Amin inşallahEşiniz ve ailesi konusuna bir şey diyemem ama bebekle olan sıkıntılar geçip gidecek demeye geldimzaman hızla akıp gidiyor, bebeler çok çabuk büyüyor
Kardeş bağımlısı olduğundan sürekli kavga ederiz hala öyle . Cinsel hayat hamile iken ertelendi hala öyle .Bebekten önce eşinizle aranız nasıldı?
Gecmis olsun ama, bu ne alâka?su anda serklajlıyım ve zaruri ihtiyaç dışında yataktan çıkamıyorum. kk bdv ye sardım yotubdan video ızlıyorum ınanın dogumumu yapıp ayağa kalkabileceğim günün hayaliyle yani şu an sizin durumunuz oluyor o yaşıyorum. her gün çıkar gezerim valla her güne yeni bir etkinlik koyacağım bebeğimle kızımla
Benim cinsel hayatım vardı ki hamile iken eşim dokunamadı bana sadece . Riskli. Diye sonra bir şey olur dedi doğumdan sonra 40 gün bekleme sonra işler girdi yoğunum dedi iyice iyileş dedi bu zamana geldi ..Cinsel hayatiniz olmadan nasil bebe yaptiniz?
Cinsel hayatiniz olmayan heriften niye bebe yaptiniz?
Bebeler kucukken bu durumlari hepimiz yaşıyoruz lakin, ilgili ve sevgili bir eşle daha kolay aşılıyor, neyse
Siz bunları alamadiginiz herifle niye bebe yaptiniz?
Kardeşiyle ilgili konu sizi nasıl bu kadar etkileyebiliyor? Diğer konuda kardeşi başka şehirde diye anlamıştım. Maddi destek de verecek durumu yok sanırım. Nasıl bir bağlılık var ortada?Kardeş bağımlısı olduğundan sürekli kavga ederiz hala öyle . Cinsel hayat hamile iken ertelendi hala öyle .
Avm ye gideyim dedim eşim soğuk hasta olır dedi kaldısu anda serklajlıyım ve zaruri ihtiyaç dışında yataktan çıkamıyorum. kk bdv ye sardım yotubdan video ızlıyorum ınanın dogumumu yapıp ayağa kalkabileceğim günün hayaliyle ---yani şu an sizin durumunuz oluyor o ---yaşıyorum. her gün çıkar gezerim valla her güne yeni bir etkinlik koyacağım bebeğimle kızımla
Anlamadığınız siz şu an onun sorunu, kaldıramadığı şey baska bırının hayalı. Elı ayagı tutup kalkabılıyor. Çıksın gezsın bol bol. Bebegıyle yasasın doya doya. Bunu eleştırmek ıcın soylemıyorum. Tesellı de etmıyorum. Ben kımseye acımam. Eleştırmem de. Olanı soylerım alırsın almazsın sana kalmış. Bu kadar evirip çevirip acaba nerden eleştirsem acaba veya sureklı kusur arama modunda yasarsanız hayatı kaçırırsınız. Burda da eleştırmıyorum. İster anlayın ıster anlamayın. Sevgilerrr.Gecmis olsun ama, bu ne alâka?
Neden baskalarinin sorunlarini kucumseyip kendinizi one atıyorsunuz?
Hic sevmem.
Konu sahibinin derdi suan baska, sizinki baska, teselli de değil bu.
Hayirli doğumlar.
Sürekli onu düşünür . Aman kardeşim canım kardeşim . Yeğenini görmek ister emziriyosam o an bırak der . Uyuyorsa uyandır der . Kardeşi bağırır çağırır susar . Kardeşi hep doğrudur laf etmezKardeşiyle ilgili konu sizi nasıl bu kadar etkileyebiliyor? Diğer konuda kardeşi başka şehirde diye anlamıştım. Maddi destek de verecek durumu yok sanırım. Nasıl bir bağlılık var ortada?
kendiniz gitme ımkanınız varsa gidin hem değişiklik olur havanız güzelleşir. mekan değişimi insana çok huzur verir.Avm ye gideyim dedim eşim soğuk hasta olır dedi kaldı
Konumuz sizin hayaliniz değil maalesef.anlamadınız siz su an onun sorunu kaldıramadıgı sey baska bırının hayalı elı ayagı tutup kalkabılıyor. çıksın gezsın bol bol bebegıyle yasasın doya doya bunu eleştırmek ıcın soylemıyorum. tesellı de etmıyorum. ben kımseye acımam eleştırmem de olanı soylerım alırsın almazsın sana kalmış bu kadar evirip çevirip acaba nerden eleştirsem modunda yaşarsanız sureklı kusur arama modunda yasarsanız hayatı kaçırırsınız. burda da eleştırmıyorum. ıste anlayın ıster anlamayın. sevgilerrr.
Götürür sağolsun. Vardiyalı çalışmasa daha da götürür . Sadece bu aralar işte çok yoruluyormuşEee adam kahvaltiya gideriz demis ne guzel gidin iste ailecek
Evet sorunlariniz olabilir ama boyle zamanlarda kucuk anları keyifli hale getirmek de sizin elinizde
Gidebilirim . Yaşadığım şehir çarşıya yürüyerek yarım saat avmye 10dk . Hava soğuk üşür diye korkuyorum ..kendiniz gitme ımkanınız varsa gidin hem değişiklik olur havanız güzelleşir. mekan değişimi insana çok huzur verir.
Gidebilirim . Yaşadığım şehir çarşıya yürüyerek yarım saat avmye 10dk . Hava soğuk üşür diye korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?