cidden mi yaa ben de düşündüm. artık ne yapabilirim diye. msnden bişeyler yapamam bi daha. çünkü bu çocuk artık böyle msn face buluşmasına bi daha gelmez heralde :d napıcam ben şimdi yaa aklıma bişey gelmiyo *-)
bence de çok akıllı. kesin öyle yaptı. ilk önce baktı kim gelicek diye. gıcık iştene deşiyon o kadar :d git bekle işte :)
gercekten ilk konudan son konuyu okudum adam birsey diyemedi
bence hemen simdi itiraf et sevdigini olsun bitsin ne gerek var oyuna falan filan
bah sonra emirle feriha gibi olursunuz
Ya nasip böyleymiş deyip şansını daha fazla zorlamayacaksın, ya da açık açık kendi adına ondan hoşlandığını söyleyeceksin.
çocuk senden akıllı çıktıbence kesin bir yerlerde saklanmıştır, seni de görmüştür kesin ama o kızın sen olduğunu anlamamıştır
adam ne desin şaşırmıştır bana :)
yaa aslında normal bi erkek olsa direkt kendim zaten iletişime geçerdim bu hislerimle ilgili. ama daha önceden senelerce yakın bir arkadaşı beni sevdiği için bunu yapamıyorumdirekt ondan hoşlandığımı belli etmek istemiyorum. kimsenin arasında yanlış anlaşılma olsun da istemiyorum.. bu arada o arkadaşı dediğim çocuk şuanda allahtan nişanlı
çocuk senden akıllı çıktıbence kesin bir yerlerde saklanmıştır, seni de görmüştür kesin ama o kızın sen olduğunu anlamamıştır
Gulsen* canım bu çocuk anlamasın sen olduğunu :S Belki bir yerde saklandı ve seni gelip giderken izledi.:/ İnş öyle olmamıştır canım, takipteyim haberdar et bizi olur mu? İnş hoşlanır bu çocuk senden ya gerçekten kalbimden böyle geçiyo:)
bu çocuk sürekli gördüğün etrafında olan biri mi? Eğer öyle değilse hoşlandığını söyle direk bence. Olmazsa bi daha görmezsin ya da görmemeye çalışırsın olur biter.
Ama yakın çevrenden biriyse söylemek riskli olur. O zaman ilk adımı ondan beklemen gerekir.
Planlalarının çok tutacağını düşünmüyorum.
Birşey olacaksa oluyor zaten kendiliğinden.
bak sen bizi dinle git ne olursa olsun itiraf et aklinda kalmasin zaten evetse evet hayirsa hayir hersey olacagina varir...
ilk konunda da yazmıştım planının tutmayacağını.çocuk safmı direk kendini göstersin.bence kesin oradaydı ama bir yere gizlenip buluşma yerine gelenlere,gelip geçene baktı.yoksa nerdesin niye gelmiyorsun yazmazdı. bence sen açılma.red cevabı alırsan daha çok üzülürsün.muhabbeti artıracak ortak şeyler bulmaya çalış....
ilk okuduğumda bende öyle düşündüm yaaa inşallah görmemiştir çocuk tatlım geri gidip döndüğünü falan izlemiş olabilir..
Çok üzüldüm ya planın gerçekleşemedi.Ya madem facebookda arkadaşsınız oradan muhabbet kurmaya çalışsan.Mesela onun yazdıklarını beğensen yada dinlediği şarkıları falan paylaşsan belki dikkatini çekersin.Mesela yeni yılla ilgili bir mesaj gönder;sanki herkese atmışsın gibi.
Böyle planlar vakit kaybı olur.Arkadaş ortamına da girsen iyi olur ama arkadaşı seni sevmiş yıllarca.Ne zor durum.Neyse canım hakkında hayırlısı.
cnm bence hoşlandığın kişi kesinlikle oralardan bir yerlerden izlemiştir ve muhtemelen seni görmüştür ve şüphelenmiştir o kişinin sen olduğundan telini çıkarmamakla akıllık etmişsin , hiç birşey aynı hayal ettiğimiz gibi gerçkleşmiyor maalesef karşınızdaki böyle zeki biriyse istediğin gibi gitmiyor işler.Bence hoşlandığın kişi özellikle saklanmıştır.Kızı greyim güzelse giderim çirkinse gitmem diye düşünmüştür düz erkek mantığı işteama bence senden de şüphelendi demedi deme
ayyy canım yaa çok üzüldüm. niye böle olmuş hakkaten. biz niye bu ihtimali hiç göz önüne almadık yaa. acemiliğe denk geldi heralde. yeni planlar bulmak lazım artık
Ilk planını okudugmda sadece gulmstm cıddı olcagnı dusunmek ıstememıstm haklıymsmda bnce gorusmemenız en ıyısı olmus en bastan baslayıp faceden muhabbet edın eger ztn her msndekı kızla bulusan bırıyse sahte msn adresndekı etkıleyıcı knusmanı yap ztn sana cıkma teklf etmesı fazla uzun surmıcektr ama bole bırıyse ztn ugrasma derm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?