neden böyle oldu

gercekten ilk konudan son konuyu okudum adam birsey diyemedi
bence hemen simdi itiraf et sevdigini olsun bitsin ne gerek var oyuna falan filan
bah sonra emirle feriha gibi olursunuz

Ya nasip böyleymiş deyip şansını daha fazla zorlamayacaksın, ya da açık açık kendi adına ondan hoşlandığını söyleyeceksin.

çocuk senden akıllı çıktı bence kesin bir yerlerde saklanmıştır, seni de görmüştür kesin ama o kızın sen olduğunu anlamamıştır

adam ne desin şaşırmıştır bana :)

gercekten ilk konudan son konuyu okudum adam birsey diyemedi
bence hemen simdi itiraf et sevdigini olsun bitsin ne gerek var oyuna falan filan
bah sonra emirle feriha gibi olursunuz

Ya nasip böyleymiş deyip şansını daha fazla zorlamayacaksın, ya da açık açık kendi adına ondan hoşlandığını söyleyeceksin.

yaa aslında normal bi erkek olsa direkt kendim zaten iletişime geçerdim bu hislerimle ilgili. ama daha önceden senelerce yakın bir arkadaşı beni sevdiği için bunu yapamıyorum direkt ondan hoşlandığımı belli etmek istemiyorum. kimsenin arasında yanlış anlaşılma olsun da istemiyorum.. bu arada o arkadaşı dediğim çocuk şuanda allahtan nişanlı

Gulsen* canım bu çocuk anlamasın sen olduğunu :S Belki bir yerde saklandı ve seni gelip giderken izledi.:/ İnş öyle olmamıştır canım, takipteyim haberdar et bizi olur mu? İnş hoşlanır bu çocuk senden ya gerçekten kalbimden böyle geçiyo:)

Son düzenleme:
bu çocuk sürekli gördüğün etrafında olan biri mi? Eğer öyle değilse hoşlandığını söyle direk bence. Olmazsa bi daha görmezsin ya da görmemeye çalışırsın olur biter.

Ama yakın çevrenden biriyse söylemek riskli olur. O zaman ilk adımı ondan beklemen gerekir.

Planlalarının çok tutacağını düşünmüyorum.

Birşey olacaksa oluyor zaten kendiliğinden.

bak sen bizi dinle git ne olursa olsun itiraf et aklinda kalmasin zaten evetse evet hayirsa hayir hersey olacagina varir...

ilk konunda da yazmıştım planının tutmayacağını.çocuk safmı direk kendini göstersin.bence kesin oradaydı ama bir yere gizlenip buluşma yerine gelenlere,gelip geçene baktı.yoksa nerdesin niye gelmiyorsun yazmazdı. bence sen açılma.red cevabı alırsan daha çok üzülürsün.muhabbeti artıracak ortak şeyler bulmaya çalış....

çocuk senden akıllı çıktı bence kesin bir yerlerde saklanmıştır, seni de görmüştür kesin ama o kızın sen olduğunu anlamamıştır

ilk okuduğumda bende öyle düşündüm yaaa inşallah görmemiştir çocuk tatlım geri gidip döndüğünü falan izlemiş olabilir..

Çok üzüldüm ya planın gerçekleşemedi.Ya madem facebookda arkadaşsınız oradan muhabbet kurmaya çalışsan.Mesela onun yazdıklarını beğensen yada dinlediği şarkıları falan paylaşsan belki dikkatini çekersin.Mesela yeni yılla ilgili bir mesaj gönder;sanki herkese atmışsın gibi.

Böyle planlar vakit kaybı olur.Arkadaş ortamına da girsen iyi olur ama arkadaşı seni sevmiş yıllarca.Ne zor durum.Neyse canım hakkında hayırlısı.

cnm bence hoşlandığın kişi kesinlikle oralardan bir yerlerden izlemiştir ve muhtemelen seni görmüştür ve şüphelenmiştir o kişinin sen olduğundan telini çıkarmamakla akıllık etmişsin , hiç birşey aynı hayal ettiğimiz gibi gerçkleşmiyor maalesef karşınızdaki böyle zeki biriyse istediğin gibi gitmiyor işler.Bence hoşlandığın kişi özellikle saklanmıştır.Kızı greyim güzelse giderim çirkinse gitmem diye düşünmüştür düz erkek mantığı işte ama bence senden de şüphelendi demedi deme

ayyy canım yaa çok üzüldüm. niye böle olmuş hakkaten. biz niye bu ihtimali hiç göz önüne almadık yaa. acemiliğe denk geldi heralde. yeni planlar bulmak lazım artık

Ilk planını okudugmda sadece gulmstm cıddı olcagnı dusunmek ıstememıstm haklıymsmda bnce gorusmemenız en ıyısı olmus en bastan baslayıp faceden muhabbet edın eger ztn her msndekı kızla bulusan bırıyse sahte msn adresndekı etkıleyıcı knusmanı yap ztn sana cıkma teklf etmesı fazla uzun surmıcektr ama bole bırıyse ztn ugrasma derm:)

inşallah bebeğim :) gelişmelerden haberdar ederim tabi. dur bak ben bi de naptım bu sabah aklıma bişey geldi. dedim bu çocuk beni nası görür nası görür. televizyonda olsam mecbur görücek beni mesela bi dizide oynuyor olsam bir süre sonra benimkine mesaj atsam işte bizim diziye tam senin gibi birini arıyorlar falan diye.... öylelikle buluşsak konuşsak diye *-) düşündüm.. okula giderken yolumu değiştirdim hemen gittim taksimde bg ajans varmış oraya başvurdum hemen haftaya çarşamba günü katalog çekimi için çağırdılar ama bunun gerçekleşmesi biraz uzun bir süreç olabilir. ben bu arada başka neler yapabilirim bu çocukla buluşmak için *-) ne diyebilirim nası buluşabilirim *-)

sürekli etrafımda gördüğüm biri değil.... bizim burda bayramlarda yeniyıllarda bizim memleketin gençleri arasında eğlenceler düzenleniyor... sadece oralarda görüyorum karşılaşıyoruz hep.. o kadar

daha önceden hiçkimseye de ilk ben itiraf etmedim aşkımı :) bi de bizim içinde bulunduğumuz şartlar altında nasıl olur bilmem ki *-)

bak sen bizi dinle git ne olursa olsun itiraf et aklinda kalmasin zaten evetse evet hayirsa hayir hersey olacagina varir...

kesin ordaydı dimi. doğru söylüyosun.. yoksa yazmazdı nerdesin diye... baktı ki kimse gelip durup beklemiyor. o da nerdesin diye mesaj attı...

gördüyse içinden demiştir bu gülşen napıyor bi aşa bi yukarı rezillik :)

ilk okuduğumda bende öyle düşündüm yaaa inşallah görmemiştir çocuk tatlım geri gidip döndüğünü falan izlemiş olabilir..

süpersin dediklerini mutlaka yapıcam . paylaştıklarını beğenicem ben de paylaşıcam falan. bişey paylaşırsa tabi.... şimdi bakıyorum da en son eylül ayında birşey paylaşmış eğer numarası gülşen olarak bende bulunsaydı yeniyıl mesajı da atardım kesinlikle. şimdi numarası bende var ama o bana vermedi ki numarasını msndeki kıza verdi. şimdi ben yeniyıl mesajı atsam demez mi numaramı nerden buldun diye :)

bunu öğrenmemin bir yolu yok mu acaba *-) hani anladı mı anlamadı mı diye....

esram aşkım yaa evet hiç düşünemedik böyle birşey yapacağını bak bi de ben ne yaptım bu sabah.. bir önceki mesajımda yazdım oku bak =)

ayyy canım yaa çok üzüldüm. niye böle olmuş hakkaten. biz niye bu ihtimali hiç göz önüne almadık yaa. acemiliğe denk geldi heralde. yeni planlar bulmak lazım artık

zaten çocuk msnde konuşurken de yazmıştı ben nerden bilicem senin yalan söylemediğini falan diye.... demek ki msnden herkesle pat diye buluşmuyor *-) bilmem ki *-) :)

canım valla okudum ve azmine hayran kaldım gerçekten. hayatta böle bişey aklıma gelmezdi benim. ben de hep istemişimdir ajansa kaydolup böle tv de filan çıkmak ama hiç uygulamaya geçirmedim. süpersin sen yaa. ya onun yaptığı işle ilgili filan senin onun yardımına ihtiyacın olsa mesela desen aklıma sen geldin yardımcı olabilir misin gibisinden. olamaz mı:44:

azmine hayran kaldım doğrusu. merakla takip edicem konunu. inşallah daha iyi bir plan gelir aklına

çok tatlısın yaaa azmine hayran kaldım . çocukluk değil bence sadece masumsun :) farkında bu. Ama bence öyle yok tehtit ediliyorum falan diye ağlama zırlama gibi şeyler düşünme bile erkekler zayıf kızlardan hoşlanmazlar.Ki böle bişi yalan boyutunu aşar artık. daha detaylı planlar yap ve planları yaparken de onun senn hakkında ne düşnecgini ihtimallerini de düşün.Başarılar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…