- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
doğru öyleydi, her seferinde değişeceğiine söz vermişti. ama hepsi boşa çıktı. bilemiyorum artık. mesela sabahdan beri ona güzel msjlar attım. hiç cvp yok. aradım dedimki bu saat oldu neden haber alamıyorum senden, dedi yan komşumuz vefat etmiş ordayım..
dedimki Allah rahmet eylesin ama şunu bil ki, senin aylardır yaptığın onca şeyden sonra benimde yan komşundan bi farkım yok. sende benim ruhumu öldürdün yavaş yavaş hemde. şikayet etmek için söylemiyorum. barışırken birdaha şikayet etmiceğime söz vermiştim ama belki bu sözlerim vicdanını sızlatır, orda bi yer eder diye söyledim dedim. gayet umursamaz bi şekilde etti etti dedi.
durum bu yani.offff ooooofffff
Evet konuşturun beni sevgilinizle istiyorum bunu.
Kızlar ne derseniz diyin ben hâlâ sevgilisine anlatmadığı düşüncesindeyim.
peki madem yazın özelden numaranızı arasın sizi, sizde içinizdeki tüm ahlaklı düşüncelerinizle aldatmanın ne kaka bişey olduğunu, beni affettiği için onunda ne rezil olduğunu bu yoldan dönmesini benim gibi bi ahlaksızı midesiz insanı derhal terketmesini söyleyin.
oda sanırım size hayatın ve ilişkilerin sadece siyah beyazdan ibaret olmadığını, insanın tüm hayatını öyle tablet ahlak anlayışı ile yaşayamıyacağını çnk insan olduğumuzu hatalar yapabileceğimizi gereken dille izah eder.
ciddiyim bekliyorum numaranızı!
işde tam da bu yüzden burdaydım ben. bende biliyorum kk kadınlarının pek çoğunun konu ihanet ve evli erkek olunca canavarca yorumlar yaptığını, bütün herşeye olan hınçlarını konu sahibinden çıkardıklarını..
ama binde birde olsa senin gibi çıkarda derdimi dinler diye ümit ettim o sebeple yazdım. çnk takdir edersin ki bunu normal yaşantımdaki arkadaşlarıma anlatamam. sana teşekkür ederim..
cicim ben niye vereyim ayol sen vereceksin ben arayacagım..Görüştüreyim mi diye teklif eden sensin :)
söylediğine inanmıyorum diyen de sensin. sana yalan borcummu var. senin bu güne kadar tanıdığın bildğin erkekler ve eşin sevse bile ihaneti affetmicek yapıda olabilir. ama benimkinin sevgisi ağır bastı belliki, ya da benim ölürüm tehditimden korktu, ya da oda bana aynını yapmak için affetmiş gözüktü. ama neticede ben olanı söyledim. hala inanmıyorsan bu senin sorunun. benim değil.
Bu da ne demek ya,ruh sağlığınız iyice bozulmuş sizin.Konu ihanet ve evli erkek olunca canavarca yorumlar yapıyormuşuz öyle mi?Çünkü çoğumuz evli ve mutlu bir yuvası var,evli olmayanların abileri babaları var.Ahlaktan bihaber olanlara karşı canavarlaşırım da devleşirim de...Bu tarz olayları yaşayan ve yaşatan konu sahipleri az ahlak kavramından haberdar olaydı da bizde melek halimize bürünüp güzel yorumlar yapsaydık.Hay Allahım ya...Senin basit gördüğün bir telefon görüşmesi birilerinin yuvasını yıkabilir.İlla olayın cinsel boyuta gelmesi gerekmiyor.Allah korusun başıma öyle birşey gelse,kocam başka bir kıza bu adamın size dediklerini dese,ha vallahide billahide boşarım onu.Ardıma bile bakmam.O ş.....da paramparça ederim,canavarız ya hani,yaparım yani...
O adamda da az onur gurur olaydı,mutlu yuvası varmış ya sözde,onun üstüne böyle basitlikliklere yanaşmazdı.Valla yazık bu kızlara çok acıyorum inan,o karısının koynundayken,eminim siz gibiler payınıza düşen ufacık mutluluklarla ne hayaller kuruyosunuzdur.Hayat toz pembe değil düşündüğünüz gibi,kabullenmesenizde ortada gerçekler var..Acıtıyo ama gerçeklerin üstü örtülmüyor.......
Sizin gibiler yuzunden kocalarimizi goz hapsine aliyoruz.
o evli adam bana aşkını ilgisini itiraf ederken, karısına belki yıllardır atmadığı aşk mesajlarını atarken, onun koynunda yatarken beni düşlerken eminim karısıda payına düşen ufacık mutlulukla ne hayaller kuruyordur! nasıl acıtıyor değilmi?
sizin gibi saçma sapan canavarca yorum yapan birine ağzının payını vericem diye asla etmiceğim lafları ettim. mutlumusunuz?
arkadaşım ben ne o adamla ilgili hayallere daldım ne de karısından ayırmaya kalktım. he niyetli olsam ve düşündüğünüz kadar "yollu" olsam inanın yapardım da. ama ben buraya gelmişim hatamı anlamışım olayı kendi açımdan her şekilde bitirmişim, sadece paylaşmaya ihtiyacım var siz hala neler söylüyorsunuz.
eminim o kadında alıyodur ama bak sonuca
insanı zorla çileden çıkarırsınız ya.. konunun bi başını okumuş gelmş buraya çan çan laf yetiştiriyo. aman al kocanı göz hapsine. muvakkaf olursun eminim.
o evli adam bana aşkını ilgisini itiraf ederken, karısına belki yıllardır atmadığı aşk mesajlarını atarken, onun koynunda yatarken beni düşlerken eminim karısıda payına düşen ufacık mutlulukla ne hayaller kuruyordur! nasıl acıtıyor değilmi?
sizin gibi saçma sapan canavarca yorum yapan birine ağzının payını vericem diye asla etmiceğim lafları ettim. mutlumusunuz?
arkadaşım ben ne o adamla ilgili hayallere daldım ne de karısından ayırmaya kalktım. he niyetli olsam ve düşündüğünüz kadar "yollu" olsam inanın yapardım da. ama ben buraya gelmişim hatamı anlamışım olayı kendi açımdan her şekilde bitirmişim, sadece paylaşmaya ihtiyacım var siz hala neler söylüyorsunuz.
eminim o kadında alıyodur ama bak sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?