Neden boyle hissediyorum?

Tzk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
33
Kızlar mevzuyu biliyorsunuz 2.kere aldatılma sonucu boşanıyoruz.Su an anlaşmalı bir pürüz çıkarmazsa.Evi bana verecek arabayı o alacak cocuga da 1500 nafaka.Son 3 yıldır birbirimizi yiyorduk zaten ailesinin sürekli para istemesi bunun vermeye kalkması beni ailesinin her bireyine ezdirmesi arkamda durmaması gibi sorunlardan dolayı soğudum bir daha asla eskisi gibi olamadım o da çok yanaşmaya çalışmadı galiba.Bir anda aradaki o bağ koptu.Ben her kavgada bunları önüne sundum, geçmişi asla unutmadım, mutlu olmaya değil ödesmeye çalıştım.En ufak bir olayda bile senden nefret ediyorum seni bir gün elbet boşayacağım beni hak eden biriyle olacağım gibi laflar ettim.Kucumsedim onu, memleketine varana kadar küçümsedim.Hayatta çok az pismanligim olmuştur ben mi suçluydum bende de mi vardı diye düşünmeden edemiyorum.Cok dik kafalıyım inatciyim kinciyim.Bir yandan da diyorum ki bunlar yardim cigligiydi beni sev beni gör hayatında artik 1. Sırada olmak istiyorum deme seklimdi.Inanin sevgiliyken ve ilk evledigimizde o kadar masum saf bir insandım ki hayatta kimseyle münakaşa edemez anca ağlardım resmen içimdeki şeytani ortaya çıkardılar.Esimden aile olmayı ona şartsız koşulsuz guvenebilmeyi istedim bizden önce hep bir önceliği oldu ailesi, arkadaşları...Çocuğumuz olduğunda bile ailesini onun önüne koydu.Ani çıkışları ve sinirlenmeleri vardı bense son 3 yıldır bunları hiç alttan alamadım.Osuranin yanında s.cmak deyimini kullandım.Dışardan birisi eşim hakkında kötü yorum yapmaz herkesin işine koşar yardımseverdir, insanlari mevkilerine paralarina gore ayırmaz, dedikodu bile yapmaz kötü bir es diyebilirim ama kötü bir insan diyemem.
Bu kadar sorun, tartışma, sevgisizlik, bitmiş cinsellik en sonunda başkalarına yöneldi.Bunun bahanesi olmaz biliyorum ama en aptal, en bencil, en pislik insanların bile becerip senelerce yurutebildigi evlilik müessesini ben nasıl batırdım demekten kendimi alamıyorum.Ilk defa kendimi suçluyorum Bu zamana kadar hep o yapıyor ben de yapıyorum ben ezikken her şey guzeldi gul gibi gecinip gidiyorduk ne zaman sesimi cikarmaya basladim evliligim sorunlu oldu diyordum.Onunla evliyken de kendimi baskalriyla kiyaslardim.Bu kiz benden daha mi guzel, daha mi zeki, daha mi sevimli, daha mi zengin?Neden onun kocasi el üstünde tutuyor da her kosulda yaninda oluyor da benim kocam beni özümseyemiyor diye?Sanirim beni yeteri kadar benim istediğim kadar sevemedi.Simdi yine pişman ama asla olamayız gelse 2 gün sonra yine en ufak şeyden kavga, dövüş; birkaç ay sonra başka bir kadın vs.Surekli elindeki telefonla kimle konuşuyor kimi ayartıyor yine diye düşünmekten kafayı yerim.Onunla olursam ya akıl sagligimi kaybederim ya da katil olurum.Bir yandan diyorum Tzk kabul etmesen de senin kocan yavşak bir adam biraz alımlı bir kadın görünce atlıyor bunun seninle bir alakası yok.Bir yandan diyorum niye 5 yıllık sevgililik döneminde bir şeyini görmedim yakalamadım istese benden uzak Istanbul gibi bir yerde bekar evinde kalıyordu çok rahat yapardı ama eminim yok yapmadı.Her zaman evlenme hayali olan param olsa 18'inde evlenirdim diyen evcimen bir adamdı.Birden arkadaşlarıyla içip, sıçıp, gezmek isteyen, gözü dışarda bir adama dönüştü.Biz 19 yaşında tanıştık 23 yaşında evlendik acaba zamanında yapıp yasamayamadi şimdi parası mevkisi de var ondan mi yapmak istiyor diyorum?Sürekli kafamda neden yaptı niye yaptı diye dolandırıyorum.Kendimi bile sucluyorum.Bu sefer o da kabullendi bana biriyle mutlu olmaya kalkarsam sen ona hayatta izin vermezsin napar ne eder bulursun her seyi anlatirsin kacirirsin dedi.Ben senden sonra yalniz kalacakmışım gibi hayatımı kabullendim dedi.Bu olacak hatta bence yakında olacak ben o zaman nasıl dayanacağım.Hele bir de onu el üstünde tutarsa sürekli kendini yerim ben 10 yılda yapamadım 2 günlük kiza neler yapıyor diye. Beni guven problemi olan ve tahammulu eksik bir insan olarak birakti ben bundan sonra kimseyle olamam ama o olacak.Onun yaninda asla boyle konusmuyorum tabi sen bu serefsizligi yapmayacktin seni ölsen bile affetmeyecegim, senin mayan bozuk adam olmazsin vs diyorum ama geceleri yorgani basima cekip ağlıyorum.Sanirim bunu destek almadan atlatamayacağım.Atlatana kadar da sizin başınızı yiyecegim ozur dilerim çünkü kimseye anlatamıyorum artik onun yaptıklarından o kadar utanıyorum ki ben anlatamıyorum.

Kendinizi suçlamakla elinize bir şey geçmeyecek bence artık yolunuza bakın. Eski konularınızı bilmiyorum ama şu anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla fazla yüz göz olmuşsunuz hoş bir durum değil ama keşke bunu farkedip birbirinize yaralar açmadan ayrılsaydınız. Eşiniz aldatarak zaten kendi karakterini belli etmiş bu sizinle alakalı değil eşinizin karakterinin bozukluğu ile alakalı. Siz mutlaka destek alın.

Öyle değil mi bu sedece boşanma hüznü ve geçecek?

Evet hatta böyle ilaçlı milacli çünkü uyku bile uyuyamiyorum
Ben zor dönemler yaşadığımda hep psikiyatri bölümüne gitmiştim zaten. Gerek yoksa zaten ilaç vermezler. Gerek varsa da iyileşelim diye veriyorlar. Başka bi çıkarları var mı bilmiyorum.

Yapmayın. Kendinizi neden suçluyorsunuz? Evliliği her kötü giden aldatıyor mu?

Sorun, tartışma , sevgisizlik, bitmiş cinsellik "adam" olanı aldatmaya değil boşanmaya ya da varsa şans düzeltmeye yöneltir.

Aynı şeyleri onunla birlikte siz de yaşadınız O sizi ailesine sizin deyiminizle ezdirirken koşa koşa aldattınız mı?

Hayır ama onun gibi bir ailede buyuseydim ben de yapardım belki

Hayır ama onun gibi bir ailede buyuseydim ben de yapardım belki
Hiç sanmam. Aldatmak karakterle alakalı bir şey. Siz belki dönemin hüznüyle okları kendinize yöneltiyorsunuz. Evlilikte çatırdamalar, kavgalar, laf dalaşlari her şey olabilir. Fakat hiçbirini aldatmanın zemini olarak düşünmeyin.

Zor bir sürecin içindesiniz. Umuyorum yakın zamanda atlatıp derin bir oh çekersiniz.

Ben de öyle umuyorum hep plandigim istediğim bir şeydi niye aptal gibi üzülüyorum bilmiyorum

Ben de öyle umuyorum hep plandigim istediğim bir şeydi niye aptal gibi üzülüyorum bilmiyorum
Estafurullah.
Tabi ki üzuleceksiniz. Düzeniniz, alışkanlıklarınız, hayatınız değişecek. Böyle bir dönemde üzülmekten, soru işaretlerinden, acabalardan daha doğal bir şey olabilir mi?

Lutfen su yazilariniza paragraf koyun lutfeeeennnnnn
En son psikolojik destek almalisin demistik.Sen buraya donmussun yine
Tzk bence yorma insanlari,artik konuna baska yorumum yok
Sen ne dememizi istiosan yaz bizde oraya yonlendirelim seni

yeniyim, alıntı yapma cevaplama vs çok beceremiyorum kusura bakmayın, umarım anlaşılır olur.

bu konuda sizi hatalı buldum. muhtemelen bunlar da birikmişlik sonucu yaşanan şeyler. ancak ne yazık ki işlevsiz iletişim yolları bunlar. bu laflar karşı tarafı empati ve anlayışa değil kendini savunmaya veya saldırganlığa yöneltir. bunun dışında da sizde bir hata göremedim. yaşadıklarınız çok ağır. hepsini geçtim giçbir şey yaşamasanız bile ortada aldatma var ki bence başlı başına boşanma sebebi.

Geçinmeye niyeti olan geçinir. Hala ümit ettigin için kafanda sorular var, kendini sucluyorsun. Devam etsen yine yapacak. Dibe vurdugun zaman anlayacaksin. Yeniden evlenirse belki aynı hataları yapmamak için elinden geleni yapacak ikinci evliliklerde olduğu gibi. Belki de karakteri bozuk diye daha beter olacak. Sıfır iletişim kur

Söylediğin bir çok şeyde haklı olabilirsin, yani haksız olduğun yerler mutlaka vardır, ama bunların hangisi bir aldatma bahanesi olabilir ki? Sen de yaşadın aynı şeyleri aldattın mı? Bir yas süreci gibi düşün yaşadıklarını ve elbet geçecek, profesyonel destek almak elbete daha iyi olacaktır. Üzme tatlı canını nelere alışmıyor ki insan buna da alışacaksın. Çok güzel bir hayatın olsun, geriye baktığında sadece bir anı olarak hatırla bu yaşadıklarını umarım

Suçlamak değil de özeleştiri yapmak insanın hayatını değiştirmesine sebep oluyor. Eşinizin yaptıklarının bahanesi yok evet, ama ilk aldatmanın sonunda sizin aranızda bir ilişki kalmamış. Ne duygusallık ne seks, evde huzur zaten yok. Bitmiş sadece resmiyete dökülmemiş bir şeymiş yani. O noktaya gelene kadar da karşılıklı yıpratmışsınız birbirinizi.
Siz zaten affetmemişsiniz ki eşinizi. Yani temelde bir ilişki kalmamış.
Bundan sonrasında kendi yolunuzu güzel çizersiniz.
Evliliği yürütmek başarı değil, ilişkiyi sağlıklı tutabilmek iki tarafın da emeği. Tek bir tarafla yürümüyor. Yani sizin zaten ihanetten sonra bitmiş artık. Sizin orda tek hatanız affedemiyorsanız ayrılmaktı. Adama cehennemi yaşatıp durmuşsunuz. Ama en başında size bunu yaşatan da o

Ben de mutlu olmasını istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…