Neden ben?

sizi inandırmak gibi bi çabaya girdiğimi söyledim mi? lütfen iğnelemeye gelmeyin ah almayın.
Konunun içinde bir çok defa takıntılı olmadığını belirtince inandırmaya çalışıyosun sandım inan ki. Ayrıca bunu dedim diye mi ah ediceksin anlamadım orasını tam?

bir ilişki olması için karşılıklı konuşup hadi biz çıkıyoruz mu denilince ilşki oluyor? o samimiyeti o hissi hissetiğinizde bu ilşki olmuyor mu ? erkek çıkma teklifi mi edicek illa adını koymak için?

Bizlerin size önyargıyla geleceğini düşünüyorsunuz ama kendinizi yargılıyorsunuz bu söylediklerinizle. Önce kendi öz kıymetinizi bilin bu size kendinizi daha iyi hissettirecektir.
hassas olduğumu söyledim doğru tayin edemiyor olabilirim . ben hassas durumlarda daha dikkatli söylerim bir şeyi kimseyi kırmadan derim ama herkesten de beklenmez bu, doğru .

Karsi taraf o samimiyetle yaklasmamis demek ki size sadece vakit geçirmiş bunu anlayamamissiniz. Hislerinizde yanilmissiniz yani. Ayrica tekrar soyluyorum herkes gecmiste yaptigi seyleri yasamiyor. Cok fazla haksizlik yasayan kocasi tarafindan aldatilan terkedilen insan var. Böyle bir konu icin 'neden ben?' demenizi sacma buldum

Aylar olmuş bide hala hassasım diyo yazdıklarımızı da beğenmiyo. İki foto göndermişler sevgili olduk sanmış özellikle nude değil diye de belirtmiş. Aynen katılıyorum söylediklerine

yerli yersiz küstüğü ve birdenbire gittiği için duygusal dengeni bozmuş.
Kendine kötü müyüm sorunlu muyum diye sorma sadece yanındaki sana uygun değilmiş unut ve önüne geleceğine bak canım

Hanım Efendi, hepimiz hayatlarımızda acı olaylar ve gerçeklerle karşılaşıyoruz, yaşımız kaç olursa olsun, adamsandıklarımız çok fazla, ama o kendimizi permaperişan etmekten nasıl sıyrılıyoruz önümüze bakarak neden ben diye ahlanıp vahlanıp geçmişte yaşamaya devam etmeden öz değerimizin kıymetini bilerek, yaşadığınız şeyi küçümsemek olarak görmeyin bi olay yaşamışsınız ve artık kendinizi toplama zamanı biz de üç beş bir şeyler söyleyerek biraz kendinize gelmenizi söylemeye çalışıyoruz o kadar, bir şekilde derdinizi buraya dökmüşsünüz bizlerde kendi perspektifimizden önerilerde bulunuyoruz bu kadar.

yerli yersiz küstüğü ve birdenbire gittiği için duygusal dengeni bozmuş.
Kendine kötü müyüm sorunlu muyum diye sorma sadece yanındaki sana uygun değilmiş unut ve önüne geleceğine bak canım
Tam olarak öyle oldu. duygu dengem bozuldu dışardan pek belli etmiyorum kaldı ki bu zamana kadar arkadaşlarım bile farketmediyse iyi bile gizledim. evet kendime soruyorum sürekli neyim eksikti diye biliyorum kötü. ama beni bu hale düşüren bana bu duyguyu yaşatan kişi şuan çok rahatmış. ben birine bunu yapsam içim içimi yer ilahi adaletten korkarım ya hiç beklenmedik bir anda beni bulursa diye. birine söylediğim laflara da dikkat ederim ya ah ederse diye. kimin ahının tutacağı belli olmaz hayat bu.

Onu düşünme artık mutsuz etme kendini çok sürmemiş zaten, ayrıca bu seninle ilgili değil onun karakter yapısı, sevin mutlu ol ayrıldığına

Bundan sonrasi icin ders olmus iste. Belirsiz iliskilere girmezsin artik

Benim anladığım sevgilisiyle ayrılmış sizle konuşmuş sonra yeniden barışmış olabilir sizde önünüze bakın takip etmeyin

adı konmamış neticede içinizde bu kadar büyütüp kalbinizi karartmayın önünüze bakın derim. ama adamdan hiç iyi izlenim almadım güvenilir değil gibi.

ben de birine böyle bir şey yapmış olsaydım ha evet ettim buldum derim ama kimseye yapmadım nedn yaşadım?
insanın başına herşey gelebilir. ben kötülük yapmadım niye bunları yaşadım demeyin. Herkes hakettiği hayatı yaşamıyor maalesef
Çok karamsar bakmayın bence adam istememiş gitmiş demek ki sevse kalırdı sizinle. Yolunuza bakın, olumsuz düşüncelerden uzaklaşın herşey ilişki değil bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…