• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle yapıyo anlamadım

Bizim de sali gunu evlilik yildonumumuz. Bi geceligine de olsa disarda kalalim diyorum kac yildir. Fuzuli masrafmis ne gerek varmis. Bla bla. Bu kadar sinir bozucu olmak zorundalar mi?

Selam arkadaşlar,bugün anlamadığım bişey oldu,erkek arkadaşımla aramız limoni ama iletişim halindeyiz ben bugün sahurda biraz kötü oldum sağolsun aradı durumumu sordu gün içinde,akşam görüşmek istedi,neyse bikaç saattir konuşmuyoruz iş çıkışı yazmadı bana eve gidincede söylerdi söylemedi, bende eve gelip uyudun sanırım diye mesaj attım oda konuşasım yok demiş sebebini sordum okudu cevap vermedi sonra anlayışla karşılamak istedim konuşmak istediğinde burdayım yazdım canım istemiyo yazmış bişeyemi kızdın dedim konuşasım yok dedi öyle bitti konuşma,gündüz görüşmek isteyen insan akşam nasıl olurda konuşasım yok der aklım almıyo..Yarında doğum günüm ve hatırlıcağını hiç sanmıyorum hem hatırlanmamak hemde böyle davranması zoruma gidiyo açıkçası susmaktan başka çarem varmı
Merhaba canım doğum günün nasıl geçti merak ettim. Yorumları yakıp edemedim

adam acıkca konusasım yok demıs
ya canı sıkkındır ya aılesıyle atısmıstır yorgundur busuru sey olabılır
neden sebep gıbı sorularla bogmak hatta o an onu sormak bıle sogumasına neden olur
sahsen bırıne ben konusasım yok desem de daha bıde ısrarla sorsa sınır olurdum

bıgun sızınde konusasanız olmaz
her an her dakıka her ıstenıldıgınde konusulmak zorunda degılkı
sıkıntı yok

çok teşekkür ederim canımmm çok sevindirdin beni :KK68::KK73:

Rica ederim canım :KK60:

haberleri vereyim kızlar evet 00:00 da aradı kutladı unuturmuyum hiç dedi,o bana soğuk davrandığı sırada bana hediye alıyomuş meğer :) teşekkür ederim desteğiniz için daha güzel mutluluklar sizinle olsun :KK60:

Doğru tahmin etmişim, hislerimde hiiiçççç yanılmam. Çok sevindim.

Back
X