bu evli barklı kerli ferli kllı bıyıklı herifler de kısmet yönünden ne şanslı oluyorlar ha valla aklım ermiyor. nice iyi aile çocuğu, aklı başında, işi gücü olan bekar oğlanlar kız arkadaş bulamıyorlar kendilerine şöyle gönüllerince de bu evli zamparalara yöneliyor genç kızlar. nasıl iştir valla çok ilginç
Bana da bu garip geliyor
Ben benden büyüklerden korkardımşimdikiler babası yaşındakiyle bile 'sevgili' olabiliyo hemde medeni haline bakmaksızın
Desem ki tipine vuruldu o da yok kiasıl mesele boşlukmuş meğer
Adamda tecrübeli olduğundan ağzı iyi iş yapıyor olmalı ki, tüm boşlukları dolduruyor.. Bekarlar çakozlamıyo demek
Akşam kızımı almaya gittiğimde annemin elini ayağını öpmek istiyorum, beni ahlaktan yoksun büyütmediği için.
Kocamında gelince benim elimi ayağımı öpmesini istiyorum, 24 ay yalnızlıkta boşluğa düşmediğim için.
aynen. ekşi sözlükte bi başlık vardı bi zamanlar hala var mı bilmiyorum '' hatunların efendi adam yerine p.ç adam tercihi '' diye bu da o hesap. bi de kızlar şey diye düşünüyo sanırım şimdi bu adam evli yani bir kadın bunu tercih etmişse illa ki bir meziyeti vardır falan diye düşünüyolar bilmiyolar ki sırf evlenmiş olmak için bile evlenen insanlar var.
bu konudaki adam da tecrübeli tabii feleğin çemberinden geçmiştir o karşısına fırsat çıkınca da romeo' luk numaralarıyla kızı bağlıyor iyice kendine.
o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum da benim asıl üzüldüğüm ne biliyomusun senin adına. demekki geçmişde böyle bi olay yaşamışsın direk ya da dolaylı yoldan başına gelmiş ki bu denli kuyruk acın var. bende sana acıyorum. o kadar acınacak haldesin ki.. ayrıca unutma bi insanın pişman olduğu birşeyden ötürü kınayan kişi o şey başına gelmeden son nefesini vermezmiş. o sebepden senin adına bi kere daha üzüldüm..
Hiç zannetmiyorum canım adam eşinden ayrılmaz ayrılsa bile kadın artık onu istemez çünkü bu türlü vakalar tercih edilen kadın olmaktan hoşlanıyor.
Evet bu anlamda bir derdim varı seviyorum
Şükür ediyoruz halimize, çok role girip kendini kaptırmadıkça insana çok şey hatırlatıyor şurası..
Ama mantık nereye gidiyor onu anlamıyorum ?
Tamam adam tecrübeli, hadi kelli felli halini de görmezden gelelim
Ne bekliyorsun yani ? Eşini bırakıp seninle mi evlenmesini ? Tut ki onu da yaptı ( Bu çoook düşük bir ihtimal, 3 -5 vakte kadar tıpış tıpış hanımının yanına dönüyorlar genelde ) .. Eee sonra.. Seni de başkası ile aldatmayacak mı ?
Bu bir kısır döngü değil midir
Evet bu anlamda bir derdim varı seviyorum
Şükür ediyoruz halimize, çok role girip kendini kaptırmadıkça insana çok şey hatırlatıyor şurası..
Ama mantık nereye gidiyor onu anlamıyorum ?
Tamam adam tecrübeli, hadi kelli felli halini de görmezden gelelim
Ne bekliyorsun yani ? Eşini bırakıp seninle mi evlenmesini ? Tut ki onu da yaptı ( Bu çoook düşük bir ihtimal, 3 -5 vakte kadar tıpış tıpış hanımının yanına dönüyorlar genelde ) .. Eee sonra.. Seni de başkası ile aldatmayacak mı ?
Bu bir kısır döngü değil midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?