Neden boyle hissediyorum?

Çok teşekkür ederim beni hiç tanımıyorsunuz ama dua edin kimin duası kabul olur hiç belli olmaz
İnşAllah Rabbim yanına bırakmasın sizin değerinizi anlamadan ölmez ilahi adalet var ben Rabbime bıraktım buradaki okuyan bi sürü arkadaşımızın duasına giriyoruz hepimiz bizde başka arkadaşlara dua ediyoruz ne kadar güzel bi şey bu.. Rabbim boşa çıkarmaz inşAllah

Reactions: Tzk
Inşallah aldatanin yüzünü iki dünyada güldürmesinAldattığı kişiye de muhtaç birakmadan canını almasın.Aldatilanlarin karsisina da güzel insanalr cikarsin

Ben affedemiyorum zaten. Aldattı bosvereyim diyemiyorum. Ailemin yanına gelip aklı selim birine anlatmakti ilk amacım. Şimdi o anlattığım kişilerde bana cinsellik yoksa affet çocuk var. Madem çok pişmanım diyor bir kere şans ver ona o zaman olmazsa boşanırsın diyorlar. Birde babam baskıcı yapıda da Olabilir. Boşanınca ne yapicak kestiremiyoruz belki de hiç dışarı çıkarmayacak laf olmasın diye. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma diyorlar. Sen herşeyi gurura bindirmişsin. Bu kada inat etme vs. Benimde bir isim gücüm yok o yüzden bende kendimi sığıntı gibi hisseder miyim diyorum. Seneye kpss ye gireceğim onu beklicem sanırım bilmiyorum çok kötüyüm elim kolum bağlı

Sizin şartlarınız konu sahibinden farklı.
Çocuk kendi odasının dahi olmayacağı aile büyüklerinin yanına sığınacaksa siz düzeni kurana kadar idare edebilirsiniz.
Dediğim gibi şartlar önemli.
Konu sahibi maaş sorunu olmayan bir kadım. Ama sizin yerinide olsam önceliğim şartlarımı olgunlaştırmak

Ben senin yerinde olsam dayak yediğim, aldatıldığım yerde duracağıma babamla uğraşırım. Baban sınava girmene de karışmaz heralde.

Ben senin yerinde olsam dayak yediğim, aldatıldığım yerde duracağıma babamla uğraşırım. Baban sınava girmene de karışmaz heralde.
Dayak da mı varmış?
O zaman çocuk için zaten sakıncalı.
Babası için de deme durma orada.
Bir gün çocuğuna kızıp ona da vurabilir. Yapma deme. Elini kaldırabilmek bir zihniyettir.! Bunu yapan bir adam sinirle çocuk ayırt etmez.
Çocuğun için yapma.

Bir tokadı şiddet olarak görmüyormuş beyfendi.
Benim de eşimle çataçat kavga ettiğim zamanlar oldu. Ama o el havaya kalkmadı. Masayı yumrukladı, koltuğu tekmeledi. Eli canlıya kalkmadı bugüne kadar. Kaldı ki bu adam ne kavgalara girmiş zamanında. Şimdi çocuklarını kucaklarken yumurta küfesi taşıyor gibi.

Kendinizi sucladiginiz konuların nedenini düşünün... pismanliginiz geçer
...

Öncelikle bu konuda yalnız değilsin, yaşadıklarının benzerlerini bende yaşadım. Herşey geçiyor, insan yine ayağa kalkıyor inanki ve yaşananlar seni daha güçlü kılıyor artık eskisi gibi olmuyorsun. Eşin dediğin gibi dışarıya karşı çok iyi olabilir ki benimki de öyleydi ama seni ezdirmesi ailesine karşı seni aldatması veya sana kötü davranması hiç birşeyi değiştirmez. Kendini sorgulamanda çok normal önce insanız bunu kabul edicez. Zaten sen evliliğinde elinden geleni fazlasıyla yapmıssın artık bu saatten sonra kendine ve evladına odaklanma zamanı. Adamı anlamaya çalışma nedenlerini niçinlerini düşünme önemli olan sen nerelerde hata yaptın ki bir daha yapmayasın ki burada en büyük hata sürekli kişiliğinden ödün vermen bence. Ben geçen sene 13 aylık bebeğimle cebimde beş para yokken ve üstüme hatta kredi borçları varken ailemin yanına giderek boşanma davası açtım. Hayatımın en zor günleriydi sürekli ilgilenmem gereken bir bebeğim vardı birgünden birgüne depresyona girme gibi bi lüksüm olmadı hatta yaşadıklarımı paylaşıcak kimsem yoktu bende senin gibi buraya yazdım duygularımı ve hala en ufak bi zorlukta yanımda olan bir dost kazandım buradan. Düzenli terapiye başladım, kızımın babasıyla dostane bi şekilde ilişkimizi yürütmeye çalışıyoruz artık. 1 senede çok şey değişti hayatımda. Eminim seninde öyle olucak ama ilk yapman gereken kendine daha fazla bu yaşadıklarını yaşatmaman, hayat süprizlerle dolu. En önce kendini çok sevmen ve hayatın olumlu yönlerine bakman. Adamı boşver onun için yapabileceğin bişi yok. Düzelmek isteseydi bunu seninle yapabilirdi, boşa kürek çekme lütfen daha fazla. Hergeçen zamanımız çok kıymetli, yeniden sevip sevilebilirsin hemde bu sefer kimseyi düzeltmek zorunda kalmadan ama bi saniyeni bile heba etme.

Se niene

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım şu an beni ailesine karşı hep ezdi hep laf söyletti . Hiçbir zaman ne arkamda oldu nede yanımda bana karşı çok bencil sürekli beni küçümseyici kelimeler kullanıyor sadece tek farkı bunun aldatması yok , beni bırakmıyor çoğu kez bitirmeyi istedim küs gittim gelmedim bı tane çocuğumuz var her seferinde geliyor yapmıycam bu defa iyi olucaz deyip söz veriyor eve geldikten sonra yine aynı bende boşanmak istiyorum ama kolay olmayacagini biliyorum

Sanırım biraz duygusallastim boşanıyorum diye onun için kendimi sorguladım evet belki uç tepkiler vermemem gerekiyordu ama yaptığım hicbir sey bunu yapmasını gerektiriyordu.Artik onun gibi biriyle evli olmaktan utanıyorum. Benim es diye baba diye sectigim insan abaza eli c.kunde adamlar gibi herhangi bir yerde gördüğü herhangi bir kadına asılıyor. Ben şu an görev başındayım devlet beni başka bir şey için görevlendirdi demiyor kendisine bile saygısı olmayan y.vsak bir insan.Oh be orijinal halime geldim tesekkurler

Evdeki huzur cok onemli. Eve gelmeyip arkadaslariyla kafa dagitiyor ama iste evde mutsuz bir kadin oldugunu umursamadan. Cok kotu durumlar gercekten. Bilmiyorum ya ben kendime bakiyorum mesela bazen esip gurlerim bir daha asla sundan yapmam bundan yapmam falan filan sinirim gecince hepsini unuturum. Sonrada pismanlik. 10 yil evliymissiniz yanlis hatirlamiyorsam. 10 yil cok uzun bir sure bu sekilde mutsuz cok bile dayanmissiniz. Ama konu kim olursa olsun bir tartisma zamaninda kendim de oyle yapmaya calisirim elimden geldigi kadar iyi yonlerini görün derim. Biriyle tartisinca hemen silerim onu kafamdan yakarim yikarim. Sonra derim ki ama o olmasa bu olmazdi su olmazdi. Sizde mesela evliliginizde dusununce iyi yonler gorebiliyot musunuz yoksa cidden mahvolmus 2 hayat mi

Mahvolmuş birbirini artik sevemeyen 2 kisi goruyorum.Ben onun daha annesiyle olan sorunlarımızı affedemedim ki bir de üstüne aldatma çıktı.Bu kadar kindarlık normal değil biliyorum bunun için faydası olur mu zannetmiyorum ama yine de terapi alacağım.Dusununce benim kin tuttugum şeyler de eften püften şeyler değilmiş.Benim yerimde başkası olsa yakıp yakacağı seylermis

Evet terapiye gitmenizde fayda var. 10 yil az degil hic degil hemde. Ancak yasayan bilir ve anlar. Insallah hayirli olan olr hakkinizda

Kızlar çok haklısınız ikiniz de. Biz tayin için başvurucaz şuan yaz tatilindeyiz. Ağustos 2.haftası filan belli olucak evi topladım sadece taşıması kaldı. Velhasıl ben şimdi boşanmaya başvurunca ikametgah o şehirde olduğundan sonra oraya gidip gelmemgerekiyor ama ailelerimize 18 20 saat uzaklıkta tasinacagimiz yere de aynı. Davayi açinca 4 5 ay sonraya atiyorlarmış. Bende mayıs lisans kpss ye giricem nasip olur da atanırsam zaten ilk isim kimseye sormadan boşamak olucak. Ama en azından annem babam bilmese de diğer aile büyüklerim biliyor ve bir şans verdigimi de biliyor. En azından bundan 8 ay sonra boşamak istediğimde cocuk için bir şans verdigimi ama bunu kullanamadığını söyleyebileceğim. Çünkü illa ailem ne sorun var gelin bi.konusalim diyebilir. Bende sizi üzmek istememiştim konuştuk şans verdik olmadı diyeceğim. Ve dediğiniz gibi bir odamız yoktu oturma odasında yatıyorduk ve baya zor oldu bir kardeşim üniv okuyor zor bir bolum ders çalıştırmadı diğer kardeşim üniv mezunu o da kpss çalışıyor bizim odamız yoktu ve zor oldu gerçekten kızıp bir odaya geçemedim. Bunları düşününce bu taşınma muhabbetini kpss çalışıp bir kere denemek için kullanayim dedim. Ayrıca kıyıda bir 100 liram bile yok. Şuan para biriktirmeye başladım ufak ufak ve çeyrek alicam kendime biraz daha kendimi garantilemeye calisiyorum.yapabilirsem..

Hatta bana yeni.sayfa açmak.adina pırlanta yüzük almış tek taş ve beş taş. Öyle sevinemedim ki öyle soğumuşum aklıma ilk gelen acaba bunu geri satsam ne kadar para alırım oldu

Evet ama karakterim bu bunlar icimde beslediğim hayvanlar kinimi susturamadım bastıramadım hicbir zaman hakkım verilmeyince daha da hircinlastim.Sonuc olarak öyle ya da böyle bitti

Tzk ben de ihanete uğradım. Ilk seferinde fiziki bir cinsellik olmadığını söylemişti. Sadece görüntülü konuşmuşlar cinsel içerikli vb. Bunu itiraf etti yakalayınca. Sonra benim için her şey arap saçına döndü. O kadar çok seviyordum ki kocamı. Bana kızacak sinirlenecek diye hep diken üstündeydim. Zor görevlere giderdi askerdi. 1 sene 2 sene yolunu bekledim. Defalarca tüp bebek denemesiyle hamile kalamadım. Psikolojik tedaviler gördüm.

Istediğim tek şey aile olmaktı. Bir kadının en büyük hayali düzenli bir hayat olabilir mi? Bir kızımiz olsun küçük huzurlu bir evimiz olsunn . Akşam yemeklerinde onu bekleyim. Salonda büyük bir saat vardı. Işten 5 te çıkardı. 5.30 da eve gelecek ya . Yemeklerim hazır camda saate bakarak onu bekliyordum. Arabasının sesi gelince kapıya koşuyordum. Kapı açık onu bekliyordum. Zaten çok az bir arada oluyorduk onun görevleri yüzünden.

Anne olmayı çok istedim. Tedaviye hiç yanaşmadı ve hep agir tup bebek tedavileri gördüm surekli düşükler yaptim. O yanimda yoktu tüp bebekle hamile kaldim sonra bebeğin kalp atışları durdu tek başına kürtaj oldum ....

Yani anlatamam çok sevdim çok emek harcadım çok dua ettim.

Ama aldattı işte. Sonra yalvardı bana gunlerce. Ayaklarıma kapandı. Senin kıymetini Anladim dedi. Sen benim her şeyimsin dedi. Çok zordu gorevler dedi boşluğa düştüm dedi.

Hayatımıza yeni bir başlangıç yaptık. Her konuda kendimizi değiştirmeye ilerletmeye karar verdik.

Artık söz vermişti beni çok bunaltmayacakti . Kıskançlık krizleriyle beni kisitlamayacakti.

Ama bir gün ulaşamadım ona yine farklı sehirdeyiz . Kriz geçirdim . Nerdesin kiminlesin fotoğraf yolla. Göndermedi. Içimden şeytan cıktı. Hiç olmayan biri gibiydim artık. Hakaret ettim. Ailesini aradım oğlunuz böyle bir adam beni aldatti affettim ama simdi yine ulaşamıyorum dedim. Çok sinirlendi koca bozuntusu . Bana rest çekti. Intihar etmeyi bile düşündüm o gün.

Sonra geLdi görevden. Onu görünce sarildim sımsıkı. Çok seviyorum vazgeçemem ben bu adamdan. Benim her şeyim bu adam dedim.

Sonraki görevinde ayrı kalmamızla soğukluk mesafe başladı. Sürekli ulaşılamaz oldu adam. Gergindi. Sürekli kışkırttı beni. Ben de artık çirkefe bağladım. Çok ağır konuştum hep. Sonra yeniden başka bir kadınla bu sefer duygusal olarak aldatıldığımı öğrendim. Inkar etmedi. Beni suçladı. Beni hiç anlamadın dedi. Beni çok yalniz bıraktın. Bana hiç iyi davranmadın dedi. Bana değer vermedin hiç beni sevmedin dedi. O kadın bana çok iyi gekdi dedi. Sen cirkefsin dedi. Ona çok değer veriyorum dedi. Her konuda bana yetiyor artık seni sevmiyorum istemiyorum dedi....

Ailemi aradı. Aileme de o kadın benim her şeyim asla ona zarar gelecek bir şey yapmam. Kızınıza sahip çıkın istemiyorum artık vb. Dedi.

Yani şunu demek istiyorum..onca emek ve özveriye rağmen evliliğim korkunç bir şekilde anlaşmalı bir şekilde tek celsede bitti. Biz boşanırken ben hala şoktaydım. Olamaz imkansız modundaydım.

Haftalarca ben çok mu çirkef biriyim diye arkadaşlarıma sordum. Hepsinin söylediği şey aynıydı.. sen o adama fazlaydın her konuda...

Suçlu biz değiliz . Bir kadın yuvası yıkılsın istemez. Biz türk toplumunda, beyaz atlı prens bekleyen aile yuva kavramıyla bilinç altına işlenen nesilleriz.

Kocam benim her konuda ilkimdi. Neden bozmak isTeyim ki?? Demek ki benim de tolerans sınırım dolmuş demek ki ben de yeter artık demişim ki çirkefe bağlamışım. Benim de hakkım yenmiş. Ben de haksızlığa uğramışım ki bu duruma gelmsiim.

Asla kendinizi suçlamayın. Ayrılığın üzerinden 8 ay geçti. Ilk zamanlar Allaha yalvarıyordum bozma yuvamı diye. Şimdi o adamdan tiksiniyorum. Allah onun gönlüne bir ateş versin benden yana ve ölene kadar sönmesin vicdan azabı. Çok çektirdi bana. Ona da çektirsinler ki beni anlaşın.

Son olarak şunu söyleyeceğim. Psikolojik tedavi bana çok iyi geldi. Psikolog sen suçlu değilsin dedi. Kocanın istediği profil itaat eden ezik bir profil ama sen güçlüsün dedi. Güçlü olmakla çirkef olmayı karistirmis kocan dedi.

Bu sözden sonra son verdim acıma. Acım dindi yani. Şimdi bir ilişkim var. Inanılmaz değer görüyorum. Her işime koşturuyor. Bütün sorunlarımı çözüyor. Bana çok iyi geliyor. Ama mutsuz olduğum noktada ondan vazgececek kadar güçlüyüm.

Ben varım sadece hayatta..Ben düşersem beni kim kaldıracak???? Kimse!!! O yüzden ayaklarım yere sağlam bassın istiyorum. Kimseye minnet etmeden yaşamak istiyorum.

Tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…