- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ya bi' git Allah aşkına.Burdaki kadınları küçümseyip iç dünyandaki saçmalıkları buraya boşaltamazsın.Senin zihin çöplüğün mü burası? Bak bak bir de bilmem neyden bahsetsem tek nokta koyabilecek misin demiş.Burdaki herkes cahil sen kültürlü genç bir kadınsın ve cinselliğini özgürce yaşıyorsun.Biz anlamayız bu işlerden cahiliz , yaşasın bekaret !! Kullandırma kendi elin adamlarına.Gerçekten seni seven ve sevdiğin adamlarla takıl bak gör o zaman erkekler cani mi melek mi anlarsın.Merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istedim. O çocukla falan da ilgisi yok.
Sadece benim konularım da değil, diğer kullanicilarin açtığı konularda da goruyorum; karşısındakine kendince laf sokarak kendini tatmin eden bir kitle var. Bu kitlenin doğurup, yetiştireceği erkek çocukları sanki çok farklı olacak da..
Hep konuların cinsellik, hep konuların aşk bla bla bla. E ablacım nouvelle cuisine ya da foton hareketlerinin gözlemciye göre değişmesi üzerine bir konu acayim(misal) yorumu bırak tek bir nokta koyabiliyor musun?
Begenmiyorsan, saçma buluyorsan geç başka bir konuya.
Ben kimseyi küçümsemedim.Ya bi' git Allah aşkına.Burdaki kadınları küçümseyip iç dünyandaki saçmalıkları buraya boşaltamazsın.Senin zihin çöplüğün mü burası? Bak bak bir de bilmem neyden bahsetsem tek nokta koyabilecek misin demiş.Burdaki herkes cahil sen kültürlü genç bir kadınsın ve cinselliğini özgürce yaşıyorsun.Biz anlamayız bu işlerden cahiliz , yaşasın bekaret !! Kullandırma kendi elin adamlarına.Gerçekten seni seven ve sevdiğin adamlarla takıl bak gör o zaman erkekler cani mi melek mi anlarsın.
Klişe klişe cümleler "Sizin sorununuz bla bla..." Şu ergenlerin "hayatı çözdüm" tavırları aşırı itici.Ben üzerime alındığımdan değil seni cebimden çıkarırım merak etme de işte burda milleti de küçümseyemezsin.Darbe üstüne darbe yiyorsun çocuktan halâ akıllanmadın.Ben kimseyi küçümsemedim.
Aksine her konuda ay yine mi o çocuk, ay yine mi cinsellik konusu yazanlara dedim.
Siz üzerinize alınıp, kucumsenmis hissetmişseniz tamamen sizin sorununuz. Benden kaynaklanan bir durum değil.
Sen kimsin de benimle böyle konuşmaya cüret ediyorsun?Klişe klişe cümleler "Sizin sorununuz bla bla..." Şu ergenlerin "hayatı çözdüm" tavırları aşırı itici.Ben üzerime alındığımdan değil seni cebimden çıkarırım merak etme de işte burda milleti de küçümseyemezsin.Darbe üstüne darbe yiyorsun çocuktan halâ akıllanmadın.
İnsanların sana anlatmak istediği,cinselliği bu kadar önemseme takıntı yapma demek istiyorlar. Kendin söylemiştin cinselliğe bağımlıyım diye.Ben kimseyi küçümsemedim.
Aksine her konuda ay yine mi o çocuk, ay yine mi cinsellik konusu yazanlara dedim.
Siz üzerinize alınıp, kucumsenmis hissetmişseniz tamamen sizin so
Ben kimseyi küçümsemedim.
Siz üzerinize alınıp, kucumsenmis hissetmişseniz tamamen sizin sorununuz. Benden kaynaklanan bir durum değil.
Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Sen her şeyi söyle , burdaki kadınları küçümse ama yine de hafta sekiz cuma dokuz konu açmaya devam et bi' yandan da , sonra işine gelmeyince de çirkefleş.Ahahahahahaha. Klavye arkasına saklanan sensin.Elaleme kendini kullandırıp burda millete cırlamandan belli.Bu çirkef potansiyelini dışardaki dünyada göstersen başına gelmezdi yaşadıkların.Sen kimsin de benimle böyle konuşmaya cüret ediyorsun?
Cebinden çıkarırmış.. Daha beni tanımazsın, etmezsin, kabiliyetlerimi vs bilmezsin.
Hata yapıyorsam, akıllanmadıysam da SANANE?
Dışarıda bir yerde karşılaşmak diyemeyeceğin şeyleri klavye arkasına saklanıp yazmak ne kolay dimi?
Hadi teyzecim hadi boş yapma.
Tamam canım öyle öyle. Çok haklısın.Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Sen her şeyi söyle , burdaki kadınları küçümse ama yine de hafta sekiz cuma dokuz konu açmaya devam et bi' yandan da , sonra işine gelmeyince de çirkefleş.Ahahahahahaha. Klavye arkasına saklanan sensin.Elaleme kendini kullandırıp burda millete cırlamandan belli.Bu çirkef potansiyelini dışardaki dünyada göstersen başına gelmezdi yaşadıkların.
Senle aramızda 7 yaş var ama sen halâ ergenlikte takılı kaldığın için sana teyze gibi gelmem çok normal.
Ha bi de kendi çapında 'elaleme seni kullandirip bla bla bla' diyerek yaramı deşmeye çalışacak kadar aciz misin?Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Sen her şeyi söyle , burdaki kadınları küçümse ama yine de hafta sekiz cuma dokuz konu açmaya devam et bi' yandan da , sonra işine gelmeyince de çirkefleş.Ahahahahahaha. Klavye arkasına saklanan sensin.Elaleme kendini kullandırıp burda millete cırlamandan belli.Bu çirkef potansiyelini dışardaki dünyada göstersen başına gelmezdi yaşadıkların.
Senle aramızda 7 yaş var ama sen halâ ergenlikte takılı kaldığın için sana teyze gibi gelmem çok normal.
Ha bi de kendi çapında 'elaleme seni kullandirip bla bla bla' diyerek yaramı deşmeye çalışacak kadar aciz misin?
Senin yaşına geldiğimde de benden 7 yaş küçük birini üzmeye çalışacak kadar boş bir hayatım olmayacağına eminim.
Bu forumdan da, siteden de bir daha girmemek üzere çıkıyorum.
Sende bu psikolojiyle öğretmen olduysan hayatta imkansız diye bir şey yoktur onu öğrenmiş oldum.
Yazdığın veya yazacağın hiç bir cevabi okumayacağım :)
Neden boyleler biliyor musun? Sizin gibi kadinlar yuzunden.
Birak annesi nasil yetistirmismis de. O zaman sen de o tip annelerin yetistirdigi erkeklere meyil vermeyeceksin. Kendine bir çizgi belirleyip bu tip kisilere burnun ucuyla dahi bakmayacaksin.
Bakmayacaksin ki onlar da ne kadar degersiz olduklarini anlayacak.
Ama siz bunu yapmiyorsunuz. Herseyi vakti gelmeden yapiyorsunuz da yapiyorsunuz. Su erkeklere musamma gostermeyin artik. Gercekten kadin olun
Ay sizinde her konunuz cinsellik
O diğerlerini nerden bulabiliriz acaba ?Ben de haz etmiyorum da bizimkilerdenTürk, Arap vb Ortadoğu erkeğiyle işim olmuyor kafam rahat çözümü böyle buldum.
O diğerlerini nerden bulabiliriz acaba ?Ben de haz etmiyorum da bizimkilerden