Neden bu kadar nasipsizim

Aynen boyle devam edin. O kadar negatifsiniz ki pozitif seylerin sizi bulma ihtimali cok zor.

Her şey olumsuz olduğu için negatifim. Ben negatif olduğum için olumsuz olmuyor yani
Siz depresyonda olduğunuz için size her şey olumsuz gibi geliyor.Acı yarıştırmak olarak algılamayın ama ne dertler var şükredecek çok şey var.Depresyon durumunuzdan dolayı hisleriniz bu şekilde

Bazen üst üste çok gelir, bana da özellikle son 1 senedir üst üste çok geldi ameliyat oldum, kardeşim zaten hasta, annem hasta babam hasta, kiracı kirayı ödemiyor babamın kirasını maddi yük kaldı bana kimbilir kaç ay sürecek çıkması mahkemesi ıvırı zıvırı, uzun süreli ilişkim bitti, 37 yaşındayım evlenmek çocuk vs isterdim artık olacağına inancım da kalmadı
Yani ne yaşrsan yaşa yalnız değilsin, senin gibi hisseden üzgün olan çaresiz hisseden pek çok insan var
Dert yarıştırmak gibi yazmadım da , herkesin derdi kendine ağır, umarım bu dönemi atlatırız

Allah şifa versin inşallah, umarım güzel kapılar açılır hepimize

Hayata bu şekilde bakarsanız hiçbir zaman mutlu olmayacaksınız. Kesin bilgi. 26 yaşında genceciksin, işin var, bir gayen var( ehliyet almak) şunca olumsuz cümlenizde bile nasipli olduğunuzu söyleyebileceğim fazlaca durumunuz var. Ehliyet alamıyorum bu sebepten nasipsizim diye düşünüyorsunuz. Peki ya ehliyeti alıp kaza yapmış olsaydınız Allah muhafaza ? Sende olmayanı sana lazım değil bil demiş Sadi Şirazi. İstediğin her şeye sahip olsan bile mutlu olma garantin var mı ?

Bunlar herkesin başına gelebilen sıradan şeyler. Nasipsizlikle alakası yok. Bakış açınızı değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…