Neden boyle hissediyorum?

Kıza şimdi sırılsıklam aşık

Apartmanının önüde durumlar atıyor sabaha kadar kızın

Aşk şarkılarıyla

Bende sanıyordumki düzelir falan uzman yardımı alırız

Oh yeni birini bulmuş

İlk ay kolunu keserdi geleyim diye

Şimdi ben kessem benim yanıma gelmez hale geldi
Biraz daha yazarsanız oturup hırsımdan ağlayacağım 😭Nasıl tahammül edip katlanabiliyorsunuz?

yaşadıklarınız yalnızca ve yalnızca yılların verdiği alışkanlıklar nedeniyle ortaya çıkan boşluk üzüntüsü
boşandıktan birkaç ay sonra sağlam bir oh çekeceksiniz, merak etmeyin.
bırakın gitsin, kafanızdan da silin, şu anda bir psikolog size iyi gelir. anlatır anlatır rahatlarsınız, o konuşmanızı yönlendirir, dava gününe kadar hazır olun, bu psikolojiyle girmeyin boşanma davasına. Şimdi adli tatil var, kendinizi toparlamanız için kocaman bir 2 ayınız var
ablam, nefret ettiği ilk eşinden ayrılırken bile çok duygusallaşmıştı, ikinci eşiyle mutluluğu buldu
Gerçekten merak ediyorum insan 2.ye evlenmeye karar verebiliyor mu ? Ve ne kadar süre geçtikten sonra oldu bu ?

Siz nasıl boşanmaya karar verdiniz acaba. Bu kadar nasıl veriliyor. Hep bir şans verilir mi diyorum çocuk var diye :KK43:
Valla öncekinde daha umursamazdım boşalım önüme bakarım diyordum bu daha çok koydu niye bilmiyorum.Nasil karar vereyim ki 2. Kere yaptı bunu ece yarışı mesajlarla sinir krizi geçirdim hayatımda ilk defa hep abartı dikkat çekme şov olarak düşünürdüm bunu.Aklimi kaybettim telefonu elime versin diye bıçak dayadım kendime.Sizce bir insan ömür boyu böyle yaşayabilir mi?Gece kız mesajlarıyla uyanmak her arkasını döndüğünde ne boklar yiyor demek.Insn ya aklını kaybeder ya katıl olur bence kimse kendine bunu yapmamali.Utanmadan senin beddualarina tehditlerine rağmen cok mutlu olacağım diyor

Bilmiyorum belki de.Ben onda gözünü açtım ondan önce ciddi bir ilşkim olmadı.Birbde işin 2. Kere sıkıntısı var kendisi hemen evlenmeyi düşünüyor benim bu kinimin ona zarar vereceğinden mutlu olamayacağından korkuyor tek korkusu bu ben ise hasarlı araç gibiyim tahammülüm bitti güven problemim var nasıl başkasıyla olabilirim?Daha da önemlisi minicik bir çocuğum var
Okadar benziyor ki konularımız benmde ciddi ilişkim oydu zaten çabuk da evlenmiştik biz. Gözümü onda açtım herşeyi onunla yaşamıştım. zaten birde ben herşeyi evlenecegim kişiyle yasayayım demiştim. Ve bir başkasını hiç düşünemem gibi geliyor çünkü nasıl güveneyim bir daha :KK43:

Valla öncekinde daha umursamazdım boşalım önüme bakarım diyordum bu daha çok koydu niye bilmiyorum.Nasil karar vereyim ki 2. Kere yaptı bunu ece yarışı mesajlarla sinir krizi geçirdim hayatımda ilk defa hep abartı dikkat çekme şov olarak düşünürdüm bunu.Aklimi kaybettim telefonu elime versin diye bıçak dayadım kendime.Sizce bir insan ömür boyu böyle yaşayabilir mi?Gece kız mesajlarıyla uyanmak her arkasını döndüğünde ne boklar yiyor demek.Insn ya aklını kaybeder ya katıl olur bence kimse kendine bunu yapmamali.Utanmadan senin beddualarina tehditlerine rağmen cok mutlu olacağım diyor
Sizin tabi baya ileri boyutta. Ben yakalamadım hiç. Bir daha yapmadı, pişmanım diyor ama söyle bisey ben artık onu sevmediğimi hissediyorum bu olaylar dışında da çok tartışıyorduk iyice soğumuştuk birbirimizden zaten bu da bana bahane gibi oldu açıkçası:KK43: ama yine de bırakamıyorum o kadarı vermesi ne zor. Ekimde 4 yaşına giricek oğlum var çünkü ya vebali :KK43:

Sizin tabi baya ileri boyutta. Ben yakalamadım hiç. Bir daha yapmadı, pişmanım diyor ama söyle bisey ben artık onu sevmediğimi hissediyorum bu olaylar dışında da çok tartışıyorduk iyice soğumuştuk birbirimizden zaten bu da bana bahane gibi oldu açıkçası:KK43: ama yine de bırakamıyorum o kadarı vermesi ne zor. Ekimde 4 yaşına giricek oğlum var çünkü ya vebali :KK43:
Vebal varsa ortada o onun boynuna bilemiyorum bizim gibi çok yüz göz olmuşsunuz bana kurtarılamaz ve düzeltilemez gibi geldi birkaç kere yapmış birde alışkanlığından vazgeçmeyecek biliyorsun değil mi

Vebal varsa ortada o onun boynuna bilemiyorum bizim gibi çok yüz göz olmuşsunuz bana kurtarılamaz ve düzeltilemez gibi geldi birkaç kere yapmış birde alışkanlığından vazgeçmeyecek biliyorsun değil mi

Konumu mu okudunuz. Evet yüz göz olduk o yüzden bende devam edesim gelmiyor ama başkaları neleri affediyor mutlu oluyordiyorum

Konumu mu okudunuz. Evet yüz göz olduk o yüzden bende devam edesim gelmiyor ama başkaları neleri affediyor mutlu oluyordiyorum
Mutlu mu oluyor acaba?Kendinizi tanımalısınız kabullenecek bir insan misiniz yoksa bunu başına kakıp içinizden ondan nefret mi edeceksiniz ve daha da önemlisi sevgi sevgi olunca her şey oluyor ama olmayınca da ne yapsan bos

Mutlu mu oluyor acaba?Kendinizi tanımalısınız kabullenecek bir insan misiniz yoksa bunu başına kakıp içinizden ondan nefret mi edeceksiniz ve daha da önemlisi sevgi sevgi olunca her şey oluyor ama olmayınca da ne yapsan bos
Benim maddi gücüm yok. Çalışmıyorum. Seneye kpss ye gireceğim. O yüzden güçlü durabilir miyim diyorum. Sığıntı gibi muhtaç gibi hisseder miyim diyorum. Dönerim aslında her şeye sünger çekerim ama aşık degilim sevmiyorum işte. Sevgi olmayinca ne yapsan boş gerçekten. Boşanırsam özgürlüğüme kavusucagm çok mutlu olacağım diyorum duygularım bunlar

Biraz daha yazarsanız oturup hırsımdan ağlayacağım 😭Nasıl tahammül edip katlanabiliyorsunuz?
Onu neredeyse kötü huyları ve kpss için bıraktım diyebilirm

Şimdi kpss kitabı aldım yeni gıcır gıcır

Ağlamaktan yazıları okuyamıyorum

Deliriyorum

Ama ailesi çok kötüydü

Benimkininde işi yok kötü huyları alıikanlıklar sorunları var

Eğer bir çoçuk yapsaydım

Ömür boyu annesinin evini temizleyecek

Babasınım n bitmek bilmeyen eleştirmesini dinleyecek

Yengesinin hesap sormasını çekecektim

Ulan keşke diyorum

Onu tedavi ettirecek uzman yardımı alacak psikolo, özel amatem, onlardan uzak ev tutacak param olsa diyorum

Ama o çoktan başkasına aşık oldu

5 ay mıydı

Benim 1 buçuk senelik emeğimin bekleme süresi

Bu kadar kolaymıydı unutmak

Ciğerim yanıyor ama geri gelmeyecek

Artık dalga geçiyor benle

Döüşündeki kılları almış buluşmam var diyor

Gerçektende gece arabayla yanında biriyle durum atıyor

Kadınlar emeğimizin hiç değeri yok

Unutuluyoruz

Bende unuturumda şu kpss varken kafam karışmasın dedim

Kafa kalmadı

Herşey güzel yinede

Ne yapalım ilk başta inine kadar girmeden aşık olmayacaktım bende hata

Mesleksiz birini sevmeyecektim

Daha önce sabıka kaydı olan biri olduğu için düşünmem gerekirdi

Bende salaklık

Salaklığın bedeli ağır oluyor

Birdaha inine kadar girmeden kimseyi sevmem

Bir daha bu acıyıda kaldıramam zaten.

Üzülsün sürünsün istiyorum ama asla gereksinmeyeceğim sadece acı çeksin yaptıklarınin karşılığını bulsun.Ama son birkaç aydır bitirdiğine dair sinyaller alıyordum.Bugun keşke mutlu olsan başkasıyla mutlu olmanı isterim tarzı konustu
Eşinizin hayatında devam eden bir ilişkisi olabilir mi ondan böyle konuşuyor olabilir

Eşinizin hayatında devam eden bir ilişkisi olabilir mi ondan böyle konuşuyor olabilir
Valla ben de supheleniyordum ama güya kız ben onu tehdit edince intihar etmiş yokmuş öyle bir şey aralarında da komik karikatür atma goygoy muhabbeti olmuş kafa dağıtmak için hala emin değilim ama eşim pek pesinde koşulacak bir tip değil zannetmiyorum

Siz nasıl boşanmaya karar verdiniz acaba. Bu kadar nasıl veriliyor. Hep bir şans verilir mi diyorum çocuk var diye :KK43:
Ben karar vermedim o verdi ısrarla ayrılmak istedi sonrasında dilinin ucuyla barışalım dedi istemiyorum dedim ve görüşmüyoruz bana kalsa hala evli olan bir sürü insanın evliliğine göre mükemmel bi evlilik bile sayılabilirdi bizimki 🥺

Benimde konum var okuyabilirseniz. Ama şöyle cinsellik yok diyor ama bilemiyorum tabi. Kendisi anlattı. Başkalarıyla görüştüğünü mesajlaşma muhtemelen konuşmalar. Ama bence buluştu da mutlaka. Birde insyahramda kızlara bakma benim arkadaşlarımın hikayelerine girip bakardı benden. Inanılmaz güven yıkıl.asi yaşıyorum. Ama bir çocuğun günahına girmiş olur muyum diyorum. Boşanmak için soğumuş olmak yeterli mi :KK43: :KK43:
Eğer artık yapmıyorsa biraz sabredin çocuğunuz var inanın çocuklar çok etkileniyor
Keşke bende soğusam ya karşıma çıksa diye düşündüğümde bile kalbimin atışı değişiyor bu nasıl iş 😞

Yaşınız genç daha. Evet gördüğüm kadarıyla senin de hataların olmuş ama bunlar beklentilerin ters gittiği için verdiğin tepkiler nedeniyle olmuş. Yani seni bu ağır tepkilere sürüklemiş eşinin davranışları. Seni tatmin etmemiş,iyi hissettirmemiş. Sen de bunlara muhtemelen ailenden (bilhassa annenden) modellediğin şekillerde üst sınırda tepkilerle cevap vermişsin. Pişman oluyorsun ama geriye dönüşü de zor birşey. Çünkü manevi kayıplarınız fazla. Ortada saygı tükenmiş. Sevgiyi bilemiyorum.Sen anladığım kadarıyla haklarını korumayı seviyosun ve bunu yaparkende açık seçik ve üst perdeden yapıyosun. Ne yazık ki ani ve ağır tepkiler evliliğin dokusunu bozuyor. Eşinin aldatması da evliliğin temeline atılan bir dinamit. Bence olan bitenden pişman olma. Yine denesen yine aynısı olacak. Kısa sürede ne sen ne de o değişir ve NEDEN YÜRÜTEMİYORUM BAŞKALARI GİBİ BENDE YAPMALIYIM YÜRÜMELİ kafasına girersen hali hazırda yaşadığın hayatın kalitesi bitmiş kendine saygısı olmayan sürekli psikolojik sorunlarla ve değersizlik hissiyle baş etmek zorunda kalan kısır döngülerde boğulmuş silik amaçsız başarısızlık hissi yüklü verimsiz mutsuz bir kadın olarak ömrünü tamamlarsın. Olmayan birşeyi zorlama. Bir başkası 5 tabak yemek yedi diye sende yemeye kalkarsan ve kapasiten buna uygun değilse çatlarsın. Başkalarına bakıp kıyas edip kendini mutsuz etme. Kıyas insanın kendisine edeceği en büyük kötülüktür. Sen sensin ayşe ayşe,senin özelliklerin donanımın algın karakterin farklı,ayşe ile aynı değilsin. Üstelik eşini sen seçtin kimse zorlamadı değil mi? Bazen olanı biteni kabullenmek en büyük kazançtır. Eşin başkasını sevecekmişte falanda filanda.. Bunlar seni neden ilgilendiriyor? Evliyken sana çok değer verdi de o yüzden mi özliceksin bu adamı? Kararlı ol ve kendini yalnızca eksiklerini gidermek için eleştir,kendini suçlayıp adamı aklamak için değil. İkinizinde kabahatleri olabilir ve evliliğin dokusunu beraber bozdunuz. Ama hepimiz insanız ve bunlar olabilen şeyler.

Ben karar vermedim o verdi ısrarla ayrılmak istedi sonrasında dilinin ucuyla barışalım dedi istemiyorum dedim ve görüşmüyoruz bana kalsa hala evli olan bir sürü insanın evliliğine göre mükemmel bi evlilik bile sayılabilirdi bizimki 🥺
Benim etrafimda hep mutlu çiftler var sanirim😭

Benim etrafimda hep mutlu çiftler var sanirim😭
Benim etrafımda da var görmemek için evde takılıyorum instagramımı da kapattım moralim bozuluyor çünkü
Kadın adama köpek muamelesi yapıyor adam da onun için çirpınıyor bende terk edildim adaletsizlik değilde ne bu diye düşünüp üzülmeyim diye kapattım

Yaşınız genç daha. Evet gördüğüm kadarıyla senin de hataların olmuş ama bunlar beklentilerin ters gittiği için verdiğin tepkiler nedeniyle olmuş. Yani seni bu ağır tepkilere sürüklemiş eşinin davranışları. Seni tatmin etmemiş,iyi hissettirmemiş. Sen de bunlara muhtemelen ailenden (bilhassa annenden) modellediğin şekillerde üst sınırda tepkilerle cevap vermişsin. Pişman oluyorsun ama geriye dönüşü de zor birşey. Çünkü manevi kayıplarınız fazla. Ortada saygı tükenmiş. Sevgiyi bilemiyorum.Sen anladığım kadarıyla haklarını korumayı seviyosun ve bunu yaparkende açık seçik ve üst perdeden yapıyosun. Ne yazık ki ani ve ağır tepkiler evliliğin dokusunu bozuyor. Eşinin aldatması da evliliğin temeline atılan bir dinamit. Bence olan bitenden pişman olma. Yine denesen yine aynısı olacak. Kısa sürede ne sen ne de o değişir ve NEDEN YÜRÜTEMİYORUM BAŞKALARI GİBİ BENDE YAPMALIYIM YÜRÜMELİ kafasına girersen hali hazırda yaşadığın hayatın kalitesi bitmiş kendine saygısı olmayan sürekli psikolojik sorunlarla ve değersizlik hissiyle baş etmek zorunda kalan kısır döngülerde boğulmuş silik amaçsız başarısızlık hissi yüklü verimsiz mutsuz bir kadın olarak ömrünü tamamlarsın. Olmayan birşeyi zorlama. Bir başkası 5 tabak yemek yedi diye sende yemeye kalkarsan ve kapasiten buna uygun değilse çatlarsın. Başkalarına bakıp kıyas edip kendini mutsuz etme. Kıyas insanın kendisine edeceği en büyük kötülüktür. Sen sensin ayşe ayşe,senin özelliklerin donanımın algın karakterin farklı,ayşe ile aynı değilsin. Üstelik eşini sen seçtin kimse zorlamadı değil mi? Bazen olanı biteni kabullenmek en büyük kazançtır. Eşin başkasını sevecekmişte falanda filanda.. Bunlar seni neden ilgilendiriyor? Evliyken sana çok değer verdi de o yüzden mi özliceksin bu adamı? Kararlı ol ve kendini yalnızca eksiklerini gidermek için eleştir,kendini suçlayıp adamı aklamak için değil. İkinizinde kabahatleri olabilir ve evliliğin dokusunu beraber bozdunuz. Ama hepimiz insanız ve bunlar olabilen şeyler.
Onla geri birlikte olmak istemiyorum zaten çünkü dediğin gubibhicbir şey değişmeyecek birkaç gün sonra sende nefret ediyorumlar havda uçuşacak. Ona hatalı davrandığımi söylemedim zaten sonra diyecek aldatmak da haklıydım millete bile diyecek ki kendisi bile bana hak verdi.ama o da asla suçlu olduğunu kabul etmiyor ne varmış mesajlarda sadece goygoy muhabbeti imis ben kinden beslediğim için evlilik bu hale gelmiş bilmem ne .Yok artık diyorum ya ailecek senelerce hatalarını kabul etmeyip hep biz deyip beni cildirttilar şimdi adam aldatmasına rağmen ben hatalıyım demiyor

Benim etrafımda da var görmemek için evde takılıyorum instagramımı da kapattım moralim bozuluyor çünkü
Kadın adama köpek muamelesi yapıyor adam da onun için çirpınıyor bende terk edildim adaletsizlik değilde ne bu diye düşünüp üzülmeyim diye kapattım
Intagrami kapatacaksın sosyal hayatini nasil kapatacaksin.

Kızlar mevzuyu biliyorsunuz 2.kere aldatılma sonucu boşanıyoruz.Su an anlaşmalı bir pürüz çıkarmazsa.Evi bana verecek arabayı o alacak cocuga da 1500 nafaka.Son 3 yıldır birbirimizi yiyorduk zaten ailesinin sürekli para istemesi bunun vermeye kalkması beni ailesinin her bireyine ezdirmesi arkamda durmaması gibi sorunlardan dolayı soğudum bir daha asla eskisi gibi olamadım o da çok yanaşmaya çalışmadı galiba.Bir anda aradaki o bağ koptu.Ben her kavgada bunları önüne sundum, geçmişi asla unutmadım, mutlu olmaya değil ödesmeye çalıştım.En ufak bir olayda bile senden nefret ediyorum seni bir gün elbet boşayacağım beni hak eden biriyle olacağım gibi laflar ettim.Kucumsedim onu, memleketine varana kadar küçümsedim.Hayatta çok az pismanligim olmuştur ben mi suçluydum bende de mi vardı diye düşünmeden edemiyorum.Cok dik kafalıyım inatciyim kinciyim.Bir yandan da diyorum ki bunlar yardim cigligiydi beni sev beni gör hayatında artik 1. Sırada olmak istiyorum deme seklimdi.Inanin sevgiliyken ve ilk evledigimizde o kadar masum saf bir insandım ki hayatta kimseyle münakaşa edemez anca ağlardım resmen içimdeki şeytani ortaya çıkardılar.Esimden aile olmayı ona şartsız koşulsuz guvenebilmeyi istedim bizden önce hep bir önceliği oldu ailesi, arkadaşları...Çocuğumuz olduğunda bile ailesini onun önüne koydu.Ani çıkışları ve sinirlenmeleri vardı bense son 3 yıldır bunları hiç alttan alamadım.Osuranin yanında s.cmak deyimini kullandım.Dışardan birisi eşim hakkında kötü yorum yapmaz herkesin işine koşar yardımseverdir, insanlari mevkilerine paralarina gore ayırmaz, dedikodu bile yapmaz kötü bir es diyebilirim ama kötü bir insan diyemem.
Bu kadar sorun, tartışma, sevgisizlik, bitmiş cinsellik en sonunda başkalarına yöneldi.Bunun bahanesi olmaz biliyorum ama en aptal, en bencil, en pislik insanların bile becerip senelerce yurutebildigi evlilik müessesini ben nasıl batırdım demekten kendimi alamıyorum.Ilk defa kendimi suçluyorum Bu zamana kadar hep o yapıyor ben de yapıyorum ben ezikken her şey guzeldi gul gibi gecinip gidiyorduk ne zaman sesimi cikarmaya basladim evliligim sorunlu oldu diyordum.Onunla evliyken de kendimi baskalriyla kiyaslardim.Bu kiz benden daha mi guzel, daha mi zeki, daha mi sevimli, daha mi zengin?Neden onun kocasi el üstünde tutuyor da her kosulda yaninda oluyor da benim kocam beni özümseyemiyor diye?Sanirim beni yeteri kadar benim istediğim kadar sevemedi.Simdi yine pişman ama asla olamayız gelse 2 gün sonra yine en ufak şeyden kavga, dövüş; birkaç ay sonra başka bir kadın vs.Surekli elindeki telefonla kimle konuşuyor kimi ayartıyor yine diye düşünmekten kafayı yerim.Onunla olursam ya akıl sagligimi kaybederim ya da katil olurum.Bir yandan diyorum Tzk kabul etmesen de senin kocan yavşak bir adam biraz alımlı bir kadın görünce atlıyor bunun seninle bir alakası yok.Bir yandan diyorum niye 5 yıllık sevgililik döneminde bir şeyini görmedim yakalamadım istese benden uzak Istanbul gibi bir yerde bekar evinde kalıyordu çok rahat yapardı ama eminim yok yapmadı.Her zaman evlenme hayali olan param olsa 18'inde evlenirdim diyen evcimen bir adamdı.Birden arkadaşlarıyla içip, sıçıp, gezmek isteyen, gözü dışarda bir adama dönüştü.Biz 19 yaşında tanıştık 23 yaşında evlendik acaba zamanında yapıp yasamayamadi şimdi parası mevkisi de var ondan mi yapmak istiyor diyorum?Sürekli kafamda neden yaptı niye yaptı diye dolandırıyorum.Kendimi bile sucluyorum.Bu sefer o da kabullendi bana biriyle mutlu olmaya kalkarsam sen ona hayatta izin vermezsin napar ne eder bulursun her seyi anlatirsin kacirirsin dedi.Ben senden sonra yalniz kalacakmışım gibi hayatımı kabullendim dedi.Bu olacak hatta bence yakında olacak ben o zaman nasıl dayanacağım.Hele bir de onu el üstünde tutarsa sürekli kendini yerim ben 10 yılda yapamadım 2 günlük kiza neler yapıyor diye. Beni guven problemi olan ve tahammulu eksik bir insan olarak birakti ben bundan sonra kimseyle olamam ama o olacak.Onun yaninda asla boyle konusmuyorum tabi sen bu serefsizligi yapmayacktin seni ölsen bile affetmeyecegim, senin mayan bozuk adam olmazsin vs diyorum ama geceleri yorgani basima cekip ağlıyorum.Sanirim bunu destek almadan atlatamayacağım.Atlatana kadar da sizin başınızı yiyecegim ozur dilerim çünkü kimseye anlatamıyorum artik onun yaptıklarından o kadar utanıyorum ki ben anlatamıyorum.
Ayrılınca hayatından tamamen cıkaracaksın görmeyeceksin bakmayacaksın duymayacaksın yoksa zorlanırsın.bundan sonraki ilişkilerinde artık aynı hataları yapmazsınız umarım

X