Neden bu kadar caniler?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Internette sıkça okuduğum, çevremdekilerin ve benim de geçmişte başıma gelen bir durum..
Kendisine karşı hisleri olan kadının duygularını kullanarak cinsel ihtiyacını karşılayan erkekler.
Nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar? Hiç mi vicdanları veya kalpleri rahatsız etmiyor? Cinsellik, bir insanı uzmekten, aglatmaktan daha mi değerli?
Uzun zamandır düşündüğüm ve anlamlandiramadigim bir durum.
Sizlerinde düşüncelerinizi, fikirlerinizi merak ettim.
Yanlış yere başlık açtıysam affola.

Cinsellik ilkel içgüdü ve evet pek çok şeyden daha kıymetli.

Mesele ilkel güdülerini bastırıp(bastırmak ile kastettiğim ağzından salyalar saça saça etrafa saldırmamak, kudurmamak)medeni hayata adapte olmuş aklı başında birileri ile birliktelik kurmak.

Hayatı sadece cinsellikten ve hazdan ibaret görenler ahırda yaşamalı bence. Soydaşları orada yaşıyor çünkü.

Bu söylediğim kadın için de erkek için de geçerli.

Bazen hislerimiz yüzünden evet farklı şeyler düşünüyor olabiliriz ama ben hiç bir kadının kolay kolay bişeyler hissetmedigi bir erkekle cinsellik yaşayacağını düşünmüyorum. E bu durumda erkek bu hisleri kullanmış olmuyor kadın da istediği için bu ilişki gerçekleşiyor . Bence siz kendi hayatınızdan bir genelleme yapmayın. Kadınlarin zekasina çoğu erkek de hayrandir unutmayın.

İş kadında bitiyor.
Adam istediği için degil, kendi istediği için birlikte oluyorsa, kullanıldım, ihtiyacını karşıladım vs triplerine girmeyecek...

adam istediği için birliktelik zaten olmamalı...

Bir adamı elinde tutmak, gitmesin diye isteklerini yerine getirmek, kendine bağlama niyeti ile birliktelik yaşamak zaten akıllıca degil...

Kendisine karşı hisleri olan kadının duygularını kullanarak cinsel ihtiyacını karşılayan erkekler.
Ayni hisleri erkek de beslemiyorsa kadina karsi, bunu pek ala cinsellik icin firsat olarak kullanabiliyor. Kendi ayni seyleri hissetmedigi icin karsi tarafin ne hissettigi hic umurlarinda olmuyor.

İstemeyen kadın yaşamasın başına silah mı dayıyorlar?
Ortada tecavüz yok, başlıktaki gibi canilik hiç yok, 2 tarafın da özgür iradesi var.
Şu yazdığınız şeyler toplumun kadına kurduğu baskının sonucu.
Başka toplumlarda insanlar seviyor, sevişiyor, birlikte yaşıyor kimse bekareti falan takmıyor, kadınlara baskı uygulamıyor, kadın erkek eşit ve birey. Kullanılmış/kullanılmamış mal değil.
Sizin de kadını av, erkeği avcı görmeniz toplum baskısının sonucu.
Konu başlığı neden toplum namusu sadece kadına yüklüyor yazsaydınız anlardım ama başlık da bir garip olmuş.
Türk, Arap vb Ortadoğu erkeğiyle işim olmuyor kafam rahat çözümü böyle buldum.

Az önceki konuyu görüp de bu konuyu açtınız sanırım. (Fuckbuddyli olan konu. Kızımız 18 yaşında)
Her neyse herkes memnunsa sizi ne ilgilendiriyor anlamadım.
Sonuçta adamlar zorlamıyorlardır yani o kadınlar da sevse bile istemiyorlarsa ilişki yaşamazlar diye düşünüyorum.
İlişki yaşıyorlarsa adamı etkilemek, kendine bağlamak için olduğunu düşünmüyorum. Kendileri de istiyor da ondan oluyor.
Yani üzülecek ya da sinirlenecek bir olay yok.

Bende farklı konu bekliyordum
Ama arkadaşın konular hep aynı
Erkekler
cinsellik
Yaş 21
Aşırılıklar altında bazen derin anlamlar gizlerler
Pedofili biri bu durumunu gizlemek için profilinin tamamen dışında bir görüntü çizer
Arkadaşında cinsellik üzerinde fazla durması kötülemesi kimbilir altında ne anlamlar gizliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…