• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle oldu ki ?

Biraz zaman tanı bakalım canım.
Ama seninle abinle olduğu kadar samimi olmak zorunda da değil, unutma :)

canım çok samimi olmaya çalışma abin sana çok değer veriyor belli zaten
ben de erkek kardeşimin kız arkadaşıyla tanıştım çok da tatlı cici bir kız ama fazla samimi olmamak için msn veya facebook gibi şeylere eklemedim nolur nolmaz bişi derim yanlış anlar diye sonuçta biribirimizi iyi tanımıyoruz
sen uzaktan selamını sabahını eksik etmeden sürüdür gene de ilişkini abine de yanlış anlamalar olabilir yeni tanışıyoruz nasıl olsa düzelir de sen puan alırsın canım abinin de kafası rahat olur

zaten ortada daha ciddi bişeyler yok.çok fazla samimi olmana da gerek yok.

Son düzenleme:
Zaten daha 2 aylık bi ilişkileri var, onlar daha birbirleriyle bile yeterince samimiyet kuramamışlardır ki. Problem falan yok bence ortada. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Sevgili onlar, birbirlerini tanıyabilmek için elbette beraber vakit geçirecekler sizden ayrı.
Siz pek bi ciddiye almışsınız, sanki hemen yarın evleniyorlarmış gibi düşünmeyin.... 2 ay hiçbişey değil, insan kedi alsa ona alışamaz onca zamanda.

Anladım mutnojmet,çok içli dışlı olmaya çalışmadım sadece tanımak adına adımlar atmaya çalıştım ama aynı karşılığı alamadım..
kahveci ciddi derken sorun olarakmı yani? yoksa onların ilişkileri açısından mı ? Eğer ilişkileri açısındansa , abimmi tam bilemiyorum ama kız arkadaşı çok ciddi annesine-babasına göstermiş abimi istemeye gelecekler diye..Bizim bile henüz aile içinde konuşulmamıştı..Yani abimde bu karara henüz varmamıştı.Abimin aklına takılan bazı negatif yanları vardı bunları konuştuğumuz için biliyordum...
Sonuç olarak burdaki yorumlarda bana yol gösterdi,iletişimimiz olan msnden de sildim.Çünkü yaklaşık olarak iki haftadır ben yazmadan yazmamıştım...Beklemeye aldım bakalım ilerde ne olacak...:sm_confused:

Zaten daha 2 aylık bi ilişkileri var, onlar daha birbirleriyle bile yeterince samimiyet kuramamışlardır ki. Problem falan yok bence ortada. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Sevgili onlar, birbirlerini tanıyabilmek için elbette beraber vakit geçirecekler sizden ayrı.
Siz pek bi ciddiye almışsınız, sanki hemen yarın evleniyorlarmış gibi düşünmeyin.... 2 ay hiçbişey değil, insan kedi alsa ona alışamaz onca zamanda.
Yok monapisa flört olarak iki ayı geçkin ama birbirlerini 7 yıldır tanıyorlar,aynı şirkette çalışıyorlar...Samimiyet vardı zaten..Abimi bilemiyorum ama sanırım o taraf yarın evlenecek gibi davranıyorlar..ama bakalım

Yok monapisa flört olarak iki ayı geçkin ama birbirlerini 7 yıldır tanıyorlar,aynı şirkette çalışıyorlar...Samimiyet vardı zaten..Abimi bilemiyorum ama sanırım o taraf yarın evlenecek gibi davranıyorlar..ama bakalım

Çok düşünme ya, bırak her şey olacağına varır zaten.
Sen uzaktan izle, çok içli dışlı olma zaten iyi bir şey değil.

Sen adına samimiyet dersin, o kalkar her işe burnunu sokuyor der.

O yüzden hiiiç kasma kendini... bırak 2 sevgili bi yerlere varsınlar önce varacaklarsa, sonrası kendiliğinen gelir.

Back