• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle yapıyo anlamadım

haberleri vereyim kızlar evet 00:00 da aradı kutladı unuturmuyum hiç dedi,o bana soğuk davrandığı sırada bana hediye alıyomuş meğer :) teşekkür ederim desteğiniz için daha güzel mutluluklar sizinle olsun :KK60:

Çok sevindim canım bak bir de kesin unutacak falan diyordun. Ama ne güzel düşünmüş hem 00.00'da aramış, hem de o akşam hediyenle uğraşıyormuş. Kıymetini bil. :21:Hep musmutlu olursunuz inşallah :KK36:

Çok sevindim canım bak bir de kesin unutacak falan diyordun. Ama ne güzel düşünmüş hem 00.00'da aramış, hem de o akşam hediyenle uğraşıyormuş. Kıymetini bil. :21:Hep musmutlu olursunuz inşallah :KK36:
Evet ne ayılar var bilerek böyle yapıp doğumgününden sonra barışan:KK67: pislik:KK67:

Damat bizim kızı çok seviyo belli:KK23: verdik gitti homemizi:KK69::KK68::KK74:

Evet ne ayılar var bilerek böyle yapıp doğumgününden sonra barışan:KK67: pislik:KK67:

Damat bizim kızı çok seviyo belli:KK23: verdik gitti homemizi:KK69::KK68::KK74:

Peh bende ki ayı da doğum günü sabahımda 9'da konuşmaya başlamamıza rağmen ta öğlen 2 gibi kutlamıştı doğum günümü. Üstelik onda da sadece mesaj atmıştı bari o kadar bekledin en azından ara da bir sesini duyayım. Bende yapı kredi bankası'ndan bile sonra sonra kutladın, çok hızlısın maşallah demiştim :KK53:

Muffin'im biz ne zaman bizi böyle seveni bulacağız :cry: Esra erol'a mı katılsak ne yapsak :D

Ayrıca bence de seviyor bu çocuk kızımızı, bende verdim gitti :KK45:

Peh bende ki ayı da doğum günü sabahımda 9'da konuşmaya başlamamıza rağmen ta öğlen 2 gibi kutlamıştı doğum günümü. Üstelik onda da sadece mesaj atmıştı bari o kadar bekledin en azından ara da bir sesini duyayım. Bende yapı kredi bankası'ndan bile sonra sonra kutladın, çok hızlısın maşallah demiştim :KK53:

Muffin'im biz ne zaman bizi böyle seveni bulacağız :cry: Esra erol'a mı katılsak ne yapsak :KK70:

Ayrıca bence de seviyor bu çocuk kızımızı, bende verdim gitti :KK45:
Ben bulamam mirikılcık:KK42:

Eskiler kutlarsa kutlar doğumgünüm gelyio:KK70:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım sende senin kıymetini bilecek güzel insanlarla karşılaşırsın inşallah :KK68:

teşekkür ederim canım her ilişki güzel başlıyo diye bişey yokmuş ne yazıkki, inşallah benimki kötü başlayıp güzel bitenlerden olur
İnşallah canım çok mutlu ol. Benim ağzım fazla yandığı için soğudum insanlara karşı. Ufacık şeyde soğuyorum. Fazla üzdüler yani. Kalp bırakmadılar kıra kıra:) alt üstü de bi kişi oldu ama yetti düşün.

İnşallah canım çok mutlu ol. Benim ağzım fazla yandığı için soğudum insanlara karşı. Ufacık şeyde soğuyorum. Fazla üzdüler yani. Kalp bırakmadılar kıra kıra:) alt üstü de bi kişi oldu ama yetti düşün.
anlatmak istermisin canım hediye olayını biliyorum :) onun dışında seni üzen ne gibi tavırları vardı

Back
X