Neden bu kadar caniler?

Başka bir üye konu açmış erkek arkadaşımla kalacağım annem sorun diye annesine yalan söyleyip erkek arkadaşı ile kalmayı planlıyor.Bir diğer konu da erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor buluşunca sevişiyoruz falan filan bu iki konuyu açan hanım kızlarımız 20 li yaşlarında şimdi bu durumda erkekler mi cani?herkes halinden memnun bence dramatize etmeye gerek yok istemeyen sevişmesin

Ya bi' git Allah aşkına.Burdaki kadınları küçümseyip iç dünyandaki saçmalıkları buraya boşaltamazsın.Senin zihin çöplüğün mü burası? Bak bak bir de bilmem neyden bahsetsem tek nokta koyabilecek misin demiş.Burdaki herkes cahil sen kültürlü genç bir kadınsın ve cinselliğini özgürce yaşıyorsun.Biz anlamayız bu işlerden cahiliz , yaşasın bekaret !! Kullandırma kendi elin adamlarına.Gerçekten seni seven ve sevdiğin adamlarla takıl bak gör o zaman erkekler cani mi melek mi anlarsın.

Ben kimseyi küçümsemedim.
Aksine her konuda ay yine mi o çocuk, ay yine mi cinsellik konusu yazanlara dedim.
Siz üzerinize alınıp, kucumsenmis hissetmişseniz tamamen sizin sorununuz. Benden kaynaklanan bir durum değil.

Ben kimseyi küçümsemedim.
Aksine her konuda ay yine mi o çocuk, ay yine mi cinsellik konusu yazanlara dedim.
Siz üzerinize alınıp, kucumsenmis hissetmişseniz tamamen sizin sorununuz. Benden kaynaklanan bir durum değil.
Klişe klişe cümleler "Sizin sorununuz bla bla..." Şu ergenlerin "hayatı çözdüm" tavırları aşırı itici.Ben üzerime alındığımdan değil seni cebimden çıkarırım merak etme de işte burda milleti de küçümseyemezsin.Darbe üstüne darbe yiyorsun çocuktan halâ akıllanmadın.

Sen kimsin de benimle böyle konuşmaya cüret ediyorsun?
Cebinden çıkarırmış.. Daha beni tanımazsın, etmezsin, kabiliyetlerimi vs bilmezsin.
Hata yapıyorsam, akıllanmadıysam da SANANE?
Dışarıda bir yerde karşılaşmak diyemeyeceğin şeyleri klavye arkasına saklanıp yazmak ne kolay dimi?
Hadi teyzecim hadi boş yapma.

İnsanların sana anlatmak istediği,cinselliği bu kadar önemseme takıntı yapma demek istiyorlar. Kendin söylemiştin cinselliğe bağımlıyım diye.

Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Sen her şeyi söyle , burdaki kadınları küçümse ama yine de hafta sekiz cuma dokuz konu açmaya devam et bi' yandan da , sonra işine gelmeyince de çirkefleş.Ahahahahahaha. Klavye arkasına saklanan sensin.Elaleme kendini kullandırıp burda millete cırlamandan belli.Bu çirkef potansiyelini dışardaki dünyada göstersen başına gelmezdi yaşadıkların.

Senle aramızda 7 yaş var ama sen halâ ergenlikte takılı kaldığın için sana teyze gibi gelmem çok normal.

Tamam canım öyle öyle. Çok haklısın.

Dip not; ben kimseyi küçümsemedim. Dediğim sürekli ay takintilisin o çocuğa, ay yine benzer konu diyenlere idi. Ama siz başka şekilde anlamaya devam ediyorsunuz. Yapabileceğim bir şey yok.
Evet gencim, ergenim. Hatalarda yapacağım. Evet belki çocuk beni kullandı ama bende yaşadığım anlardan zevk aldım. Zamanda geri gidebilsek yine yaşardım.
Ha öfke kontrolumde yok. Normal hayatımda da yeri geldiğinde usturuplu şekilde cirkeflesip, tirnaklarimi çıkarıyorum.
Oldu mu?

Ha bi de kendi çapında 'elaleme seni kullandirip bla bla bla' diyerek yaramı deşmeye çalışacak kadar aciz misin?
Senin yaşına geldiğimde de benden 7 yaş küçük birini üzmeye çalışacak kadar boş bir hayatım olmayacağına eminim.
Bu forumdan da, siteden de bir daha girmemek üzere çıkıyorum.
Sende bu psikolojiyle öğretmen olduysan hayatta imkansız diye bir şey yoktur onu öğrenmiş oldum.
Yazdığın veya yazacağın hiç bir cevabi okumayacağım :)

Bal gibi de küçümsemişsin. Ne yazdığından lafının nereye gittiğinden de haberin yok galiba. Ya da farkındasın hata etmişim demek yerine inkar yolunu seçmişsin.

Sana bu düşünce yapınla kimse akıl veremez canım. Dinleyebilecek kabul edebilecek durumda değilsin. Dediğin gibi çık bu forumdan gerçek hayatta tecrübe adı altında hatalar yapmaya devam et. Anca musibetle akıllanırsın sen (o da umarım..)

Neden boyleler biliyor musun? Sizin gibi kadinlar yuzunden.
Birak annesi nasil yetistirmismis de. O zaman sen de o tip annelerin yetistirdigi erkeklere meyil vermeyeceksin. Kendine bir çizgi belirleyip bu tip kisilere burnun ucuyla dahi bakmayacaksin.
Bakmayacaksin ki onlar da ne kadar degersiz olduklarini anlayacak.
Ama siz bunu yapmiyorsunuz. Herseyi vakti gelmeden yapiyorsunuz da yapiyorsunuz. Su erkeklere musamma gostermeyin artik. Gercekten kadin olun

Pardon da okuyan zorla yapıyorlar zanneder yahu öpmekten sevgilinizin boynunu morartan sizsiniz hatta annesi görünce kızmış görüşmeyeceksin demiş; cinselliğe bağımlığım deyip cinsellik olmadan duramadığınızı birçok defa birileriyle birlikte olduğunuzu yazan siz ama erkekler yaptı diye cani nasıl oluyor? gayet herşey karşılıklı ve isteyerek yaşanmış ama ayrılınca cani oluyor yok canım diğer kızlarda gayet isteyerek yapıyor artık erkeklerin evlenicez güzelim demesine gerek yok karşılıklı isteyerek yaşanıyorsa erkek neden cani sizin gibi cinselliği ön plana koyan birinin böyle konu açması gülünç:)

Son düzenleme:

Türk, Arap vb Ortadoğu erkeğiyle işim olmuyor kafam rahat çözümü böyle buldum.[/QUOTE]
O diğerlerini nerden bulabiliriz acaba ?Ben de haz etmiyorum da bizimkilerden

Ben ortada canilik göremedim. İki insan cinsellik yaşar, haz alir ( çoğu zaman kadin fazla almaz) ve hayata devam eder.
Bukadar yani... konu bu. Kalp, aşk vs. nerden cikdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…