- 26 Ocak 2015
- 648
- 935
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
-
haberleri vereyim kızlar evet 00:00 da aradı kutladı unuturmuyum hiç dedi,o bana soğuk davrandığı sırada bana hediye alıyomuş meğer :) teşekkür ederim desteğiniz için daha güzel mutluluklar sizinle olsun
haberleri vereyim kızlar evet 00:00 da aradı kutladı unuturmuyum hiç dedi,o bana soğuk davrandığı sırada bana hediye alıyomuş meğer :) teşekkür ederim desteğiniz için daha güzel mutluluklar sizinle olsun
Evet ne ayılar var bilerek böyle yapıp doğumgününden sonra barışanÇok sevindim canım bak bir de kesin unutacak falan diyordun. Ama ne güzel düşünmüş hem 00.00'da aramış, hem de o akşam hediyenle uğraşıyormuş. Kıymetini bil.Hep musmutlu olursunuz inşallah
Evet ne ayılar var bilerek böyle yapıp doğumgününden sonra barışanpislik
Damat bizim kızı çok seviyo belliverdik gitti homemizi
Ben bulamam mirikılcıkPeh bende ki ayı da doğum günü sabahımda 9'da konuşmaya başlamamıza rağmen ta öğlen 2 gibi kutlamıştı doğum günümü. Üstelik onda da sadece mesaj atmıştı bari o kadar bekledin en azından ara da bir sesini duyayım. Bende yapı kredi bankası'ndan bile sonra sonra kutladın, çok hızlısın maşallah demiştim
Muffin'im biz ne zaman bizi böyle seveni bulacağızEsra erol'a mı katılsak ne yapsak
Ayrıca bence de seviyor bu çocuk kızımızı, bende verdim gitti
Ay ben de baktım şimdiSizin bu iliski bana hiç olumlu gelmiyor.. Genel olarak konularından haberdarim .
dündü ablacım çok teşekkür ederim :)yineliyorum evlenin...
Bugün mü doğum günün? Hayırlı yaşlar olsun İnşaAllah.
Sizin bu iliski bana hiç olumlu gelmiyor.. Genel olarak konularından haberdarim .
abartmayın arkadaşlar sevgilim o kadar kötü biri değil :) ilişkinin başında beni biraz üzüp sonrasında kıymet bilenlerdenAy ben de baktım şimdisana anlattığım tipin dığumgünü kutlayan hediye alan versiyonuymuş
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım sende senin kıymetini bilecek güzel insanlarla karşılaşırsın inşallahÇok sevindim canım bak bir de kesin unutacak falan diyordun. Ama ne güzel düşünmüş hem 00.00'da aramış, hem de o akşam hediyenle uğraşıyormuş. Kıymetini bil.Hep musmutlu olursunuz inşallah
Ben çok takip etmedim sadece konulara bakınca öyle dedim:) peki mutluluklar sen daha iyi bilirsin:)abartmayın arkadaşlar sevgilim o kadar kötü biri değil :) ilişkinin başında beni biraz üzüp sonrasında kıymet bilenlerden
teşekkür ederim canım her ilişki güzel başlıyo diye bişey yokmuş ne yazıkki, inşallah benimki kötü başlayıp güzel bitenlerden olurBen çok takip etmedim sadece konulara bakınca öyle dedim:) peki mutluluklar sen daha iyi bilirsin:)
İnşallah canım çok mutlu ol. Benim ağzım fazla yandığı için soğudum insanlara karşı. Ufacık şeyde soğuyorum. Fazla üzdüler yani. Kalp bırakmadılar kıra kıra:) alt üstü de bi kişi oldu ama yetti düşün.teşekkür ederim canım her ilişki güzel başlıyo diye bişey yokmuş ne yazıkki, inşallah benimki kötü başlayıp güzel bitenlerden olur
anlatmak istermisin canım hediye olayını biliyorum :) onun dışında seni üzen ne gibi tavırları vardıİnşallah canım çok mutlu ol. Benim ağzım fazla yandığı için soğudum insanlara karşı. Ufacık şeyde soğuyorum. Fazla üzdüler yani. Kalp bırakmadılar kıra kıra:) alt üstü de bi kişi oldu ama yetti düşün.
Iyyy şuan için istemem canım bıktım ondan bahsetmektenanlatmak istermisin canım hediye olayını biliyorum :) onun dışında seni üzen ne gibi tavırları vardı
seninkide akrepti dimi canım ya özellikle dinlemek isterdim aslında o entrikalarıIyyy şuan için istemem canım bıktım ondan bahsetmekten
Nası soğuttuysa artık
Hediye olayı çoooooook önemsiz bi ayrıntı diyeyim anla
Entrikanın bini bi paraydı.
Ay nerden bildin ne zaman anlattımseninkide akrepti dimi canım ya özellikle dinlemek isterdim aslında o entrikaları
akrep burcu erkeği yorumlarında okudum galibaAy nerden bildin ne zaman anlattım
Psikolojimi hazırlıym anlatcam tamamakrep burcu erkeği yorumlarında okudum galibahemen anlatmanı istiyorum senden :)
hahah tamam bekliyorumPsikolojimi hazırlıym anlatcam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?