- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
okulu bırak doktorluk okuyupta ne yapacaksın
tmm üstüne gelmeyeceğim artık barış imzalayalım.iyi gecelerYorumunu samimi kabul edip cevap veriyorum. Özellikle de belirttim geçenki konudan ama belli ki yazmak istiyorsun. Yaz tabi sorun yok.
Ailemin durumu iyi değil hep amacım okuyup onları bu hayattan kurtarmaktı. Eşim de istemiyorsan okuma diyor. Sanırım ben de artık istemiyorum ama ailem icin yapmak zorundayım. Benimle gurur duyuyorlar gözleri ışıl ışıl geleceğimden bahsederken. Bunlari yazarken gözlerim doldu.
Yani anlayacağın kendim icin degil ailem icin sabrediyorum. Ama tükendim. Kapasitem yetmiyor gerizekalı gibi hissediyorum kendimi. Keşke diyorum hayat daha kolay olsaydı.
tmm üstüne gelmeyeceğim artık barış imzalayalım.iyi geceler
Kaçıncı siniftasiniz
neden bu kendinizi belli etmek olsun ki onu anlamadım ..
bir dönem okula ara ver ya a kendini zorlamadan bir iki dersi geç gerisini bırak,
eşinle mutluysan onunla aynı eve geç, huzurla yaşa,
ders programını düzene sok, günde 2 saat çalışmak yeter diyip, 2 saat dinlen,
dinlenme programlarını dolu dolu geçir, yani o iki saatte otur film izle eşinle, ya da parkta dolaş, bisiklet sür, büyük ihtimalle zamanını iyi değerlendiremediğin için skıntı yaşıyorsun, üst üste geliyordur,
bir de parasız kalıyorsan oda depresyona sebep oluyor :) parasız eğlenceğin aktiviler bul.
bahar ayları gelmiş, hava mis ders çalışmak herkese ağır gelir, doktorluğu bırakıp da hayatını mahvetme,
doktorluk zor ama bir okadar saygın meslek,
insanlara da çok güvenme, herkesle laylaylom gül geç eğlen, kimse daha fazlasını elde edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?