu 'çat' diye sorduğuna göre önemseyen biri demekki, daha yüzünü bile görmeden sorduğuna göre.

o yüzden fazla uzatmadan bitir derim. Sonrası acı gibi geldi bana..

Önce geçmişte kalan bağlarınızdan kurtulun,kendinizle barışık ve mutlu bir hale gelin, ondan sonra ilişki yaşamayı düşünün.Ama bu geçmişinizi soran kişiye hiç yanaşmayın,sonuç belli niyet belli.

yıllarca kızlarla gezme tozma peşinde olup bir an evvel yatağa atmanın peşinde olup
birlikte olmayan kızlar arkasından Kezban birlikte olan kızı da kaşar ilan edip
biriyle beraber olmaya gelince son derece modern dünya insanı
evlenmeye gelince ak kaşığa dönüşüp zar zar zar diye tutturan erkek modelleri iğrençsiniz keşke ölseniz
inanın bu hayata tek yüzü olur onlarca değil

Daha ilk etapta sorması uygun olmamış.
Ama bazı insanların buna önem veriyor olması doğal, kız için de erkek için de farketmez.
Saygı duymak lazım.

bazı insanlar önem veriyor buna
tabi kendisi de bir ilişki yaşamamiSSa
karşısındaki bayan da bakire olsun isteyebilir bunda bir problem yok..

Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.
ya ben anlamıyorum bu erkekleri sanane ya sanane, yaşadıysa yaşadı .
direk böyle bir soru sorulur mu ?
ona göre mi karar vercekmiş seninle ciddi düşünüp düşünmiyeceğine :mad:

kendi ne kadar el değmemiş ki senden talep edebiliyor
hadisi şerifte de vardır denklerinizle evlenin diye, ten ten gezip sonra el değmemiş kız ara hadsiz önce kendine baksın
kadına zina haramda erkeğe helal mi sanki

X