- Konu Sahibi homesweethome3
ah canım tabiki biz polyannayız :) biz geçen yıl 17 haziranda başladık tam sevgili bile değildik aslında ama ogünü başlangıç sayıyoruz on gün sonra doğum günüm olmuştu biz tam sevgili olmadığımız için sadece mesajla kutlamıştı ve 1-2 ay sonrasındada kapattık facebookları şimdi yazılı hiçbiyerde yok yani hiç sanmıyorum hatırladığını
Peki 10 gün öncede yıl dönümünüz sayılırmış herhangi bir şey yapmadınız mı ? Özel günler önemlidir bence, hem o gün için yapılan planlar ilişkiyi rutinlikten çıkarıyor hem de onun için bir şeyler yaparak karşındakine verdiğin önemi ya da ona olan sevgini hissettirebiliyorsun. Ama gel gör ki beni terk eden öküzde doğum günümde beni hayal kırıklığına uğratmıştı da ben yine kırıldığım halde bir iki söylenip kapamıştım konuyu. Nitekim kıymetimi bildi mi hayır, o yüzden keşke o gün ayrılsaydım diyorum. Yani canım kısaca şunu demek istiyorum; sana doğum gününü bile hatırlayacak kadar önem vermeyen bir adam için hiiççç kendini üzme. İnsan sevgilisinin doğum gününü hem de daha ilişkinin başında hatırlamaz mı ya, bak sinirlendim