- 14 Şubat 2018
- 769
- 576
- 103
- 28
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ben de her sene mart ayında bir yorgunluk başlar, birkaç ay devam eder. Bahar yorgunluğu denen şey galiba.Merhaba kızlar iyi akşamlarBen öğretmenim her gün saat 6’da kalkıp 40 dk uzaklıktaki köy okuluna gidiyorum.Her gün 7 dersim oluyor.Yakşalık 4 senedir aynı gün okuldayım ama birkaç aydır sebebini bilmediğim bir şekilde aşırı yorgun hissediyorum
Yarıyıl tatilinde bütün testlerimi yaptırdım normal çıktı.Bunun yanı sıra spora yazıldım dinç tutar diye.
Pharmaton diye vitamin de kullanıyorum ama hala aşırı halsiz,yorgun ve uykuluyum.Lütfen bunun için bana tavsiye verebilir misinizHer tavsiyenizi not alacağım
Teşekkür ederim gündüzleri uyuyorum ama öyle de gün bitmiş gibi hissediyorumBen de her sene mart ayında bir yorgunluk başlar, birkaç ay devam eder. Bahar yorgunluğu denen şey galiba.
Bence erken uyumaya çalışın, gündüz kısa süreli şekerlemeler yapın, 20-30 dk gibi. Daha iyi hissedersiniz.
20 dk uykuyla gün bitmez.Teşekkür ederim gündüzleri uyuyorum ama öyle de gün bitmiş gibi hissediyorum
Haklısınız ben çok uyuyorum 1-2 saat gibi20 dk uykuyla gün bitmez.
Haklısınız değiştirmek için ne yapabilirimher gün aynı şeyleri yapıp, aynı tempoda yaşamak böyle bir etki yapıyor. kolumu kaldırıp tek bir iş yapasım gelmiyor. paikolojik sanırım.
valla bir sey bulursanız bana da söyleyinHaklısınız değiştirmek için ne yapabilirim
MaşallahZinde olmak için erken kalkmak gerekir. Güneş doğmadan uyanıyorum, son 4 aydır sabah uyanınca yoga yapmaya başladım. Bana çok iyi geliyor. Uykuyu çok severim ama fazla uyuyamam,malum gün telaşı var hep. Çocuk var,ev var,koca var,iş var.var oğlu var.
Hiç bir şey kullanmıyorum. Annem de erken kalkar, beni de öyle büyüttü, alışkanlıklar aileden geçiyor bizde sanırımMaşallahnasıl kendinizi alıştırdınız peki özel olarak kullandığınız vitamin falan var mı
Mutsuz musunuz acaba?Merhaba kızlar iyi akşamlarBen öğretmenim her gün saat 6’da kalkıp 40 dk uzaklıktaki köy okuluna gidiyorum.Her gün 7 dersim oluyor.Yakşalık 4 senedir aynı gün okuldayım ama birkaç aydır sebebini bilmediğim bir şekilde aşırı yorgun hissediyorum
Yarıyıl tatilinde bütün testlerimi yaptırdım normal çıktı.Bunun yanı sıra spora yazıldım dinç tutar diye.
Pharmaton diye vitamin de kullanıyorum ama hala aşırı halsiz,yorgun ve uykuluyum.Lütfen bunun için bana tavsiye verebilir misinizHer tavsiyenizi not alacağım
Akşam kaçta yatiyorsunuz?Teşekkür ederim gündüzleri uyuyorum ama öyle de gün bitmiş gibi hissediyorum
Bahar yorgunluğu diyoruz biz buna.Merhaba kızlar iyi akşamlarBen öğretmenim her gün saat 6’da kalkıp 40 dk uzaklıktaki köy okuluna gidiyorum.Her gün 7 dersim oluyor.Yakşalık 4 senedir aynı gün okuldayım ama birkaç aydır sebebini bilmediğim bir şekilde aşırı yorgun hissediyorum
Psikolojik olarak bunalmış olabilirsiniz. Öyle zamanda insan çok halsiz yorgun oluyorMerhaba kızlar iyi akşamlarBen öğretmenim her gün saat 6’da kalkıp 40 dk uzaklıktaki köy okuluna gidiyorum.Her gün 7 dersim oluyor.Yakşalık 4 senedir aynı gün okuldayım ama birkaç aydır sebebini bilmediğim bir şekilde aşırı yorgun hissediyorum
12 gibi yatıyorum gündüz uyuduğum içinAkşam kaçta yatiyorsunuz?
d vıtamını eksikliği olabilir kansızlık olabilir değerlerinize baktırınMerhaba kızlar iyi akşamlarBen öğretmenim her gün saat 6’da kalkıp 40 dk uzaklıktaki köy okuluna gidiyorum.Her gün 7 dersim oluyor.Yakşalık 4 senedir aynı gün okuldayım ama birkaç aydır sebebini bilmediğim bir şekilde aşırı yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?