• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bana karşı net değil

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
26
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.

Adam size yurtdışına taşınacağım, artık burada olmayacağım irtibatı keselim yoksa üzülürsün demiş dürüstçe ama siz ısrarla peşini bırakmayınca oda tümden ayıp olmasın diye ara ara cevap veriyor işte. Bence kabullenip, helalleşip kesin muhabbeti siz konuşmak istedikçe o darlanıyor belli ki.

Adam size yurtdışına taşınacağım, artık burada olmayacağım irtibatı keselim yoksa üzülürsün demiş dürüstçe ama siz ısrarla peşini bırakmayınca oda tümden ayıp olmasın diye ara ara cevap veriyor işte. Bence kabullenip, helalleşip kesin muhabbeti siz konuşmak istedikçe o darlanıyor belli ki.
Haklısınız öyle yapacağım

Bu arkadaş aşırı haklı

Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Adam daha ne kadar açık olabilir? Sizi kırmamak, üzmemek için ılımlı davranmış ancak söyledikleri çok net. İlla hayır seni hiç bir şekilde hayatımda istemiyorum mu demesi gerekiyor anlamanız için?

Adam daha ne kadar açık olabilir? Sizi kırmamak, üzmemek için ılımlı davranmış ancak söyledikleri çok net. İlla hayır seni hiç bir şekilde hayatımda istemiyorum mu demesi gerekiyor anlamanız için?

Anlaman için tam olarak ne söylemesi lazım?
Bizler aynı jenerasyonuz nett..
Gercek acıtsa da gercektir..

Ben buradan bile hissettim adamın istemediğini. Konu sahibi ısrarla kabul etmiyor 🤷🏻‍♀️
Sevgilim bu bahane ile benden ayrılacak ben de tamam olmasin ama seni kaybetmek istemiyorum diyeceğim? Hıh.
Zaten bunu dediginde kaybettin -100 desin.Erkek bu pesinden koşturanı eziyet ettireni azap çektireni sever yahu.

İlla seni sevmiyorum , istemiyorum mu demesi gerekiyor? Uygun dille söylemeye çalışmış.
Hiç mi şans yok gibi cümleleri neden kuruyorsunuz ayrıca, sonraki attığınız mesajda aynı. Hayır devam etseniz bile ilişkide hiçbir ağırlığınız olmayacak, sevgilinizin keyfine bakacak herşey. Bu mu istediğiniz?

Sevgilim bu bahane ile benden ayrılacak ben de tamam olmasin ama seni kaybetmek istemiyorum diyeceğim? Hıh.
Zaten bunu dediginde kaybettin -100 desin.Erkek bu pesinden koşturanı eziyet ettireni azap çektireni sever yahu.
Kesnlikleee👌🏻 adama resmen "ben cepteyim" enerjisi vermiş.
O kadar çantada keklik ki adam mesajına cevap verme zahmetinde bile bulunmamış🤦🏻‍♀️

Neden yalvarıyorsunuz? Azıcık gurur ya

İstemiyor sizi çok açık şekilde belli ediyor, bir zamanlar bende sizin gibiydim inanın kendi psikolojimi fena halde bozmaktan başka hiçbir işe yaramadı , birini buldu ve beni engelledi sonra ben kendime çok kızdım neden böyle birşeyi yaptım kendime diye kızdım boşuna üzüldüm, gitmek mi istiyor bırakın gitsin sizin için doğru kişi o değil demek, sonra duydum ki o bulduğu kişide ona ihanet etmiş ilahi adalete güveniyorum her zaman yerini bulur elbet, artık kimseyi önemsemiyorum biri beni istemiyor mu olabilir çok normal karşılıyorum , biri mesajıma cevap mı vermedi bir daha kesinlikle yazmam üzerinde durmam konuşmak istemiyormuş deyip geçerim, sizde bosverin boşuna kendinizi yıpratmayın kendi yolunuza bakın keşke daha önceden böyle düşünebilen olgun biri olsaydım diyorum ama demek ki olgunlaşmak için bunu yaşamam gerekiyormuş, Rabbim karşımıza özü sözü bir karakteri oturmuş eşler nasip etsin inşallah.

Back