Neden böyle oldu ki ?

LiLiquM

HayırlısıOlsun
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
904
30
318
İstanbul
Merhaba...Bu sorunumu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim..Şimdiden yorum yazacak olan herkese teşekkür ediyorum...
Biz şuan yaşadığımız şehirde abimle birlikte yaşıyoruz ,ailem başka bir şehirde yazşıyor...Biz işlerimizden dolayı burda yaşıyoruz 10 yıla yakın zamandır..Abimle çok iyi anlaşırım,yani annem-babam gibidir ..Benim kız kardeşim yok abimi yeri gelir kız kardeş abla yerine koyarım..Kavgalarımızda olur çok mutlu günlerimiz,ama birbirimizi kırmayız...
Sorun ne derseniz...Abimin şuan ki kız arkadaşı :bbo: Abimin daha önce bir çok kız arkadaşı oldu hepsi olmasada bir çoğunu tanıdım,ama hiç biriyle şimdiki yaşadığım sorunu yaşamadım...
Abimle aynı şirkette çalışıyor 7 yıldır...Son iki aydır flört etmeye başlamışlar...Abim daha önce demişti ,bana öneriyorlar bu kızla evlen filan diye demişti..Patronu filan diye..Ben abimin kız arkadaşıyla bir kez karşılaştım,çok uzun zaman önce ama pek sıcak davranmamıştı bana,hatta hiç ilgilenmemişti..Ben abim ve şirketteki bayanlar bir fuara gitmiştik...O gün hep hafızamda,davranışı mimikleri filan...Ama çok takılmadım üzerinde...Ta kii aynı şeyleri yeniden yaşayana kadar...Abim flört etmeye başladıktan sonra,bana msn verdi ekle tanışın konuşun diye..Bende ekledim...İlk zamanlar çok ilgilendim,sürekli bir sohbet açmaya çalştım işte hobilerinden,okuduğu kitaplardan bahsettim..Benim okuduklarımı ona isterse verebileceğimi filan....Ama konuşurken hep kısa yanıtlarla cvp verdi bana .. 'Tmm,ok,olur,anladım,vs..' gibi...Hani karşınızdaki insanın konuşmasından samimiyet hissedersiniz ya ben onu hiç hissetmedim...
Neyse bir akşam abim bana Edirneye gezmeye gidermisin dedi...Bende giderim ,berabermi gidicez dedim..Kız arkadaşından için onlar gidiyorda senide çağıyorlar dedi..Bende 'yok dedim' neden dedi...' Tanımıyorum onları dedim yani sohbetim yok,samimiyetim yok birde onlar arkadaş grubu olarak gidiyorlarmış,ben tek kalırım sıkılırım,kısa bir gezide değil dedim'...Tamam dedi abim..Kız arkadaşınada aynısı söylemiş sanırım...Ertesi gün msn de bana ' abin söyledi gelmek istememişsin filan dedin,üzüldüm' dedi baya konuştuk çok ısrar etti bende kabul ettim....Ogün öyle bitti...Ertesi gün yine msnde 'abin söyledimi dedi gezi iptal oldu dedi,çok üzüldüm filan yine' bende hayır söylemedi dedim..Sözde araç ayarlayamamışlar gezi iptal olmuş...Bana inandırıcı gelmedi..Neden derseniz ,öyle olsaydı abim mutlaka söylerdi...Bende olsun kısmet değilmiş filan gibi şeyler söyledim...Bana ' sen gerçekten gelecekmiydin gitseydik 'demez mi :bbo: Bir tuhaf oldum ,yani kabul ettim zaten sanki dalga geçer gibi birde gülerek o soruyu sordu banabenneyaptımki neyse bunun üzerinde durmadım...Akşam abimle işten birlikte eve dönerken bana kız arkadaşından için' hiç konuşuyormusunuz dedi,bende evet ama o genelde çalışıyor geç cevap veriyor dedim' ..Abimde' ama o senden için ben slm vermesem slm vermiyor bana yazmıyor diyor ' dedi..Haydaaa :1shok:
bişey demedim bende o çalışıyor dedim sadece...Çünkü bende onun gibi yapsam hayır ben yazıyorum ama bana kısa cevap veriyor desem abimle arası bozulacak,ben sebeb olacağım...O günden sonra gerçekten daha da bir şey yazmadım o da yazmadı bana...Bir gece yine saat 22:00 filandı geçiyordu hatta abimi aradı ben sinemaya gidiyorum sende gelirmisin diye...Abimde kapattı baan sordu sende gelirmisin diye..Bende hayır dedim..Gece geç vakitte ne yapayım sinemada birde sabah işe gidecek insanlarız ve derste çalışmam lazım sınavım var önümde....Ben öyle dediğim için abimde gitmedi,aradı geç oldu dedi....
Sizce bu kız düşüncesiz değilmi ? Yada beni abartıyorum...Gece o saatte abimi davet ediyor ,beni etmiyor..Ve benim evde tek kalacağımı biliyor...benneyaptımki

Siz olsaydınız benim yerimde bundan sonra nasıl davnırdınız ?? Lütfen yorumlarını bekliyorum...Tşk ederim..

daha net iletişim kurmayı deneseniz?
ben şahsen samimiyetim ve iyi niyetimle her sorunu aşabilirim. belki oda size karşı sizin gibi önyargılıdır? bence bunları karşılıklı aşmaya çalışın.

sonunda bişey olucak hissine kapıldım ama ...
kız biraz değişik davranmış ama olağan şeyler bunlar
genellikle kızlar arasında oluyor sanırım sen daha olgunsun
onunki biraz çocuksu kaçmış pke muhattap olmazsın cnm sorunda olmazz
çok abartılcak bişey değil

Ön yargı derken ?EcinniliBarones...Ben yaşadıklarımı ,davranış şeklini anlattım ,yani başkasından duyduklarımı değilki..Bu nasıl ön yargı olabilir ?CADIARZU

yazınızda o kadar çok sanki,bence ,bana öyle geldi gibi kelimeler cümleler var...

şimdi kızın sevgilisiyle başbaşa sinemaya gitmek isteyip sizi de çağırmaması gayet normal bence.
sizin evde yalnız kalmanızda problem olmadığını düşünmüştür; ki bende olsam aynını düşünürdüm.
msn'de olanlar da belki iletişim probleminden kaynaklanmıştır.
açıkçası ben çok da bir problem göremedim..

bence tedbirli davranın herşeyi abinizle konuşun
sonra abinizle aranız açılmasın.....süprizzzzz

Birkaç defa okudum inanın..
Ama ben ortada bir sorun göremedim inanın..
Gerçekten abinizin kız arkadaşı sizinle vakit geçirmek istemiyor,abinizin hatırına iletişim kurmak zorundaymış gibi hissettim..
Bilmiyorum ama ben olsam çok üzerinde durmazdım.. Her ikisi mutluysa beni nereye kadar ilgilendirir ki? derdim..

cnm merhaba yazını sakın kafayla ıyıce okudum bı an kendımı bulmus gıbı hıssettım.. abımle aynı yerde calısıoruz ve hayatına gıren son kız arkadasıyla ılgılı az cok aynı sorunları bızde yasadık.. kızların yapmıs oldukları yorumlar gıbı 'sana ole gelmıs yada ıletısım eksıklıgınden dolayı bole huzursuz olmus olabılırsın' bunlar tartısılır ama suan yapman gereken tek sey pek karısma kızlada muhatap olma (ben şahsen ole yapıodum) uzaktan uzaga ızle kızı bı tart olc ıyıce baktınkı abın kendını kıza kaptırmak uzere ama kız pek saglm ayakkabı dgl yada abınle gelecegı yk o zman abınle konus bunun dısında ne kadar aranız ıyıde olsa dedıklerın pek yer etmıycektır abınde cunku kız arkadası herseyı daha farklı yansıtacaktr belkı...

işlerın arasında yazmaya calısıorum bıraz karstırmıs olabılırım ama umarım anlatabılmısımdır ne demek ıstedıgımı...

ne sinir kızmış bu Çok üzgünüm çoook görünüşte hiçbi problem yok gibi gösteriyo ama alttan alta söliyceğini sölüyo,yapcağını yapıyo sinir oldum okurken mesafeni koru,çağırdıklarında kırk yılda bir git,abinin hatrına dümdüz bi ilişkin olsun samimiyete gerek yok:1closedeyes:

kızın illa ki sizinle sıkı fıkı olması gerekmez... her gidilen yere sizin de gitmeniz dogru değil zaten... sevgililer onlar sizin ne işiniz var yanlarında kötü görümce gibi...
abartmayın
herkes sizin gibi cana yakın olmak zorunda değil

Ben ortada bir sorun göremedim, sanki siz sorun çıkarmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi...
Zaten tam olarak tanışmadan msnden iletişime geçmişsiniz, kız anında sana canım cicim diye yaklaşamaz ki... Heleki çalışan biri msnde sürekli müsait olup satlerce seninle sohbet edecek hali yok... Bence hiç mecbur olmadığı halde seni geziye davet ederek zaten sana bir adım atmış, kabul etmeyerek kızın iletişim kurma çabasını sen reddetmişsin... Ayrıca iptal olunca da inanmamışsın, sana niçin yalan söylesin ki??? ıptal olmuştur, iptal olmasa zaten abinden öğreneceğini bilir, yalan söyleyemez...
Abini sinemaya davet etmesi, seni çağırmaması kadar doğal ne olabilir ki??? Onlar sevgili, sizin onlarla sinemaya gitmeniz saçma bence... Abinizin de siz gitmiyorsunuz diye gitmemesi saçma olmuş.. Ben kızın yerinde olsam sinir olurdum... Haa arkadaş grubuyla kalabalık bir şekilde sinemaya gidilse tamam szi de çağırsın, ama tek gideceklerse sizi çağırmasını beklemeyin, hatta abinizi de gitmesi için ikna etmeliydiniz...
Bence sen sorun çıkartmaya çalışıyorsun, ortada bir sorun yok...

samimi olmak zorunda değil seninle ama bu kadar da olmaz gerçekten
hiç mi merak etmemiş seni nasıl biri olduğunu, merak etmiş olsaydı abinle ciddi düşünürdü
keşke abine söyleseydin bu ayırmak filan değil
belki farketmesi gereken bi gerçek de olabilirdi mirmirmirmir

msn öyle bir dünyaki yüzyüze olmadığn için tam olarak ne demek istediğini
şaka mı yaptığını,samimi mi olduğunu,yalanları vs..anlamak imkansız..
size yazmadığı zamanlar belki gerçektende işi var olamaz mı?
bazı insanlar çok sıcak ve samimi olamazlar..siz şimdi görümcesniz ya
pek içli dışlı olmak istememiştir..
ben olsam bu durumda bir adım geri atar kendimi çekerdim,abime de karışmazdım..

samimi olmak zorunda değil de yaklaşımı çok yapmacık ve bana hiç de içten gelmedi, ben olsaydım sevgilimin kız kardeşiyle samimi bi şekilde yakınlaşmak en azından tanımak isterdim

arada resmiyet yokken yuz göz olmaya gerek yok hemde hiç...
resmiyet girince yeterince görüşeceksiniz zaten mecburiyetten.
sevgilimin ailesi ile baştan kaynaşıp ne yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…