Neden bu kadar caniler?

Bilmiyorum
Konu hep eksik
Içerik hep aynı
tek anladığım şey bu

O seni kullanmış oluyorsa sende onu kullanmış oluyorsun. Gerçekten cinselliği çok fazla kafana takma,bir süre sonra zaten sıkılıyorsun eski heyecanın kalmıyor.

Hmm o zaman hiç cinsellik yaşamamış ve hayali biri diyebilir miyiz? :)

ben ortada katliam göremiyorum konu başlığını ilgi çeksin diye böyle yazmışsınız ama abartılı olmuş bence neden bu kadar acımasızlar ? daha doğru olurdu bence

Cinsellik çok önemli bir konu. Ama siz bunu çok fazla kafaya takıyorsunuz. Ayrıca kadınlar cinselliği erkeklere bir ödül olarak ya da bir koşul için yaşatmayın. Sonunda ayrılma ihtimali her zaman vardır bir ilişkinin. Ayrılınca pişman olacaksınız yapmayın. Sonucu agir oluyor. Erkek bunu yasadiniz diye sizi daha çok sevmez. Öyle diyorsa salt amacı sekstir. Tepiği basıp uzaklasin. Ayrıca konu sahibi bir iş bulun bir şey yapin her konunuz bununla alakalı ay.

Şimdi caniler hiç mi vicdanı yok bla bla diyoruz da, cinsellik karşılıklı yaşanan bir şey. Sadece erkek zevk almıyor değil mi? Nedir bu "ama kullanıyorlar, kalpsizler
" modu? Ee siz de kullandırmayın kendinizi. Bazı kızlarımızın gözleri öyle kör oluyor ki, hem de öyle etrafın lafını dinlemiyorlar ki başına gelenlere üzülmüyorsun. Bu devir öyle seni senden başka kimse düşünmez ve kimse acımaz. Sen kendine arka çıkacaksın, sen kendini kullandırtmayacaksın. Kurtlar insafa gelmez, sen kuzu olmaktan çıkacaksın. Açık gözlüysen kimse sana bir şey yapamaz. Öyle saf saf aşığım, birlikte olduk ama beni terk etti yazıklar olsun dersen gülerler adama. Sen de yatmasaydın zevk alırken iyiydi mesela. Ben bu konuda kimseyi cani olarak göremiyorum.

Not: Konu sahibi "sen" derken sadece seni kastetmiyorum. Deneme yazıları gibi düşün uslubum böyle bunu okuyan herkese anlatıyorum.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar , üçüncüsü biraz aklını kullanmamak olur.

Sizde her defasında düşmeyin bu yalanın içine.

Kadının belirlediği sınırlar dahilinde bir erkek ona yaklasabilir.

Tedavin umarım güzel gidiyordur. Hiperseksüel olabilir misin diyeceğim fakat daha yeni yeni ergenlik çağı, yeni cinsellik derken hormonlarının dengesizliğinden kaynaklanıyor olabilir. Belki de hiperseksüelsin. Öyle ise, tedavini sakın bırakma.

Ayrıca konu çok alakasız.

Merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istedim. O çocukla falan da ilgisi yok.
Sadece benim konularım da değil, diğer kullanicilarin açtığı konularda da goruyorum; karşısındakine kendince laf sokarak kendini tatmin eden bir kitle var. Bu kitlenin doğurup, yetiştireceği erkek çocukları sanki çok farklı olacak da..
Hep konuların cinsellik, hep konuların aşk bla bla bla. E ablacım nouvelle cuisine ya da foton hareketlerinin gözlemciye göre değişmesi üzerine bir konu acayim(misal) yorumu bırak tek bir nokta koyabiliyor musun?
Begenmiyorsan, saçma buluyorsan geç başka bir konuya.

Yanlis hatırlamıyorsam universiteyi birakmistin, tekrar hazirlaniyordun. Belki ders calısırsan kafan dagilir, ben ne zaman issizlikten bos konulara sarsam hep kafamı dagitacak birseylerle ilgileniyorum ve o dusundugum seyler ucup gidiyor kafamdan...

Canım benim ben merak ettiğim bir durumu paylaştım.
Yoksa emin o çocuğun canı cehenneme.
Sonuçta ondan önce de bir geçmişim, ilişkilerim, yaşantılarım vardı dimi??

Canım benim ben merak ettiğim bir durumu paylaştım.
Yoksa emin o çocuğun canı cehenneme.
Sonuçta ondan önce de bir geçmişim, ilişkilerim, yaşantılarım vardı dimi??

Fark ettiysen ben cocuktan bahsetmedim bile, sanırım yorumumu tam olarak okumamıssın, adını gecirmedigim birinin muhabbetini acıp bana soruyorsun :) Tum konularını biliyor ve yorum yapiyorum, tahminimce akraniz ben 24 yasındayım, yorum yapiyorum dedigim gibi o konuda yasanılanlar tam bir fiyasko ben cinsellik acisindan cok fazla dusunme ve hormonlarına sahip cıkma acısından diyorum. Ayrıca bir konunda cinsel iliski yasadigini yazmissin, bir konunda ters iliski... Ters iliski gercek bir cinsellik degildir bence, "iliski yasadim" demek sacma, ama bunun ustunu gorduysen orasını bilemem. Neyse, dedigim gibi bunları dusunme hayatını kur, ayakta dur sonra ne istersen yasarsın

Kimse kimseyi zorla yataga atmiyor.
(Istisnai tecavuz olaylari ayri)

Kadinlar da uyanik olsunlar
Napalim erkek beyni bu sekilde calisiyor
Kullandirmasinlar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…