- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi mormacaron
-
Konunun içinde bir çok defa takıntılı olmadığını belirtince inandırmaya çalışıyosun sandım inan ki. Ayrıca bunu dedim diye mi ah ediceksin anlamadım orasını tam?sizi inandırmak gibi bi çabaya girdiğimi söyledim mi? lütfen iğnelemeye gelmeyin ah almayın.
bir ilişki olması için karşılıklı konuşup hadi biz çıkıyoruz mu denilince ilşki oluyor? o samimiyeti o hissi hissetiğinizde bu ilşki olmuyor mu ? erkek çıkma teklifi mi edicek illa adını koymak için?Oyle bi soyluyorsunuz ki goren de 3 cocukla aldatildiniz ortada birakildiniz sanir. Aldatilanlar daha once aldattiklari hakettikleri icin mi aldatiliyolar. Kaldi ki sizin durumunuzda iliski denen bi sey yok aldatma denen bi sey yok. Olayi gozunuzde cok buyutmussunuz
hassas olduğumu söyledim doğru tayin edemiyor olabilirim . ben hassas durumlarda daha dikkatli söylerim bir şeyi kimseyi kırmadan derim ama herkesten de beklenmez bu, doğru .Bizlerin size önyargıyla geleceğini düşünüyorsunuz ama kendinizi yargılıyorsunuz bu söylediklerinizle. Önce kendi öz kıymetinizi bilin bu size kendinizi daha iyi hissettirecektir.
Karsi taraf o samimiyetle yaklasmamis demek ki size sadece vakit geçirmiş bunu anlayamamissiniz. Hislerinizde yanilmissiniz yani. Ayrica tekrar soyluyorum herkes gecmiste yaptigi seyleri yasamiyor. Cok fazla haksizlik yasayan kocasi tarafindan aldatilan terkedilen insan var. Böyle bir konu icin 'neden ben?' demenizi sacma buldumbir ilişki olması için karşılıklı konuşup hadi biz çıkıyoruz mu denilince ilşki oluyor? o samimiyeti o hissi hissetiğinizde bu ilşki olmuyor mu ? erkek çıkma teklifi mi edicek illa adını koymak için?
Aylar olmuş bide hala hassasım diyo yazdıklarımızı da beğenmiyo. İki foto göndermişler sevgili olduk sanmış özellikle nude değil diye de belirtmiş. Aynen katılıyorum söylediklerineKarsi taraf o samimiyetle yaklasmamis demek ki size sadece vakit geçirmiş bunu anlayamamissiniz. Hislerinizde yanilmissiniz yani. Ayrica tekrar soyluyorum herkes gecmiste yaptigi seyleri yasamiyor. Cok fazla haksizlik yasayan kocasi tarafindan aldatilan terkedilen insan var. Böyle bir konu icin 'neden ben?' demenizi sacma buldum
Herkese Merhaba, 1 yıldır bu siteyi takip eden üyeliği olmayan biriyken şimdi benim de derdime bir yorum yapmanızı bekliyorum ve lütfen kırmadan dökmeden göz açmak adına iğleneleyip laf sokmadan yapın olur mu?
2 yıldan beri birini tanıyorum ve 2 yıllık bir iletişimimiz oldu, ( inanın gayet iyiydik anlık fotoğraflaşmalar (asla nude olmazdı yani cinsellik yoktu aramızda ) , konuşmalar, yanımda gibiydi mesajlaşmalarımız bile,sürekli buluşmak isteyen o iken ben müsait olamıyorum diye trip bile atan oydu. ))
yani şuan kesik konuşmuyoruz.
zamanında , saçma sapan şeyleri bahane edip, ne zaman sorsam ne oldu diye, derdim var konuşmak istmiyorum diyip, iletişimi kesti . bir hışımla ordan burdan takipten çıktı numaramı sildi mi bilmiyorum en son silmemişti kaç ay önce baktığım da. aramızda adı konulmuş bir şey yoktu ama insan biriyle sevgili olup olmadığını anlar değil mi? o samimiyeti sıcaklığı hisseder ya da ben mi sevgili olduk sandım orasını bilmiyorum. ben bu durumları en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım her şey o kadar saçma ve kötüydü ki hep takmamak için kapattım SUSTUM ODAĞIMI DEĞİŞTİRDİM . insanlar bunu mu takıyorsun diye demesinler diye sustum unutmaya çalıştım. işimdeyim gücümdeyim hep kendimi meşgul etmeye çalıştım yeni birilerini tanımaak istedim ama kimse çıkmadı saplantılı değilim sizin için küçük gleblir ama ben bu durumu net olarak aşamadım. geçenlerde ortak arkadaşım vardı bu kişiyle, ve bu kişi önerilenlerde karşıma çıktı bir baktım eski sevgilisi olan kız bu ne atarsa like atıyor takipleşme yok ve kızı da kardeşi takip ediyor şeytan dürttü galiba hiçte takmam böyle şeyleri ama insan bu yüzden mi oldu diyor. kaldı ki ona daha konuşmaya başlamadan '' hava da bıraktğın br ilşki veya kişi var mı diye ima etmiştim kızı tanımıyordum sadece sevgilisi olup olmadığın ima etmiştim şakayla karışık o da net bir dille hayır demişti. ben de kurcalamadım kimsenin eskisi beni ilgilendirmez diye öyle takıntılı da değilim.
önünüze bakın diyeceksiniz biliyorum ama insan bu yaşatılanları hazmedemiyorum sanki , dğrusunu bilmediğin bir şey için kimseyi itham edemezsin ama gururuma dokundu çünkü BEN HAYATTA KİMSEYE BÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM HAKETMEDİM.
benim de ona karşı hatalarım olmuştur insanız, ama benimkiler hatayken onun ki bana kötülük değil mi?
çok rica ediyorum hassasım kalp kırmayın.
Tam olarak öyle oldu. duygu dengem bozuldu dışardan pek belli etmiyorum kaldı ki bu zamana kadar arkadaşlarım bile farketmediyse iyi bile gizledim. evet kendime soruyorum sürekli neyim eksikti diye biliyorum kötü. ama beni bu hale düşüren bana bu duyguyu yaşatan kişi şuan çok rahatmış. ben birine bunu yapsam içim içimi yer ilahi adaletten korkarım ya hiç beklenmedik bir anda beni bulursa diye. birine söylediğim laflara da dikkat ederim ya ah ederse diye. kimin ahının tutacağı belli olmaz hayat bu.yerli yersiz küstüğü ve birdenbire gittiği için duygusal dengeni bozmuş.
Kendine kötü müyüm sorunlu muyum diye sorma sadece yanındaki sana uygun değilmiş unut ve önüne geleceğine bak canım
Tam olarak öyle oldu. duygu dengem bozuldu dışardan pek belli etmiyorum kaldı ki bu zamana kadar arkadaşlarım bile farketmediyse iyi bile gizledim. evet kendime soruyorum sürekli neyim eksikti diye biliyorum kötü. ama beni bu hale düşüren bana bu duyguyu yaşatan kişi şuan çok rahatmış. ben birine bunu yapsam içim içimi yer ilahi adaletten korkarım ya hiç beklenmedik bir anda beni bulursa diye. birine söylediğim laflara da dikkat ederim ya ah ederse diye. kimin ahının tutacağı belli olmaz hayat bu.
Bundan sonrasi icin ders olmus iste. Belirsiz iliskilere girmezsin artikvakit geçirme kısmı beni yaralayan zaten. ben de birine böyle bir şey yapmış olsaydım ha evet ettim buldum derim ama kimseye yapmadım nedn yaşadım?
ortak arkadaş vasıtasıyla eklemişti. yani sorup sorduracağım birileri vardı ama kimse böyle anlatmadı kendisini.
belirsiz? siz ilşkiye direk biz sevgili olucaz diyip çıkma teklifi mi bekliyorsunuz?Bundan sonrasi icin ders olmus iste. Belirsiz iliskilere girmezsin artik
insanın başına herşey gelebilir. ben kötülük yapmadım niye bunları yaşadım demeyin. Herkes hakettiği hayatı yaşamıyor maalesefben de birine böyle bir şey yapmış olsaydım ha evet ettim buldum derim ama kimseye yapmadım nedn yaşadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?