Neden böyleyim bilmiyorum

Asdzxcert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2
0
28
yaklaşık 7 aydır her gece ölmek için dua ediyorum. Kimsenin arkamdan üzülmeyeceğini biliyorum . Her gün daha az değer görüp her gün daha aşağı batıyorum. Sürekli ağlıyorum şu süreçte kendimi beğenmemeyede başladım ve 12 kilo verdim. Bazen kendimi tutamıcakmış gibi hissediyorum

seni böyle düşünmeye iten ne ki. Kimse kendinden değerli değil. Onlar üzülse ne olacak üzülmese ne olacak. Başkalarının lafına bakarak yaşarsak herkes ölmek ister canım hayat yaşamaya değer.

İnsanların laflarından değil aslında artık hiçbir duygu alamıyorum hayattan mutlu değilim öyle üzgünde değilim ikisinide hiç olamıyorum gülüyorum Ama içten değil gibi hep aksi ve sinirliyim hayat enerjimi kaybettim ve bu yuzden yalnızlaşıyorum

bende aynı senin anlattıgın gibiyim. Bence bir psikiyatriste git, depresyon olabilir. Benimde depresyonmuş.

Gelecek kaygısı, hayattan zevk alamama, kilo verme.. Depresyon belirtileridir. Ne derece bilemem ama bi destek alman iyi olur :/ inşallah kısa zamanda düzelirsin..

Neden,niçin,kimin için??? Siz kendınıze değer vermessenız kım sıze değer verebılır ki?

psikolojik destek alsanız, yada bilmiyorum ne düşüncedesiniz ama böyle durumlar maneviyat eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir, biraz manviyata yönelseniz belki ferahlarsınız.

Keşke sorununuzu tam olarak anlatsaydınız. Beraberce bir çözüm bulabilirdik belki de. Ama yine de bir psikoloğa gitmeniz çok iyi olacaktır sizin için. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Bunu sakın unutmayın...

bende öyleyim aynı senin gibi eskiden yaptığım hiç birşeyden keyif almıyorum,duygularımı eskisi gibi uçlarda yaşayamıyorum..ölüm beni hiç korkutmuyor ve çoğu zaman hazırım heran olabilir diye geçiriyorum içimden..bu artık genelde hayattan pek beklenti kalmamasıyla alakalı sanırım, tabiki ayrıca depresyon ama hayatımızda bizi tekrar tetikleyecek heyecan verecek birşey olmadığı taktirde ben kolay kolay bu duygudan kurtulabileceğimi sanmıyorum.

Depresyondasınız, psikoloğa görünün.
Sevdiğiniz insanlarla -muhakkak vardır- görüşün.
Sizi üzen ve bu hale gelmenize neden olan şeyi tekrar tekrar düşünüp içinizde büyütmeyin, o konuyu -şimdilik- unutun ve başka şeylere konsantre olun. Bir gün tekrar hatırladığınızda canınızın bu kadar yanmadığını göreceksiniz.
Yeni ilgi alanları geliştirmeye çalışın. Hayatta sizi eğlendirecek, zevk almanızı sağlayacak bir şeyler muhakkak var.
Komik filmler izleyin.
Günlük tutun. Ama karamsar şeyler yazmayın, mümkün olduğunca umutlu, neşeli yazın. Gerekirse numara yapın. Bir süre sonra pozitif enerji size sirayet edecektir.
Her gün muhakkak dışarı çıkın, eve kapanmayın.
Yeşil yerlere mesela bir parka gidin, yalınayak toprağa basın, bir ağaca sarılın, bir şekilde elektriğinizi atın.
Maneviyat iyidir ama doğru uygulamak gerekir. Ölmek için dua etmeyin. Bu durumu aşmak ve hayattan tekrar tat almak için dua edin.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…