Neden böyle davranıyor? :(

estellee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
1
0
32
merhabalar herkese... foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum :)) sevdiğim adama nihayet cesaretimi toplayıp ilk mesajı attım. ilk mesajlaşmamızda 4 buçuk saat mesajlaştık aralıksız. ama şöyle bir sorun var. bir kaç ay önce beni güzel bulduğunu ama sevmediğini söylemişti arkadaşlarına. ortak arkadaşlarımız olduğu için onlar bana haber vermişlerdi... şimdi konuşurken o konuya değindik biraz. ben ona, beni sevmediğini bildiğimi ve ilişki hakkında umudumun kalmadığını izah ettim. oda bana neden umudunu kaybediyorsun hemen, birazda olsa direnmelisin pes etmemelisin dedi. hem beni sevmediğini söylüyor, hemde pes etme diyor. anlamıyorum yani ikinci ve üçüncü konuşmamızda da 5 saat konuştuk aralıksız. bir yerden sonra konu bitiyor, benim bile konu açamadığım yerlerde konu açmak için çabalıyor, alakasız yerlerden de olsa konuşacak şeyler buluyor :) kıskandırmaya çalışıyor gibi geliyor ''şu kız mesaj attı, o kız böyle dedi'' falan diye anlatıyor. sevmeyen insan neden böyle yapsın ki ya aklım çok karıştı kızlar yardıımm (

şuan için sevmiyor ama hoşlantı var sanırım, yani ilerleyen zamanda sevebilme durumuda var gibi

Çok saçmaymış. Ne o öyle kız gibi hareketler, çabala, vazgeçme bilmem neler. O kim ki?? Şunlara böyle yüz verdiğinizden böyle davranıyorlar, niye olacak başka.

seviyormu bilmem.ama kesinlikle senin ilginden hoşlanıyor ve peşinden koşmanı bekliyor.kendini geri çek o senin peşinden koşsun

Senin onu ikna etmeni bekliyor,sen ona guzel sozler soyleyip pesinden kostukca egosu tavan yapacak,kendine olan guveni artacak beyfendinin.yoksa baska ne olsun kiz gibi naz mi yapiyor,sevmiyorum ama sen beni ikna et,kendini bana sevdir mi desin.hoş gerci kizlar bile boyle cocuksu nazlar yapmiyor artik,seviyorsa seviyorum der,sevmiyorsa sevmiyorum der.sevmiyorum ama sen yinede pes etme belki severim demez.

güzel bulmak demek ileride bişeyler olabilir ama şu an tanımıyor ki sevsin , gayet mantıklı bir cevap vermiş
ikinci cevabı ise karşındaki arkadaş bayağı uyanık kız uğraşsın çabalasın o da beğenirse bu uğraşını beraber olur beğenmezse kız peşimde koşuyor olur
yani öyle tek taraflı çabayla olmaz ve "sevmek" için de zaman gerekir ...bence tanımak istiyorum deyin sakın sevdiğinizi söylemeyin.karşılıklı bir şeyler yapmadan da kendinizi kaptırmayın lütfen olur mu
biz kızlar olarak en büyük hatamız sevgimizi delice vermek oluyor karşıdaki de sonra kendisini bişey sanıyor biz de neden emek verdim o kadar olmadı diye hayıflanıyoruz ..

Egosunu tatmin etmek istiyor bence senin ondan hoslandigini bildigi icin rahat. Ama iliski konusunda olumsuz degil naz yapiyor resmen

O kim ya hu sen onun için mücadele edeceksin, kim için ne için edeceksin, egosunu tatmşn ediyor sanırım. kendini geri çek o koşsun senin peşinden. Senin ilgin adamın hoşuna gitmiş keşke bu kadar belli etmeseydin.
Yani adam şu konuda haklı sevgi öyle pat diye olacak bir şey değil tanımak gerek zaman gerek hoşlantı var ki güzel görüyor. Bence olayı zamana bırak ama çok ilgi gösterme kendini geri çek biraz, adamın egosu tavan yapmış totosu kalkmış resmen.

Yaşlar kaç? 22 yazıyor profilinde ama bana daha küçüksün gibi geldi.

Çocuk için vakit geçirdiği eğlendiği birisin. Seni kaybetmek istemiyor. Sevgili anlamında ise bir hissiyatı yok. Sen de ya arkadaş olarak gör ya da görüşme.

"peşimden koş" demiş işte açık açık.

nasıl sana "o kız bana mesaj attı, bu kız beni aradı" diye hava atmaya çalışıyorsa, aynısını o kızlara da yapıyordur işte senin üzerinden.

" egomu şişirin kızlaaarrrr ben de aranızdan birini seçerim belkiiii"

Kıskanıyorsan kıskandığını belli eden hareketler yapma sözler söyleme kendini geri planda tut. Çok nadir kendini övdüğü zamanlarda onu boz. (Arada yap bunu hep değil.) Onu göğe çıkarma çok üstüne düşme mesajlarına geç cevap ver vs. Ama bence hiiiç uğraşma bunla

o ne ya öyle oyun mu bu?
yok pes etme hemen vazgeçme falan..
çok umutlanma hoşlanmış olabilir ama pek normal değil

egosu tavan yapması ıcın senı kullanacak .. arkana bakmadan kac cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…