Neden boyle hissediyorum?

Bilmiyorum belki de.Ben onda gözünü açtım ondan önce ciddi bir ilşkim olmadı.Birbde işin 2. Kere sıkıntısı var kendisi hemen evlenmeyi düşünüyor benim bu kinimin ona zarar vereceğinden mutlu olamayacağından korkuyor tek korkusu bu ben ise hasarlı araç gibiyim tahammülüm bitti güven problemim var nasıl başkasıyla olabilirim?Daha da önemlisi minicik bir çocuğum var

hayir unuttm gtti yolda gorsem tanimam. baska birisiyle evlendim. cok sukur mutluym
Güven probleminiz oldu mu ?Acaba bir şey yapıyor mu? Biriyle konuşuyor mu diye kendinizi yiyor musunuz?

Şu şekilde konuşan biri gerçekten o bağları koparmıştır, kafasında kalbinde bitirmiştir. Acı ama öyle... her vazgeçen şu cümleleri sarfediyor çünkü... Bakın artık yolunuza kim ne yaptıysa yaptı takılmayın geçmişe... Önünüze bakın. Kim bilir çok aşık olacaksınız tekrardan birisine... Yeniden o heyecan, tutku... Umrunuzda bile olmayacak şu üzüntüleriniz kızgınlığınız

Değil mi?Bana kin ve öfkeden besleniyorsun hiç mutlu olmaya çalışmadın gibi ithamlarda bulundu.Hicbir şeyi idare etmedin çoraplarımı ortaya attım diye benimle bağıra çağıra kavga ettin vs gibi şeyler söyledi sanırım ondan dokundu

Güven probleminiz oldu mu ?Acaba bir şey yapıyor mu? Biriyle konuşuyor mu diye kendinizi yiyor musunuz?
yeni evlendigim kisiyemi. evet ilk basta oldu. cok zor yaklastim. ama suan guven problemim yok tanidikca astim. ama aldatan kisi ile evlenseydim heralde hayat zindan olurdu

yeni evlendigim kisiyemi. evet ilk basta oldu. cok zor yaklastim. ama suan guven problemim yok tanidikca astim. ama aldatan kisi ile evlenseydim heralde hayat zindan olurdu
Orasi kesin zaten affetmeyi hic düşünmüyorum.

Yok yok hiç üzülme

Psikopatların bir numaralı taktiğidir bu

Seni Öldürse bile

Bunun suçlusu sensin der

Sen bana yaptırdın der

Önce seni delirtir

Sonra sen delisin der

1 sene psikopatla yaşadım

3 sene öncesi için bile bana hakaret eder

Bende delirince

Senin yüzünden der

Seninkide psikopatmış

Googleye yaz bak psikopat özelliklerini

Kesin uyuşacaktır

Ayrıca heryerden engelle konuşup seni delirtecektir

Sosyal medya hesaplarına sakın bakma

Çünkğ etrafta güzel kızları hemen bulup senin acı çekmeni sağlayacaktır

Hiçbir yerden resmine bakma

Ortak arkadaşlarla görüşme

En az 5 ay ortadan kaybol yani resimler falan sakın ha

Resimlerine baktığın seni kıskandırarak geri çekecektir

Ben yanlışlıkla bi baktım aynı bana benzeyen birini bulmuş

Eve getirmiş

Delirdim adeta

Umarım bunu yapabilirsin yoksa

Hem ayrılmış hem geri dönmek isteyen birine çevirir seni

Capkinlik yapardi ama sadece mesajlasmakti onunki ilerisi yoktu hic. Simdi tam tersi kedi gibi bir sey. Isten kosarak eve gelir izinli gunlerinde bensiz bir sey yapmak istemez. Yani o zamanlarki ergenlikmis ddemek ki diyorum. Ama tabi evdeki huzur cok onemli. Bizim kafa yapimiz uyuyor arkadas gibi. Ama nedense sizin hala sevdiginizi hissediyorum ya ben. Sadece suan kizginliginizin altinda gizlenmis gibi. Ne kadar dogrudur bu evliligi devam ettirmek hic bilmiyorum ama sevdiginizi hissediyorum

çocuğunuz olduğunu bilmiyordum, işte en zor kısım bu
eşiniz kafasında kalbinde bitirmiş gibi herseyi. ama çocuğunuz için sürekli bir araya geleceksiniz. Psikolog şart oldu size. emin olun 45 dakikalık seans kadınlar kulübünde alacağınız bin cevaptan daha rahatlatıcı olacak. izmirde pskolog seans ücretleri 180-200 lira. pandemi dolayısıyla ara verdim, kedi köpek fobimle ilgili tedavi oluyorum, bir de babamın ölümünden sonra gitmiştim, iyi gelmişti, sorunum çözülmedi ama daha katlanabilir olmuştu acılar

Gideceğim burada 400 lira.sanırım biraz sağlıklı normal düşünmeyi öğrenmem lazım daha uç duygular yaşamak istemiyorum

Bunun da mesajlaşma sadece ama ben yüz bulamadığı için burada kaldığını düşünüyorum.Yani artik edepsizligi de ele aldı ve senin eşin gibi koşarak eve gelmiyor tam tersine iş çıkartıyor kendine surekli işte ve arkadaş sapığı benim yüzümü onlar kadar guldursen senin yanında olurum diyordu

Bu çok güzl ve akıllıca bir tavsiye oldu sanırım.Beni çekmesine izin vermemem hirsimin kurbanı olmamam lazım.

Bu çok güzl ve akıllıca bir tavsiye oldu sanırım.Beni çekmesine izin vermemem hirsimin kurbanı olmamam lazım.

Ortak arkadaşlarla haber yollar

Gözünün önüne çok kıskanacağın biriyle çıkar

Özelikle sosyal medya

Girdiğin anda koşarak kollarına gidecek dercede

Seni delirtir

İnatagramın bi girdim çok kız eklemişti

Önemsemedim

Sonrada biryle sevgili oldu

Kıza arattı beni

Kıza mesaj attırdı

Deliye döndüm inanırmısın

6 aydır uyumuyorum

En son sabaha karşı düşünmekten bayılmış halde sızıyorum resmen

Gecem gündüz oldu

O yeni bi hat almano bile tavsiye ederim ama çoçuk varsa nasıl haberleşceksiniz bilmiyprum

Merak etme 5 ay sonra sesi soluğu kesilir

Çünkğ erkekler kolay vanlılar başkasına geçiyorlar hemen

Biz ise emek verip delirdiğimizle kalıyoruz

Sana anlatabilceğim çok şey var kafana takılan birşey varsa mesaj at

Bende şu dönemi atlatman için aklıma gelen birşey oldukça yazayım

İyi geceler canlar

Ben de galiba senin durumunda olmaktan korkuyorum bu kadar nispet yapacağını zannetmiyorum.Sizinki de manyakmis kiza arattirmk ne yaa

Ben de galiba senin durumunda olmaktan korkuyorum bu kadar nispet yapacağını zannetmiyorum.Sizinki de manyakmis kiza arattirmk ne yaa
Kıza şimdi sırılsıklam aşık

Apartmanının önüde durumlar atıyor sabaha kadar kızın

Aşk şarkılarıyla

Bende sanıyordumki düzelir falan uzman yardımı alırız

Oh yeni birini bulmuş

İlk ay kolunu keserdi geleyim diye

Şimdi ben kessem benim yanıma gelmez hale geldi

Gözlerim doldu okurken sanki kendimi okudum. Eşime karşı aynı düşünceler. Merak ettiğim ikinci kez nasıl aldattı cinsellik var mı yani onu merak ettim. Bende boşanayım mi devam edeyim mi öyle aradsyimki günlerdir ağlıyorum bu hafta sonu karar verip yoluma bakmam gerekiyor ama bir şans vereyim mi bitsin mi kafayı yemek üzereyim boğuluyorum. O kadar zor ki yaşadıklarınızı her söylediğinizi ben de düşündüm bizde küçük evlendik acaba yasayamadiklarimi var dedim tamamen aynı şeyler çok kötüyüm

Nasıl yaptı ne yaptı nasıl yakaladınız ve nasıl tepki verdi açıklama yaptı? Cinsellik flan yok asılma flortlesme belki de bilemiyorum.Yapan bir daha yapıyor canım çok üzgünüm.Aranizda bir problem var mıydı yoksa tamamen uçkur mu

Siz nasıl boşanmaya karar verdiniz acaba. Bu kadar nasıl veriliyor. Hep bir şans verilir mi diyorum çocuk var diye

Benimde konum var okuyabilirseniz. Ama şöyle cinsellik yok diyor ama bilemiyorum tabi. Kendisi anlattı. Başkalarıyla görüştüğünü mesajlaşma muhtemelen konuşmalar. Ama bence buluştu da mutlaka. Birde insyahramda kızlara bakma benim arkadaşlarımın hikayelerine girip bakardı benden. Inanılmaz güven yıkıl.asi yaşıyorum. Ama bir çocuğun günahına girmiş olur muyum diyorum. Boşanmak için soğumuş olmak yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…