Evet ama karakterim bu bunlar icimde beslediğim hayvanlar kinimi susturamadım bastıramadım hicbir zaman hakkım verilmeyince daha da hircinlastim.Sonuc olarak öyle ya da böyle bitti
Tzk ben de ihanete uğradım. Ilk seferinde fiziki bir cinsellik olmadığını söylemişti. Sadece görüntülü konuşmuşlar cinsel içerikli vb. Bunu itiraf etti yakalayınca. Sonra benim için her şey arap saçına döndü. O kadar çok seviyordum ki kocamı. Bana kızacak sinirlenecek diye hep diken üstündeydim. Zor görevlere giderdi askerdi. 1 sene 2 sene yolunu bekledim. Defalarca
tüp bebek denemesiyle hamile kalamadım. Psikolojik tedaviler gördüm.
Istediğim tek şey aile olmaktı. Bir kadının en büyük hayali düzenli bir hayat olabilir mi? Bir kızımiz olsun küçük huzurlu bir evimiz olsunn . Akşam yemeklerinde onu bekleyim. Salonda büyük bir saat vardı. Işten 5 te çıkardı. 5.30 da eve gelecek ya . Yemeklerim hazır camda saate bakarak onu bekliyordum. Arabasının sesi gelince kapıya koşuyordum. Kapı açık onu bekliyordum. Zaten çok az bir arada oluyorduk onun görevleri yüzünden.
Anne olmayı çok istedim. Tedaviye hiç yanaşmadı ve hep agir tup bebek tedavileri gördüm surekli düşükler yaptim. O yanimda yoktu tüp bebekle hamile kaldim sonra bebeğin kalp atışları durdu tek başına kürtaj oldum ....
Yani anlatamam çok sevdim çok emek harcadım çok dua ettim.
Ama aldattı işte. Sonra yalvardı bana gunlerce. Ayaklarıma kapandı. Senin kıymetini Anladim dedi. Sen benim her şeyimsin dedi. Çok zordu gorevler dedi boşluğa düştüm dedi.
Hayatımıza yeni bir başlangıç yaptık. Her konuda kendimizi değiştirmeye ilerletmeye karar verdik.
Artık söz vermişti beni çok bunaltmayacakti . Kıskançlık krizleriyle beni kisitlamayacakti.
Ama bir gün ulaşamadım ona yine farklı sehirdeyiz . Kriz geçirdim . Nerdesin kiminlesin fotoğraf yolla. Göndermedi. Içimden şeytan cıktı. Hiç olmayan biri gibiydim artık. Hakaret ettim. Ailesini aradım oğlunuz böyle bir adam beni aldatti affettim ama simdi yine ulaşamıyorum dedim. Çok sinirlendi koca bozuntusu . Bana rest çekti. Intihar etmeyi bile düşündüm o gün.
Sonra geLdi görevden. Onu görünce sarildim sımsıkı. Çok seviyorum vazgeçemem ben bu adamdan. Benim her şeyim bu adam dedim.
Sonraki görevinde ayrı kalmamızla soğukluk mesafe başladı. Sürekli ulaşılamaz oldu adam. Gergindi. Sürekli kışkırttı beni. Ben de artık çirkefe bağladım. Çok ağır konuştum hep. Sonra yeniden başka bir kadınla bu sefer duygusal olarak aldatıldığımı öğrendim. Inkar etmedi. Beni suçladı. Beni hiç anlamadın dedi. Beni çok yalniz bıraktın. Bana hiç iyi davranmadın dedi. Bana değer vermedin hiç beni sevmedin dedi. O kadın bana çok iyi gekdi dedi. Sen cirkefsin dedi. Ona çok değer veriyorum dedi. Her konuda bana yetiyor artık seni sevmiyorum istemiyorum dedi....
Ailemi aradı. Aileme de o kadın benim her şeyim asla ona zarar gelecek bir şey yapmam. Kızınıza sahip çıkın istemiyorum artık vb. Dedi.
Yani şunu demek istiyorum..onca emek ve özveriye rağmen evliliğim korkunç bir şekilde anlaşmalı bir şekilde tek celsede bitti. Biz boşanırken ben hala şoktaydım. Olamaz imkansız modundaydım.
Haftalarca ben çok mu çirkef biriyim diye arkadaşlarıma sordum. Hepsinin söylediği şey aynıydı.. sen o adama fazlaydın her konuda...
Suçlu biz değiliz . Bir kadın yuvası yıkılsın istemez. Biz türk toplumunda, beyaz atlı prens bekleyen aile yuva kavramıyla bilinç altına işlenen nesilleriz.
Kocam benim her konuda ilkimdi. Neden bozmak isTeyim ki?? Demek ki benim de tolerans sınırım dolmuş demek ki ben de yeter artık demişim ki çirkefe bağlamışım. Benim de hakkım yenmiş. Ben de haksızlığa uğramışım ki bu duruma gelmsiim.
Asla kendinizi suçlamayın. Ayrılığın üzerinden 8 ay geçti. Ilk zamanlar Allaha yalvarıyordum bozma yuvamı diye. Şimdi o adamdan tiksiniyorum. Allah onun gönlüne bir ateş versin benden yana ve ölene kadar sönmesin vicdan azabı. Çok çektirdi bana. Ona da çektirsinler ki beni anlaşın.
Son olarak şunu söyleyeceğim. Psikolojik tedavi bana çok iyi geldi. Psikolog sen suçlu değilsin dedi. Kocanın istediği profil itaat eden ezik bir profil ama sen güçlüsün dedi. Güçlü olmakla çirkef olmayı karistirmis kocan dedi.
Bu sözden sonra son verdim acıma. Acım dindi yani. Şimdi bir ilişkim var. Inanılmaz değer görüyorum. Her işime koşturuyor. Bütün sorunlarımı çözüyor. Bana çok iyi geliyor. Ama mutsuz olduğum noktada ondan vazgececek kadar güçlüyüm.
Ben varım sadece hayatta..Ben düşersem beni kim kaldıracak???? Kimse!!! O yüzden ayaklarım yere sağlam bassın istiyorum. Kimseye minnet etmeden yaşamak istiyorum.
Tavsiye ederimm