neden bu hale geldi?

Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz bence destek alın...

Doğru olanı yapmak mı istiyorsun canım benim?

Hemen sevgilinin hiç tanımadığı güzel bir arkadaşını bir punduna getirip sevgilini baştan çıkarması için ikna et... Sevgilin yeni heyecanlar yaşayıp ilişkinizi bir daha gözden geçirirken sen de empatinin en güzelini kurabileceksin böylece, nasıl hissettiğine bir bakıp... "iyi hissediyorum, iyimiş böyle dersen, yoluna kiminle istersen onunla devam et"... "Canım çok yanıyor, ne biçim iş bu.. üstelik sevgilimi kaybetmek üzereyim, kıymete bindi" dersen, sevgilini zaten seviyor ve kapris yapıyorsun... Hemen ona koşup bu sayfayı sonsuza kadar kapat...

En ciddi ve güzel çözüm bu olacaktır...

Bu arada yukarıdakileri yaparken, hoşlandığın adamın eşini de uzaktan bir gör... Kendini onun da yerine koy bu esnada...
Güçlü bir kişiliğin varsa tüm bunların hepsine katlanabilir, doğru yanıtı da alabilirsin...

Bak hiç eleştirmedim.. ve yazdıklarımda çok ciddiyim.

Kendi düşüncelerimi yazsam sana şimdi,en ağır yorum bile bu çirkinliğin üzerine en hafif kalır emin ol..Neyse ki,bunun adının aşk değil ahlaksızlık olduğunu sende kabul etmişsin....Sana şimdi arkadaşımın başından geçenleri anlatıcam,umarım bu sana ders olur...Zararın neresinden dönsen kar,bu olayda tek iyi olan şey,bunun yanlış olduğunu bilip yardım istemen oyüzden iyi oku yazdıklarımı.

Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.Kızı bir gören bi daha bakar,o kadar güzel o kadar masumane bir güzelliğe sahip,Allah özene bezene yaratmış deriz hep.18 yaşına kadar hiçbir erkekle görüşmedi.Sonra karşısına şerefsizin biri çıktı.İlk görüşte aşk denir ya,evet öyleydi onlarınki de.O şerefsizde çok yakışıylıydı,çok yakışıyorlardı.Birlikte gören herkes bunlara bakardı dönüp dönüp,o kadar güzel bir çiftti.4 sene çıktılar,tam 4 sene,dolu dolu geçen.Bizde şahittik aşklarına (eşimle tanışana kadar) ben öyle bir aşk görmedim.Masallardaki gibiydi.Uzun uzadıya yazmak istemiyorum,ikisi de çok fedakarlık yaptılar,ayrı kaldılar başka engeller çıktı,her türlü zorluğu beraber aştılar.Çocuk,arkadaşımın gözlerinin içine bakıp ağlardı ayrılırken.Kızın üniversite bitti,ayrılmadı o şehirden.İyi bir kurumda işe başladı.Hastalanıyo birgün ve işe gitmiyo,çocuk da işten izin alıp geliyo buna bakmaya,bir an baş ucundan ayrılmıyor.O gün kızın işyerine bir kadın geliyo,yanında ufacık bir kız çocuğuyla ve arkadaşımı soruyor.Diğer kızlar hasta olup gelmediğini söylüyor,kadın anlatıyor en samimi olduğu kıza,ben x'in karısıyım buda çocuğumuz diye,arkadaşınıza söyleyin kocamın peşini bıraksın,rezil ederim diye.Kızlar arkadaşıma binbir zorlukla anlatıyorlar durumu.Arkadaşım şoka girdi,resmen şoka girdi.Konuşmadı ağlamadı gülmedi,kalakaldı öyle.Karısıyla konuşmak istedi,bulamadı...Naptı biliyor musun,çocuğu çağırdı eve.Neden dedi sadece neden yaptın,neden söylemedin?Bizde vardık diğer odadaydık.Çocuk çok ağladı çok yalvardı.Bir erkeğin öyle ağladığına hiç şahit olmamıştım.Arkadaşım hiç ağlamadı.Dedi ki,seni ancak şu şekilde affederim.Karına dön,çocuğuna sahip çık.Beni hiçbir şekilde arama sorma.Mutluluğu yuvanda ara,Allah affeder mi bilmem ama ben affederim,sana asıl ihtiyacın olanların yanında ol.Gönderdi onu,kendini odaya kapattı,ağladı saatlerce.Günleri bırak aylarca gelemedi kendine.Psikolojik tedavi gördü.O kadar zor oldu ki toparlanması.Ve şuan hala hayatında kimse yok.Olaydan sonra yaşadığı yeri falan değiştirdi hep.Hiçbir iz bırakmadı kendine ulaşması için.Dürüst olarak yazıcam evet çocuk da onu sevdi,gerçek bir sevgiydi,cinsel anlamda birliktelik istemedi mesela hiç,yani gerçekten çok farklıydı.Zaten gerçek aşk olmasa,arkadaşım karına çocuğuna dön demezdi.....

Umarım bu hikaye sana ders olur....O kadar mide bulandırıcı şeyler yazılıyor ki şu kkda,anlam veremiyorum,millet artık ahlaksızlığı normal görüp anlatmaktan haya etmiyor.Silkelen ve kendine gel.

Evet konuşturun beni sevgilinizle istiyorum bunu.

peki madem yazın özelden numaranızı arasın sizi, sizde içinizdeki tüm ahlaklı düşüncelerinizle aldatmanın ne kaka bişey olduğunu, beni affettiği için onunda ne rezil olduğunu bu yoldan dönmesini benim gibi bi ahlaksızı midesiz insanı derhal terketmesini söyleyin.
oda sanırım size hayatın ve ilişkilerin sadece siyah beyazdan ibaret olmadığını, insanın tüm hayatını öyle tablet ahlak anlayışı ile yaşayamıyacağını çnk insan olduğumuzu hatalar yapabileceğimizi gereken dille izah eder.
ciddiyim bekliyorum numaranızı!

ben senı eleştirecek değilim ama ınan bır ınsan aldatıldığını asla unutmaz.
bence sen bu ilişkiyi daha da cıkmaza sokmuşsun.
bazı kadınlar dayak yıyıp aldatılıo ne hakaretlere maruz kalıpta esını aldatmıyor.
evlensenız bıle sevgılın bunu durmadan yuzune vuracak ve senı daha da mutsuz edıcek.
bence onsuz kendınıze daha duzgun bır hayat kurun.
unutamam demeyın elbet unutulur.
benım sıze tavsıyem budur.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

cicim ben niye vereyim ayol sen vereceksin ben arayacagım..Görüştüreyim mi diye teklif eden sensin :)

Bu da ne demek ya,ruh sağlığınız iyice bozulmuş sizin.Konu ihanet ve evli erkek olunca canavarca yorumlar yapıyormuşuz öyle mi?Çünkü çoğumuz evli ve mutlu bir yuvası var,evli olmayanların abileri babaları var.Ahlaktan bihaber olanlara karşı canavarlaşırım da devleşirim de...Bu tarz olayları yaşayan ve yaşatan konu sahipleri az ahlak kavramından haberdar olaydı da bizde melek halimize bürünüp güzel yorumlar yapsaydık.Hay Allahım ya...Senin basit gördüğün bir telefon görüşmesi birilerinin yuvasını yıkabilir.İlla olayın cinsel boyuta gelmesi gerekmiyor.Allah korusun başıma öyle birşey gelse,kocam başka bir kıza bu adamın size dediklerini dese,ha vallahide billahide boşarım onu.Ardıma bile bakmam.O ş.....da paramparça ederim,canavarız ya hani,yaparım yani...

O adamda da az onur gurur olaydı,mutlu yuvası varmış ya sözde,onun üstüne böyle basitlikliklere yanaşmazdı.Valla yazık bu kızlara çok acıyorum inan,o karısının koynundayken,eminim siz gibiler payınıza düşen ufacık mutluluklarla ne hayaller kuruyosunuzdur.Hayat toz pembe değil düşündüğünüz gibi,kabullenmesenizde ortada gerçekler var..Acıtıyo ama gerçeklerin üstü örtülmüyor.......

cicim ben niye vereyim ayol sen vereceksin ben arayacagım..Görüştüreyim mi diye teklif eden sensin :)

söylediğine inanmıyorum diyen de sensin. sana yalan borcummu var. senin bu güne kadar tanıdığın bildğin erkekler ve eşin sevse bile ihaneti affetmicek yapıda olabilir. ama benimkinin sevgisi ağır bastı belliki, ya da benim ölürüm tehditimden korktu, ya da oda bana aynını yapmak için affetmiş gözüktü. ama neticede ben olanı söyledim. hala inanmıyorsan bu senin sorunun. benim değil.

numarayı banada yollarmısın

o evli adam bana aşkını ilgisini itiraf ederken, karısına belki yıllardır atmadığı aşk mesajlarını atarken, onun koynunda yatarken beni düşlerken eminim karısıda payına düşen ufacık mutlulukla ne hayaller kuruyordur! nasıl acıtıyor değilmi?

sizin gibi saçma sapan canavarca yorum yapan birine ağzının payını vericem diye asla etmiceğim lafları ettim. mutlumusunuz?
arkadaşım ben ne o adamla ilgili hayallere daldım ne de karısından ayırmaya kalktım. he niyetli olsam ve düşündüğünüz kadar "yollu" olsam inanın yapardım da. ama ben buraya gelmişim hatamı anlamışım olayı kendi açımdan her şekilde bitirmişim, sadece paylaşmaya ihtiyacım var siz hala neler söylüyorsunuz.

Hah şimdi daha güzel belli ettin kaliteni :))

İlk mesajını dön bir oku tatlım benim adama hâlâ içinin gittiğini yazan sensin..

Sevgiline söylemedin ! Söylemiş olsaydın ilk mesajında zaten belirtirdin.Malum bizim gibi kötü Kk kadıncıkları sana saldıracakya :)

Durdun durdun üstüne gelindigini gördün en iyisi erdemli kız taklidi yapayımda bari en azından İTİRAF ETMİŞ bak desinler pozisyonunu aldın ama şunu unuttun bu gördügün kadınların bir çoğu POZİSYON uzmanı :) Yemezler anacım.

başta düzgün cvp vereyim ddm ama yazdıkların beni çıldırttı..buradaki kadınlar haklı yere tepki verrirken sen yaptıgınla övünüyosun resmen..
seninde kocan olcak ve bunları inşallah yaşayacaksın.
ozaman gör bakalım ozaman evli bir erkekle düşüp kalkan bir kıza yapılan yorumları.....
eminim bizimle bir olup topa tutacaksın...

Son düzenleme:
sen o eşi sevgilin hep birlikte görüşün bu ne ya midemi bulandırdı sizin kendinize hiç saygınız yok mu bence üzülmeyi hakediyosunuz

Hala zavallı bir durumdasınız,keşke yorumlardan payınıza düşeni aldaydınız...Sen o adamın sana anlattığı(uydurduğu vs) kadarını bilirsin ancak.Peki mutsuz,niye hala karısıyla.Karısına da acıyorum evet,öyle bir şerefsizle olduğu için.Bilseydi durumu,onun da çok canı acırdı.Birileri de bundan zevk alırdı.

Yazdıklarımın neresi saçma sapan söyle bakalım.En çok hangi cümlem acıttı içini,yazamadıklarımı bilseydin içimdeki düşüncelerini,işte asıl o zaman acırdı için..

Tek birşey söylicem,madem bu şekilde düşünüyorsun,adama de ki,karın mı ben mi?Bakalım hanginizi tercih edecek....Seni derse sevinme o kadar,neden biliyor musun...Sonra diyecek ki,zaman ver eşime ve aileme anlatayım durumu,hazırlamam lazım..Aylar geçecek...Sonra dava açacak..Karısı boşanmaya razı olmayacak....Aylar geçecek.....Sonra aile büyükleri bir araya gelecek,çocuğu için barışmş numarası yapacak....Aylar geçecek....Aynı evde ama ayrı yataklarda! yaşamaya başlayacaklar.......Aylar geçecek..Sonra bir bakmışsın çocuğu olacak.....Aa ne garip dimi,adamın suçu yoktur,karısı baştan çıkarmıştır....Aylar geçecek.....Bir bakmışsın sonra,geçen aylar yıllar olmuş..Adam hala mutsuz! karısını sevmiyor! çocukları için devam ediyor! seni çok seviyor! senden kopamıyor! ama çookk çaresiz! Ne üzücü bir aşk hikayesi! Birgün dönüp ardına baktığında,elde kalan hiçbirşey olmayacak,yıllarına yazık olacak....

İster canavar de,ister başka birşey...Yerine göre canavarda olurum melekde.Sen yazdıklarımızdan üzerine düşeni al lütfen.Bu hatayı sürdürmeyeceksen eğer,kk'nın canavarı olmaya razıyım Yeter ki dön yanlışından.Benden sadece 1 yaş küçüksün.Olan sana olur inan,yazık olur gençliğine.Herşeyden kaçılır da,vicdanın sesinden kaçılmaz.Sağır da olsan günün birinde,tek duyacağın şey vicdanın sesi olur,unutma bunu sakın.

eminim o kadında alıyodur ama bak sonuca

Cık cık cık... O kadın dediğiniz, sizin aldatılmasına müsaade ettiğiniz kadın.. Çok acımasızca olmadı mı bu canım? Başkasına kızdınız diye... Bu kadar mı vicdanınız var, kınıyorsunuz?
Karın, afedersin, kocan olacak şanslı kişiyi merak ediyorum...

Bu sonuç değil tatlım... "Kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz" cümlesi uyarınca güzel giden evliliğinizin ertesinde gözünüzden sakındığınız eşinizin "baktığınız sonucunda" beni gülümseyerek anmanızı rica ederim... Ben bu "kesin olacak" diyorum... bakın.... Siz de bana hayal kurduğumu söyleyin...

Neyi denediniz bilmiyorum burada... Konu ne kadar gerçek, onu da bilemem.. Ama boyunuzu aşan bir yorum yaptınız az evvel... "Adalet kavramı acımasızca keskindir" inansak da inanmasak da çok kudretli olan kainat sahibinin...

Yine de gülümseyin ama... Benim için bir kez...
bu yazdığınızı hatırlayıp,

Selamlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…