Neden bu kadar caniler?

Her zaman kadınlardan yanayım, hemde her konuda ama cinsellik mevzusuna gelince karsılıklı alınan zevklerde is bittikten sonra erkek tarafını suclayan kadının karsısında olurum. O zaman bu da erkege psikolojik siddete girer.

Ortada zorlama yoksa, her iki tarafında rızası vardir. O zaman iki kisi birbirini kullanmıs olur. Sahsi fikrim

İronik..

Tecavuz disinda kimse kimseyi zorlamiyor. Kadinlar da oyle hemen iki lafa kanmasin bir zahmet. Burda cok okuyorum. Adam ilk bulusmada evlilik lafi edince yelkenler suya iniyor sonra beni kandirdi bohuuuuu diye burda konu aciliyor. Ana ve babalarinin her dedigine isyan eden hanim kizlarimiz konu sevgili olunca musaya gelen on emir gibi kayitsiz sartsiz inaniyor masallah. O yuzden ben boyle kadinlara uzulmuyorum. Sevgili istemiyor diye evden cikmayan, isi birakan, arkadasiyla konusmayi kesen. İki ay sonra da ama beni sevmiyor diye aglayan. Kullandirtmasin kimse kendini. Kadin Sevismek istiyorsa kendi istesin ucunda evlilik veya ask vaadi oldugu icin degil. Sevismek bir alisveris degil. Karsiliginda bisey beklemek gerekmez. Boyle dusunurlerse kendilerini hain aslanlara kaptiran ceylan pskilojisinden azcik uzaklasirlar bence. Siz de aslan olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…