merhabalar herkese... foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum :)) sevdiğim adama nihayet cesaretimi toplayıp ilk mesajı attım. ilk mesajlaşmamızda 4 buçuk saat mesajlaştık aralıksız. ama şöyle bir sorun var. bir kaç ay önce beni güzel bulduğunu ama sevmediğini söylemişti arkadaşlarına. ortak arkadaşlarımız olduğu için onlar bana haber vermişlerdi... şimdi konuşurken o konuya değindik biraz. ben ona, beni sevmediğini bildiğimi ve ilişki hakkında umudumun kalmadığını izah ettim. oda bana neden umudunu kaybediyorsun hemen, birazda olsa direnmelisin pes etmemelisin dedi. hem beni sevmediğini söylüyor, hemde pes etme diyor. anlamıyorum yaniikinci ve üçüncü konuşmamızda da 5 saat konuştuk aralıksız. bir yerden sonra konu bitiyor, benim bile konu açamadığım yerlerde konu açmak için çabalıyor, alakasız yerlerden de olsa konuşacak şeyler buluyor :) kıskandırmaya çalışıyor gibi geliyor ''şu kız mesaj attı, o kız böyle dedi'' falan diye anlatıyor. sevmeyen insan neden böyle yapsın ki ya aklım çok karıştı kızlar yardıımm (
güzel bulmak demek ileride bişeyler olabilir ama şu an tanımıyor ki sevsin , gayet mantıklı bir cevap vermişmerhabalar herkese... foruma yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum :)) sevdiğim adama nihayet cesaretimi toplayıp ilk mesajı attım. ilk mesajlaşmamızda 4 buçuk saat mesajlaştık aralıksız. ama şöyle bir sorun var. bir kaç ay önce beni güzel bulduğunu ama sevmediğini söylemişti arkadaşlarına. ortak arkadaşlarımız olduğu için onlar bana haber vermişlerdi... şimdi konuşurken o konuya değindik biraz. ben ona, beni sevmediğini bildiğimi ve ilişki hakkında umudumun kalmadığını izah ettim. oda bana neden umudunu kaybediyorsun hemen, birazda olsa direnmelisin pes etmemelisin dedi. hem beni sevmediğini söylüyor, hemde pes etme diyor. anlamıyorum yaniikinci ve üçüncü konuşmamızda da 5 saat konuştuk aralıksız. bir yerden sonra konu bitiyor, benim bile konu açamadığım yerlerde konu açmak için çabalıyor, alakasız yerlerden de olsa konuşacak şeyler buluyor :) kıskandırmaya çalışıyor gibi geliyor ''şu kız mesaj attı, o kız böyle dedi'' falan diye anlatıyor. sevmeyen insan neden böyle yapsın ki ya aklım çok karıştı kızlar yardıımm (