Bilmiyorum belki de.Ben onda gözünü açtım ondan önce ciddi bir ilşkim olmadı.Birbde işin 2. Kere sıkıntısı var kendisi hemen evlenmeyi düşünüyor benim bu kinimin ona zarar vereceğinden mutlu olamayacağından korkuyor tek korkusu bu ben ise hasarlı araç gibiyim tahammülüm bitti güven problemim var nasıl başkasıyla olabilirim?Daha da önemlisi minicik bir çocuğum varyaşadıklarınız yalnızca ve yalnızca yılların verdiği alışkanlıklar nedeniyle ortaya çıkan boşluk üzüntüsü
boşandıktan birkaç ay sonra sağlam bir oh çekeceksiniz, merak etmeyin.
bırakın gitsin, kafanızdan da silin, şu anda bir psikolog size iyi gelir. anlatır anlatır rahatlarsınız, o konuşmanızı yönlendirir, dava gününe kadar hazır olun, bu psikolojiyle girmeyin boşanma davasına. Şimdi adli tatil var, kendinizi toparlamanız için kocaman bir 2 ayınız var
ablam, nefret ettiği ilk eşinden ayrılırken bile çok duygusallaşmıştı, ikinci eşiyle mutluluğu buldu
Güven probleminiz oldu mu ?Acaba bir şey yapıyor mu? Biriyle konuşuyor mu diye kendinizi yiyor musunuz?hayir unuttm gtti yolda gorsem tanimam. baska birisiyle evlendim. cok sukur mutluym
Şu şekilde konuşan biri gerçekten o bağları koparmıştır, kafasında kalbinde bitirmiştir. Acı ama öyle... her vazgeçen şu cümleleri sarfediyor çünkü... Bakın artık yolunuza kim ne yaptıysa yaptı takılmayın geçmişe... Önünüze bakın. Kim bilir çok aşık olacaksınız tekrardan birisine... Yeniden o heyecan, tutku... Umrunuzda bile olmayacak şu üzüntüleriniz kızgınlığınızÜzülsün sürünsün istiyorum ama asla gereksinmeyeceğim sadece acı çeksin yaptıklarınin karşılığını bulsun.Ama son birkaç aydır bitirdiğine dair sinyaller alıyordum.Bugun keşke mutlu olsan başkasıyla mutlu olmanı isterim tarzı konustu
Değil mi?Bana kin ve öfkeden besleniyorsun hiç mutlu olmaya çalışmadın gibi ithamlarda bulundu.Hicbir şeyi idare etmedin çoraplarımı ortaya attım diye benimle bağıra çağıra kavga ettin vs gibi şeyler söyledi sanırım ondan dokunduAldatılmayı ve seni ezdirmesini gördüm gerisini okumadım
Böyle pasif koca tabi senin psikolojini bpzup sinir hastası eder
Az bile demişsin
Ne hayallerle evlendin sen artık onun ailesiyken
O ailesinden kopamamış bir emzikli bebek olmuş adeta
Ne yaptıysan az bile yapmışsın
Bir kere haksızlık yaparsa erkek
Kadını delirtir
Deliren insanında herşeye hakkı var
Biz bunların ailesine şamar oğlanı olmak için evlenmiyoruz
Biz evimizin sultanı olmak için evleniyoruz
Aferin kurtulmuşsun.
yeni evlendigim kisiyemi. evet ilk basta oldu. cok zor yaklastim. ama suan guven problemim yok tanidikca astim. ama aldatan kisi ile evlenseydim heralde hayat zindan olurduGüven probleminiz oldu mu ?Acaba bir şey yapıyor mu? Biriyle konuşuyor mu diye kendinizi yiyor musunuz?
Orasi kesin zaten affetmeyi hic düşünmüyorum.yeni evlendigim kisiyemi. evet ilk basta oldu. cok zor yaklastim. ama suan guven problemim yok tanidikca astim. ama aldatan kisi ile evlenseydim heralde hayat zindan olurdu
Şu şekilde konuşan biri gerçekten o bağları koparmıştır, kafasında kalbinde bitirmiştir. Acı ama öyle... her vazgeçen şu cümleleri sarfediyor çünkü... Bakın artık yolunuza kim ne yaptıysa yaptı takılmayın geçmişe... Önünüze bakın. Kim bilir çok aşık olacaksınız tekrardan birisine... Yeniden o heyecan, tutku... Umrunuzda bile olmayacak şu üzüntüleriniz
Evet umrumda olmasın istiyorum şimdi boşanma tranvasini tam atlatacağım hayatına biri girecek mutlu olduğunu göreceğim üstelik bu sefer hesap da soramayacağım yine bir kriz.Sana ne işte çok aklında kalsaydı zaten bosamazdin
Değil mi?Bana kin ve öfkeden besleniyorsun hiç mutlu olmaya çalışmadın gibi ithamlarda bulundu.Hicbir şeyi idare etmedin çoraplarımı ortaya attım diye benimle bağıra çağıra kavga ettin vs gibi şeyler söyledi sanırım ondan dokundu
Capkinlik yapardi ama sadece mesajlasmakti onunki ilerisi yoktu hic. Simdi tam tersi kedi gibi bir sey. Isten kosarak eve gelir izinli gunlerinde bensiz bir sey yapmak istemez. Yani o zamanlarki ergenlikmis ddemek ki diyorum. Ama tabi evdeki huzur cok onemli. Bizim kafa yapimiz uyuyor arkadas gibi. Ama nedense sizin hala sevdiginizi hissediyorum ya ben. Sadece suan kizginliginizin altinda gizlenmis gibi. Ne kadar dogrudur bu evliligi devam ettirmek hic bilmiyorum ama sevdiginizi hissediyorumBilmiyorum öyleyse ben salağım yaptığı bubkadsr seyden sonra seviyor olamam.Yani duygularimdam emin olamam belki ama cinsel cekim duymadigima eminim.Esiniz nasıl değişti bir kere yapan bir daha yapıyor tecrübeyle sabit.
çocuğunuz olduğunu bilmiyordum, işte en zor kısım buBilmiyorum belki de.Ben onda gözünü açtım ondan önce ciddi bir ilşkim olmadı.Birbde işin 2. Kere sıkıntısı var kendisi hemen evlenmeyi düşünüyor benim bu kinimin ona zarar vereceğinden mutlu olamayacağından korkuyor tek korkusu bu ben ise hasarlı araç gibiyim tahammülüm bitti güven problemim var nasıl başkasıyla olabilirim?Daha da önemlisi minicik bir çocuğum var
Gideceğim burada 400 lira.sanırım biraz sağlıklı normal düşünmeyi öğrenmem lazım daha uç duygular yaşamak istemiyorumçocuğunuz olduğunu bilmiyordum, işte en zor kısım bu
eşiniz kafasında kalbinde bitirmiş gibi herseyi. ama çocuğunuz için sürekli bir araya geleceksiniz. Psikolog şart oldu size. emin olun 45 dakikalık seans kadınlar kulübünde alacağınız bin cevaptan daha rahatlatıcı olacak. izmirde pskolog seans ücretleri 180-200 lira. pandemi dolayısıyla ara verdim, kedi köpek fobimle ilgili tedavi oluyorum, bir de babamın ölümünden sonra gitmiştim, iyi gelmişti, sorunum çözülmedi ama daha katlanabilir olmuştu acılar
Bunun da mesajlaşma sadece ama ben yüz bulamadığı için burada kaldığını düşünüyorum.Yani artik edepsizligi de ele aldı ve senin eşin gibi koşarak eve gelmiyor tam tersine iş çıkartıyor kendine surekli işte ve arkadaş sapığı benim yüzümü onlar kadar guldursen senin yanında olurum diyorduCapkinlik yapardi ama sadece mesajlasmakti onunki ilerisi yoktu hic. Simdi tam tersi kedi gibi bir sey. Isten kosarak eve gelir izinli gunlerinde bensiz bir sey yapmak istemez. Yani o zamanlarki ergenlikmis ddemek ki diyorum. Ama tabi evdeki huzur cok onemli. Bizim kafa yapimiz uyuyor arkadas gibi. Ama nedense sizin hala sevdiginizi hissediyorum ya ben. Sadece suan kizginliginizin altinda gizlenmis gibi. Ne kadar dogrudur bu evliligi devam ettirmek hic bilmiyorum ama sevdiginizi hissediyorum
Bu çok güzl ve akıllıca bir tavsiye oldu sanırım.Beni çekmesine izin vermemem hirsimin kurbanı olmamam lazım.Yok yok hiç üzülme
Psikopatların bir numaralı taktiğidir bu
Seni Öldürse bile
Bunun suçlusu sensin der
Sen bana yaptırdın der
Önce seni delirtir
Sonra sen delisin der
1 sene psikopatla yaşadım
3 sene öncesi için bile bana hakaret eder
Bende delirince
Senin yüzünden der
Seninkide psikopatmış
Googleye yaz bak psikopat özelliklerini
Kesin uyuşacaktır
Ayrıca heryerden engelle konuşup seni delirtecektir
Sosyal medya hesaplarına sakın bakma
Çünkğ etrafta güzel kızları hemen bulup senin acı çekmeni sağlayacaktır
Hiçbir yerden resmine bakma
Ortak arkadaşlarla görüşme
En az 5 ay ortadan kaybol yani resimler falan sakın ha
Resimlerine baktığın seni kıskandırarak geri çekecektir
Ben yanlışlıkla bi baktım aynı bana benzeyen birini bulmuş
Eve getirmiş
Delirdim adeta
Umarım bunu yapabilirsin yoksa
Hem ayrılmış hem geri dönmek isteyen birine çevirir seni
Bu çok güzl ve akıllıca bir tavsiye oldu sanırım.Beni çekmesine izin vermemem hirsimin kurbanı olmamam lazım.
Ben de galiba senin durumunda olmaktan korkuyorum bu kadar nispet yapacağını zannetmiyorum.Sizinki de manyakmis kiza arattirmk ne yaaOrtak arkadaşlarla haber yollar
Gözünün önüne çok kıskanacağın biriyle çıkar
Özelikle sosyal medya
Girdiğin anda koşarak kollarına gidecek dercede
Seni delirtir
İnatagramın bi girdim çok kız eklemişti
Önemsemedim
Sonrada biryle sevgili oldu
Kıza arattı beni
Kıza mesaj attırdı
Deliye döndüm inanırmısın
6 aydır uyumuyorum
En son sabaha karşı düşünmekten bayılmış halde sızıyorum resmen
Gecem gündüz oldu
O yeni bi hat almano bile tavsiye ederim ama çoçuk varsa nasıl haberleşceksiniz bilmiyprum
Merak etme 5 ay sonra sesi soluğu kesilir
Çünkğ erkekler kolay vanlılar başkasına geçiyorlar hemen
Biz ise emek verip delirdiğimizle kalıyoruz
Sana anlatabilceğim çok şey var kafana takılan birşey varsa mesaj at
Bende şu dönemi atlatman için aklıma gelen birşey oldukça yazayım
İyi geceler canlar
Kıza şimdi sırılsıklam aşıkBen de galiba senin durumunda olmaktan korkuyorum bu kadar nispet yapacağını zannetmiyorum.Sizinki de manyakmis kiza arattirmk ne yaa
Gözlerim doldu okurken sanki kendimi okudum. Eşime karşı aynı düşünceler. Merak ettiğim ikinci kez nasıl aldattı cinsellik var mı yani onu merak ettim. Bende boşanayım mi devam edeyim mi öyle aradsyimki günlerdir ağlıyorum bu hafta sonu karar verip yoluma bakmam gerekiyor ama bir şans vereyim mi bitsin mi kafayı yemek üzereyim boğuluyorum. O kadar zor ki yaşadıklarınızı her söylediğinizi ben de düşündüm bizde küçük evlendik acaba yasayamadiklarimi var dedim tamamen aynı şeylerKızlar mevzuyu biliyorsunuz 2.kere aldatılma sonucu boşanıyoruz.Su an anlaşmalı bir pürüz çıkarmazsa.Evi bana verecek arabayı o alacak cocuga da 1500 nafaka.Son 3 yıldır birbirimizi yiyorduk zaten ailesinin sürekli para istemesi bunun vermeye kalkması beni ailesinin her bireyine ezdirmesi arkamda durmaması gibi sorunlardan dolayı soğudum bir daha asla eskisi gibi olamadım o da çok yanaşmaya çalışmadı galiba.Bir anda aradaki o bağ koptu.Ben her kavgada bunları önüne sundum, geçmişi asla unutmadım, mutlu olmaya değil ödesmeye çalıştım.En ufak bir olayda bile senden nefret ediyorum seni bir gün elbet boşayacağım beni hak eden biriyle olacağım gibi laflar ettim.Kucumsedim onu, memleketine varana kadar küçümsedim.Hayatta çok az pismanligim olmuştur ben mi suçluydum bende de mi vardı diye düşünmeden edemiyorum.Cok dik kafalıyım inatciyim kinciyim.Bir yandan da diyorum ki bunlar yardim cigligiydi beni sev beni gör hayatında artik 1. Sırada olmak istiyorum deme seklimdi.Inanin sevgiliyken ve ilk evledigimizde o kadar masum saf bir insandım ki hayatta kimseyle münakaşa edemez anca ağlardım resmen içimdeki şeytani ortaya çıkardılar.Esimden aile olmayı ona şartsız koşulsuz guvenebilmeyi istedim bizden önce hep bir önceliği oldu ailesi, arkadaşları...Çocuğumuz olduğunda bile ailesini onun önüne koydu.Ani çıkışları ve sinirlenmeleri vardı bense son 3 yıldır bunları hiç alttan alamadım.Osuranin yanında s.cmak deyimini kullandım.Dışardan birisi eşim hakkında kötü yorum yapmaz herkesin işine koşar yardımseverdir, insanlari mevkilerine paralarina gore ayırmaz, dedikodu bile yapmaz kötü bir es diyebilirim ama kötü bir insan diyemem.
Bu kadar sorun, tartışma, sevgisizlik, bitmiş cinsellik en sonunda başkalarına yöneldi.Bunun bahanesi olmaz biliyorum ama en aptal, en bencil, en pislik insanların bile becerip senelerce yurutebildigi evlilik müessesini ben nasıl batırdım demekten kendimi alamıyorum.Ilk defa kendimi suçluyorum Bu zamana kadar hep o yapıyor ben de yapıyorum ben ezikken her şey guzeldi gul gibi gecinip gidiyorduk ne zaman sesimi cikarmaya basladim evliligim sorunlu oldu diyordum.Onunla evliyken de kendimi baskalriyla kiyaslardim.Bu kiz benden daha mi guzel, daha mi zeki, daha mi sevimli, daha mi zengin?Neden onun kocasi el üstünde tutuyor da her kosulda yaninda oluyor da benim kocam beni özümseyemiyor diye?Sanirim beni yeteri kadar benim istediğim kadar sevemedi.Simdi yine pişman ama asla olamayız gelse 2 gün sonra yine en ufak şeyden kavga, dövüş; birkaç ay sonra başka bir kadın vs.Surekli elindeki telefonla kimle konuşuyor kimi ayartıyor yine diye düşünmekten kafayı yerim.Onunla olursam ya akıl sagligimi kaybederim ya da katil olurum.Bir yandan diyorum Tzk kabul etmesen de senin kocan yavşak bir adam biraz alımlı bir kadın görünce atlıyor bunun seninle bir alakası yok.Bir yandan diyorum niye 5 yıllık sevgililik döneminde bir şeyini görmedim yakalamadım istese benden uzak Istanbul gibi bir yerde bekar evinde kalıyordu çok rahat yapardı ama eminim yok yapmadı.Her zaman evlenme hayali olan param olsa 18'inde evlenirdim diyen evcimen bir adamdı.Birden arkadaşlarıyla içip, sıçıp, gezmek isteyen, gözü dışarda bir adama dönüştü.Biz 19 yaşında tanıştık 23 yaşında evlendik acaba zamanında yapıp yasamayamadi şimdi parası mevkisi de var ondan mi yapmak istiyor diyorum?Sürekli kafamda neden yaptı niye yaptı diye dolandırıyorum.Kendimi bile sucluyorum.Bu sefer o da kabullendi bana biriyle mutlu olmaya kalkarsam sen ona hayatta izin vermezsin napar ne eder bulursun her seyi anlatirsin kacirirsin dedi.Ben senden sonra yalniz kalacakmışım gibi hayatımı kabullendim dedi.Bu olacak hatta bence yakında olacak ben o zaman nasıl dayanacağım.Hele bir de onu el üstünde tutarsa sürekli kendini yerim ben 10 yılda yapamadım 2 günlük kiza neler yapıyor diye. Beni guven problemi olan ve tahammulu eksik bir insan olarak birakti ben bundan sonra kimseyle olamam ama o olacak.Onun yaninda asla boyle konusmuyorum tabi sen bu serefsizligi yapmayacktin seni ölsen bile affetmeyecegim, senin mayan bozuk adam olmazsin vs diyorum ama geceleri yorgani basima cekip ağlıyorum.Sanirim bunu destek almadan atlatamayacağım.Atlatana kadar da sizin başınızı yiyecegim ozur dilerim çünkü kimseye anlatamıyorum artik onun yaptıklarından o kadar utanıyorum ki ben anlatamıyorum.
Nasıl yaptı ne yaptı nasıl yakaladınız ve nasıl tepki verdi açıklama yaptı? Cinsellik flan yok asılma flortlesme belki de bilemiyorum.Yapan bir daha yapıyor canım çok üzgünüm.Aranizda bir problem var mıydı yoksa tamamen uçkur muGözlerim doldu okurken sanki kendimi okudum. Eşime karşı aynı düşünceler. Merak ettiğim ikinci kez nasıl aldattı cinsellik var mı yani onu merak ettim. Bende boşanayım mi devam edeyim mi öyle aradsyimki günlerdir ağlıyorum bu hafta sonu karar verip yoluma bakmam gerekiyor ama bir şans vereyim mi bitsin mi kafayı yemek üzereyim boğuluyorum. O kadar zor ki yaşadıklarınızı her söylediğinizi ben de düşündüm bizde küçük evlendik acaba yasayamadiklarimi var dedim tamamen aynı şeylerçok kötüyüm
Siz nasıl boşanmaya karar verdiniz acaba. Bu kadar nasıl veriliyor. Hep bir şans verilir mi diyorum çocuk var diyeKendime en yakın gördüğüm cümleniz başkaları beceriyor ben niye beceremedim karakter olarak birbirimize yakınız sanırım bizde boşandık bazen haksızlık yaptım diye üzülüyorum bazende o bana haksızlık yaptı diyorum 6 ay oldu hala beynimi yiyor doğrusu mu muydu sorusu
acaba bi gün ansızın pişmanım diye iş çıkışıma gelir mi diye gözlerim onu arıyor ne zaman geçer bu durumumuz bilmiyorum ama istediğiniz zaman msj da atabilirsiniz ben yanınızda olmak isterim
Benimde konum var okuyabilirseniz. Ama şöyle cinsellik yok diyor ama bilemiyorum tabi. Kendisi anlattı. Başkalarıyla görüştüğünü mesajlaşma muhtemelen konuşmalar. Ama bence buluştu da mutlaka. Birde insyahramda kızlara bakma benim arkadaşlarımın hikayelerine girip bakardı benden. Inanılmaz güven yıkıl.asi yaşıyorum. Ama bir çocuğun günahına girmiş olur muyum diyorum. Boşanmak için soğumuş olmak yeterli miNasıl yaptı ne yaptı nasıl yakaladınız ve nasıl tepki verdi açıklama yaptı? Cinsellik flan yok asılma flortlesme belki de bilemiyorum.Yapan bir daha yapıyor canım çok üzgünüm.Aranizda bir problem var mıydı yoksa tamamen uçkur mu