bu olayın bi başı var mı ben anlamadım da?
Msn dennn tamımadıgın biri ile buluşmaya çalıstın bende tam anlamadım:44::44::44::44:
canım dua etki ava giderken avlanmış olma,seni gördüyse yandın :)
*-) görmüşmüdür dersin *-) ama gördüyse bile benim yaptığım aklına gelmez ki *-) yani umarım gelmemiştir .. :) sonuçta o yoldan herkes geçebilir.. belki de o sırada ben de ordan geçiyordum *-)
Bir önceki konunuzu okudum, canım nasip değilmiş buluşmanız. Bence bu çocukla buluşma ayarlamaktan önce onu daha yakından tanımayı denesen. Birbirinizi tanısanız sonra illaki bir şeyler olur bir yerde oturup beraber çay kahve içeceğiniz dönem gelir o zaman tavlarsın. Pek aceleci olma istersen.
Hem dua et görmemiş olsun seni
Senin için hayırlısı olmuştur belkide
Bence yaptığın planda saçmaydı o konunada yazmıştım
Eğer seni gördüysede rezil olduğunla kalmışsındır
B planıda yapsaydın keşke onu uygulardın
ona dua ediyorum :) ama gördüyse de çok fazla problem değil benim için. çünkü tesadüfen ordan geçiyo olabilirim sonuçta buluşacağımız yer gayet merkezi herkesin ordan geçebileceği biryerdi.... ben yanarım yanarım bu işte bunca yol katettikten sonra karşılaşmayıp ta planımın en önemli kısmının çöpe gittiğine yanarım :)
aşkım b planım da vardı c d bile vardı aslında ama bütün hepsi karşılaşmadan sonrasıyla alakalıydı.... karşılaşamayacağımızı hiç hesaba katmamıştım :s
valla haberim yok şahsen
keşke aynı konundan devam etseydin
Bence daha akıllıca planlar yapmalısın
O kadar hazırlanmışsın süslenmişsin püslenmişsin üzüldüm walla
ee deseydin ya geldim sen nerdesin diye en azindan otobuste yazsaydin :44:
ben biraz dusuneyim sana fikir uretirimmm INSALLAH
esime sordum
o bile bi care bulamadi sen butun haklarini yemissin bi planla
yani itiraf edip direk ondan hoslandigini soylemen en mantiklisi oyuna plana gerek yok
bence cocuk akilli. msnden bir kiz bulusalim diyor, tabiki de kendini gostermicek once su malum kizi gormek isteyecekti, eger begenirse de ortaya cikacakti. sen de bosuna giyindin suslendin, plan tutmadi malesef
keske msjla dogrulari soyleseydin. boyle gizli kapak isler cevirme bence, direkt soyle hoslandigini ne degisecek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?