Neden bu kadar önemli?

Yalan söylemem tabi . Neyse onu söylerim. Ama bununda bir zamanı var diyerek hemen cevap vermek istemedim
ya sonradan cook acı cekersenn..en azından sımdı sevmıyosunn ayrılsanda sana o kadar etkilemez..ılerde daha zoor ayrılırsın canımm..yınede tercıh senınn..benım ıcınn bu konunun hıc bı onemı yookk..amaa demek kı karsı taraf böyle dusunmuyoo..saygı duymak zorundayız..herkes herseyı aynı dusunmk zorunda degıll

Senin kacamak cevaplarindan anladi muhtemelen. Simdi de soyletmeye calisiyor. baska biseyi bahane ederek konusmayi kes. Yaslar kac bu arada?

Ben bunlarin nesli tukendi saniyordum hala varlar mi :KK70:

Muhattap bile olma adamın bu konudaki tavrı hayata bakisinin kisa bir ozetidir zaten. Boyle antika bir zihniyetle ne paylasabilirsin ki?

Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.

arkadaşım belki bana kızacaksın ama
daha öğrencisin
bundan önce 6 Şubat'ta da yine internetten bulduğun birinden bahsetmişsin, galiba 1 ay kadar sürmüş, o da iyiymiş hoşmuş vs vs
şimdi bu da internetten, herşey güzeldi, iyiydi, hoştu

bence senin biraz dikkatli olmaya ihtiyacın var!!!

Neden Söylemek istiyorsunki? Demekki onun için önemliymiş ki sormuş.dolayısıyla bunu sorun etmeyecek biriyle yoluna devam et ve bunada Yaşadıklarını anlatma,zorundada değilsin :KK14: seni sevmeye vucüdunun tam ortasından başlayanla daha önce bişey yaşamamış olsan bile devam etme

Geçmişimi daha simdiden neden bu kadar irdeliyorsun. Ben bile bu kadar detaya inmedim gerekde duymuyorum. Benim için çünkü şuan ve bundan sonraki zaman önemli dedim. Oda Gecmis ile bir gun karsilacagiz biliyorsun diye cevap verdi.

Aah ne kadar igrenç bir cevap. Bu simdi kanamazsan seni baba evine yollayan tiptir. Bu sahis ile asla ve asla bulusma. Her moku yerler sonradan böyle tür igrenç sorular sorarlar kizlara.

Sen kimseye hesap vermek zorunda degilsin canim. Sevgilin ile sevismissin, sevismissin. Vücüd senin vücüdün. Buna saygi duyman biri seni asla hak etmez canim.

Geçmişimi daha simdiden neden bu kadar irdeliyorsun. Ben bile bu kadar detaya inmedim gerekde duymuyorum. Benim için çünkü şuan ve bundan sonraki zaman önemli dedim. Oda Gecmis ile bir gun karsilacagiz biliyorsun diye cevap verdi.

nasıl karşılaşacağız yani diye sorun sonra anlarsınız zaten ne demek istediğini . Hani beklediğimiz gibi sanki önceden boyle bir şeyler yaşadıysan olmaz demeye getirirse hemen yol ver başka bir bahaneyle ama sakın bu 2 haftalık adama belli etmeyin. Sonra orda burda atıp tutmasın sonuçta senin özelin .

Bu ne ya
Sanki at alıyor da dişlerini kontrol ediyor gibi
(benzetmemi özür dileyerek yapıyorum ama adamın tavrı bu)

İnsan bunu lönk diye sorar mı

Kafa yapısı uyuyor mu, nasıl bir kız, nasıl konuşuyor, nasıl davranıyor diye bakmak yerine
Dur bakayım zarı var mı diye sorulur mu

Ya da bu sorunun cevabından nasıl bir kişilik çıkarımı yapacak ki?
Ben söyleyeyim "iyi kız-kötü kız"

Her ihtimalde sonu kötü yalnız bu sorunun.

a) Bakireyim dersin, o da bakire olmanı istiyordur. - ilişkiyi devam ettirmek ister, sırf bu kriteri koyan bir insanın derinliği ve sana olan sevgisi şüphe çekici

b) Bakireyim dersin ve bakire olmayan birini istiyordur - ilişkiyi devam ettirmez, bu kızla cinsellik de yaşanmaz eff peff tarzı triplenen bir abimize dönüşür

c) Bakire değilim dersin bakire kız istiyordur - ilişkiyi devam ettirmez, bir de kriterini yerden yere vurduğum sana kendini kıymetsiz hissettirir, aşağılar.

d) Bakire değilim dersin bakire olmayan bir kızı istiyordur - ilişkiyi devam ettirir, amaç yine ve yine cinselliğe döner, sırf cinsellik yaşayacağını bildiği için bir ilişkiye başlamak da iticidir bana göre

Bir de çok küçük bir "e" seçeneği var.

e) Öylesine demek isterdim ama daha 1 hafta olduğu için bunun öylesine olacağını sanmıyorum.

Gördüğün gibi her ihtimalde bu sorunun niyeti iyi değil!...

Bu ne ya
Sanki at alıyor da dişlerini kontrol ediyor gibi
(benzetmemi özür dileyerek yapıyorum ama adamın tavrı bu)

İnsan bunu lönk diye sorar mı

Kafa yapısı uyuyor mu, nasıl bir kız, nasıl konuşuyor, nasıl davranıyor diye bakmak yerine
Dur bakayım zarı var mı diye sorulur mu

Ya da bu sorunun cevabından nasıl bir kişilik çıkarımı yapacak ki?
Ben söyleyeyim "iyi kız-kötü kız"

Her ihtimalde sonu kötü yalnız bu sorunun.

a) Bakireyim dersin, o da bakire olmanı istiyordur. - ilişkiyi devam ettirmek ister, sırf bu kriteri koyan bir insanın derinliği ve sana olan sevgisi şüphe çekici

b) Bakireyim dersin ve bakire olmayan birini istiyordur - ilişkiyi devam ettirmez, bu kızla cinsellik de yaşanmaz eff peff tarzı triplenen bir abimize dönüşür

c) Bakire değilim dersin bakire kız istiyordur - ilişkiyi devam ettirmez, bir de kriterini yerden yere vurduğum sana kendini kıymetsiz hissettirir, aşağılar.

d) Bakire değilim dersin bakire olmayan bir kızı istiyordur - ilişkiyi devam ettirir, amaç yine ve yine cinselliğe döner, sırf cinsellik yaşayacağını bildiği için bir ilişkiye başlamak da iticidir bana göre

Bir de çok küçük bir "e" seçeneği var.

e) Öylesine demek isterdim ama daha 1 hafta olduğu için bunun öylesine olacağını sanmıyorum.

Gördüğün gibi her ihtimalde bu sorunun niyeti iyi değil!...

Cok tatlisin ya hic usenmeden yazmissin. :)

Haklısınız . Ama yüzyüze gelip birde dinlemek istiyorum . Daha önce Sahtekarlık yaptılar bana dedi yüzyüze gelince anlatırım dedi sırf merakimdan gidip her lafı söylemek istiyorum

Bunu öğrenmek isteyen adam ona göre devam edecek demektir.e senin gerceğin eninde sonunda ortaya cıkar söylemezsen şimdi sen onu bırakmazsan az bi zaman sonra o seni bırakır...

Haklısınız . Ama yüzyüze gelip birde dinlemek istiyorum . Daha önce Sahtekarlık yaptılar bana dedi yüzyüze gelince anlatırım dedi sırf merakimdan gidip her lafı söylemek istiyorum

bence uğraştığına değmez laf saymak falan
ama içinde kalmasın diye git tabi ben olsam çok rahatsız olurdum
kişisel sınırı ihlal bu resmen

Farzedelim bakiresin, Bu zihniyetteki bir adamla devam eder miydin?
Sana verecegi degeri zarina gore belirleyecek bir adamla... bazen tek bir soru bir insanin karakterini yansitir, ben boyle bir adami sevgili olarak değil arkadas olarak bile hayatima sokmam, soludugum havayı kirletmesin diye...

Bu adamla görüşmeye devam ettiğin her dakika senin ZARARINA.

X