Öncelikle bu kadar olumsuz olmayı bırakabilirsiniz. 26 yaşındaysanız, 20 dakika önce üye olurken neden 34 yaşında olduğunuzu yazdınız ki.Kizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım ( ilkokul mezunu akrabalar bile aldı ben alamadim kafayı yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Olumsuz düşünceler olumsuzluğu çeker siz de duymuşsunuzdur.Öncelikle inanmasanız bile ağzınızdan çıkan şeylere dikkat edin.Agzınızdan çıkan şeyler gerçek olur.Sürekli olumsuz konuşursanız olumsuzluklarla mücadele etmek durumunda kalırsınız.İnanmasanız da farklı şeyler söyleyin.Siz söyledikçe de bir şeyler değişmeye başlayacaktırKizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım ( ilkokul mezunu akrabalar bile aldı ben alamadim kafayı yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Sizin yazis seklinizden sürekli bir şeylerden şikayet ediyormussunuz gibi bir tavır sezdim. Belki ben de yanılıyor olabilirim bunu bilemedim. Bu bahsettiğiniz bahsitsizlik adı altindaki olaylar da gayet normal. Sorun olacak bir şey göremedim ben. Sosyallik konusu birtek sizinle ilgili. Eğer etrafınıza da devamlı şikayet ediyorsanız ya da ilkokul mezunu diye küçümser bir tavırla konuşuyorsaniz bu da normal.Kizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım ( ilkokul mezunu akrabalar bile aldı ben alamadim kafayı yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Kizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım ( ilkokul mezunu akrabalar bile aldı ben alamadim kafayı yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Ben de zaten bu durumun aksini iddia etmedim niye laf sokma çabasına girdiniz meraktayimDemekki " ilkokul mezunu akrabalar " kadar olamamisin..
Aslında bunu da denedim ama olmuyor artık beceriksiz olduğumu ve yaratıcı tarafından sevilmediğimi kabullendim galibaOlumsuz düşünceler olumsuzluğu çeker siz de duymuşsunuzdur.Öncelikle inanmasanız bile ağzınızdan çıkan şeylere dikkat edin.Agzınızdan çıkan şeyler gerçek olur.Sürekli olumsuz konuşursanız olumsuzluklarla mücadele etmek durumunda kalırsınız.İnanmasanız da farklı şeyler söyleyin.Siz söyledikçe de bir şeyler değişmeye başlayacaktır
Kucumsemiyorum herkes bana sen universite mezunusun mesleğin var ehliyetini alırsın diyordu alamayınca demek ki okul bitirmekte alakası yok anlamında yazdım ilkokul mezunu akrabalarımı kucumsemenin aksine onlar gibi olmak istiyorum onlara özeniyorumSizin yazis seklinizden sürekli bir şeylerden şikayet ediyormussunuz gibi bir tavır sezdim. Belki ben de yanılıyor olabilirim bunu bilemedim. Bu bahsettiğiniz bahsitsizlik adı altindaki olaylar da gayet normal. Sorun olacak bir şey göremedim ben. Sosyallik konusu birtek sizinle ilgili. Eğer etrafınıza da devamlı şikayet ediyorsanız ya da ilkokul mezunu diye küçümser bir tavırla konuşuyorsaniz bu da normal.
Önce okuduğunuzu anlayın ben onlar kadar olamadığımı onların benden daha üstün olduğumu anlatıyorum zaten kimseyi kucumsem8yorum herkes universite mezunusun alırsın diyordu ama ilkokul mezunları tek seferde aldı ben alamadim demek ki bu işin okulla alakası yok ben onlar kadar becerikli değilim bunu söylüyorum zaten hemen saldırmaya çalışmayınöncelikle etrafındakileri küçümsemeyi bırak, millete laf atarken hayat sana güzel davranacak zannediyorsun galiba? ilkokul mezunu ne demek yani? demek ki sen onlar kadar bile değilsin.
Okulla alakasi yok işte ben de onu diyorum eğitimsiz ve bilinçsiz insanlar bile tek seferde aldı ben onlar kadar olamadım demek ki beceriksizim eğitimsizlerden bile daha egitimsizim diyorum zatenEhliyetin okulla ne alakası var çözemedim şuan ister üniversite mezunu olur ister ilkokul terk diploma araç kullanmıyor sonuçta milleti küçümseyerek fesatlanarak hiç bir şeye ulaşamazsınız kendi hayatınıza bakın meditasyon yapın dua edin
Sana mutlu olman için bir kaç neden yazıcamKizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım kafayi yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Verdiğiniz örnekler o kadar normal ve binlerce insanın başına gelebilecek bir durum ki kendini kötü hissetmene değmez. Üst üste geldiği için bunalmış olabilirsiniz ,destek almayı denediniz mi ?Kizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım kafayi yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
E bahtsızım şanssızım demeye devam ederseniz hayatınız hep böyle geçer. İnişlerde olur çıkışlarda insanın kendine şanssızm bahtsızım demesi de dua yerine geçiyor ve sürekli öyle olmaya devam ediyorsunuzKizlar çok uzun bir süredir depresyondayım. Gercekten kendimi inanılmaz nasipsiz kismetsiz hissediyorum ve buna inanıyorum. 26 yasindayim Hicbir isim rast gitmiyor, hicbir isteğim gerçek olmuyor dualarım kabul olmuyor. Cok yetersiz hissettigim bir donemdeyim. Bakin mesela gözümden ameliyat olacaktım lazer icin ve gözüm uygun olmadığı için ameliyat olamadim.6 derece gozle hayatımı devam ettiriyorum. Ehliyet alayım dedim 2 kere direksiyon sınavından kaldim ve otomatik vitese yazilmistim üstelik. Yani derslerde bir sorun yok ama sınava gelince sacma sapan hatalar yapıyorum anlamadim. Bir de cok yalnızım cevremde kimse yok arkadasim yok hep tek basimayim sosyalligim sadece işe gitmekten ibaret ve cok mutsuzum. Yaşadığım sehri de sevmiyorum gitmek istiyorum o da şu an pek mümkün değil. Anlayacağınız cok bahtsız bir insanım ve ne yapacağımı bilmiyorum en azından ehliyeti bari alsaydım kafayi yemek üzereyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim?