• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden anneye duskunluk yok

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
927
426
53
19 aylık olacak oğlum ama anne demiyor yani ağlarken bazen inne diye ağlar ama gün içinde hiç anne demiyor tüm gün baba diye geziyor evde neredeyse ama anne demiyor hep benimle emiyor ben uyutuyorum ben yediriyorum oyunda oynuyoruz ama hep baba diyor ve bugün meme nerde diye sorunca beni gösteriyor anne nerde dediklerinde iih diyor beni göstermiyor başka taraflara bakıyor nerde hata yapıyorum ben neden böyle davranıyor bugün bu duruma canım sıkıldı

Ben evli degilim cocugum yok ama gördüm bilgi sahibi oldugum icin yazmıyorum bunu. Bence her bebek annesini sever sizin hata yaptıgınızı düsünmüyorum. Onunla tüm gün ilgileniyorsunuz ona bakıyorsunuz elinizden geleni mutlaka yapıyorsunuzdur. Onunla konusun onu ne kadar sevdiginizi söyleyin bebekler hisseder sonucta. Bir de belki babasını kısa süre gördügü icib akşamdan akşama özledigi icin öyle yapıyor olabilir. Kendinizi üzmeyin

Ben evli degilim cocugum yok ama gördüm bilgi sahibi oldugum icin yazmıyorum bunu. Kız bebekler babaya düskün olur acaba bebegini kız mı? Bence her bebek annesini sever sizin hata yaptıgınızı düsünmüyorum. Onunla tüm gün ilgileniyorsunuz ona bakıyorsunuz elinizden geleni mutlaka yapıyorsunuzdur. Onunla konusun onu ne kadar sevdiginizi söyleyin bebekler hisseder sonucta. Bir de belki babasını kısa süre gördügü icib akşamdan akşama özledigi icin öyle yapıyor olabilir. Kendinizi üzmeyin
Oğlum yazmış kadın.

Göz teması nasıl? Uyumlu mu? Söz dinler mi?

valla bilmiyorum. ben ve ablam da aşiri babaciymişiz. tüm gün anneme kök söktürürmüşüz babam eve geldiginde melek gibi olur, göğsünde hemen uyurmuşuz. annem "şöyle yaptilar, böyle yaptilar, esyalari attilar, hic susmadılar" falan diye sikayet ederken babam "bu cocuklar mi?" diye sorarmis. disari ciktigimizda ikimiz de babamın elini tutmak isterdik - babam "biriniz de annenizin elini tutun" diyince ablamla kavga ederdik "sen annemin elini tut" diye 😂😂
sonuc olarak yaslar 33 - 35 hala babaciyiz. annemle ne deli kavgalar ederiz babamiza asla öf bile demeyiz :)
malesef bazen bazi cocuklar babacı oluyor.
bence siz sadece bakim veren kisi olmayin. babaya daha fazla bakim sorumlulugu verip biraz daha keyifli vakit geciren kisi siz olun.
ne guzel memleket valla, anne tüm gün uykusuzluk, sinir harbi cocugun her şeyiyle ugrasmaktan stres oluyor. cocugun gözünde gergin-sıkıcı diye isleniyor. baba aksamdan aksama görüp havada ucak yapip iki gıdı gıdî oynuyor "ne eğlenceli, harika baba"
tez vakitte degistirin rolleri yoksa sonu bizimki gibi olabilir

19 aylık olacak oğlum ama anne demiyor yani ağlarken bazen inne diye ağlar ama gün içinde hiç anne demiyor tüm gün baba diye geziyor evde neredeyse ama anne demiyor hep benimle emiyor ben uyutuyorum ben yediriyorum oyunda oynuyoruz ama hep baba diyor ve bugün meme nerde diye sorunca beni gösteriyor anne nerde dediklerinde iih diyor beni göstermiyor başka taraflara bakıyor nerde hata yapıyorum ben neden böyle davranıyor bugün bu duruma canım sıkıldı
Ayyy ayni donemde ayni haller bizdede yasandi. 4 aylikken anne demeye baslayan baba demeyen cocuk o donemde aniden anne demeyi kesti. Sadece baba dedi aylarca. Fotomuzu gosteriyordum babaya baba kendisine ben diyordu beni sorunca meme diyordu 🤣 gecti kendiliginden birazda babasi ozendirdi evde bana annesi falan diye seslendi surekli. Ama surdu bizimde bir ksc ay. Buda bir surec demek ki..

Ayyy ayni donemde ayni haller bizdede yasandi. 4 aylikken anne demeye baslayan baba demeyen cocuk o donemde aniden anne demeyi kesti. Sadece baba dedi aylarca. Fotomuzu gosteriyordum babaya baba kendisine ben diyordu beni sorunca meme diyordu 🤣 gecti kendiliginden birazda babasi ozendirdi evde bana annesi falan diye seslendi surekli. Ama surdu bizimde bir ksc ay. Buda bir surec demek ki..
Gerçekten bunu duyduğuma çok sevindim bizimki onceden de anne demezdi fazla ama şimdi hiç demiyor neredeyse anca ağlarken bazen okadar bugünde meme diye beni gösterince çok moralim bozuldu 🥲 nerede yanlış yaptimda annesi olarak görmüyor diye düşündüm

Gerçekten bunu duyduğuma çok sevindim bizimki onceden de anne demezdi fazla ama şimdi hiç demiyor neredeyse anca ağlarken bazen okadar bugünde meme diye beni gösterince çok moralim bozuldu 🥲 nerede yanlış yaptimda annesi olarak görmüyor diye düşündüm
Meme ilk nesneleri sonucta, belki dunyevi zevklerin farkindaligi yuklendikce meme annenin onune geciyordur. Ben o zamanlar boyle yorumlamistim. Ama gececek merak etmeyin yalniz degilsiniz. 🤣

Ee siz memesiniz. Evde size anne diyen var mı? Eşiniz oyuncak su vs annene götür getir şeklinde hitap ederse öğrenecektir. Yigenim annesine sütyen kesilene dek meme diye hitap etti 🤭anne de diyebilridi fakat meme demeyi tercih ediyordu.
Belki sizinde öyledir ☺️

Ee siz memesiniz. Evde size anne diyen var mı? Eşiniz oyuncak su vs annene götür getir şeklinde hitap ederse öğrenecektir. Yigenim annesine sütyen kesilene dek meme diye hitap etti 🤭anne de diyebilridi fakat meme demeyi tercih ediyordu.
Belki sizinde öyledir ☺️
Anneye git annesi al falan diyorlar aslında bende hep annem annecim diyorum bazen inne inne diye ağlıyor kucağıma alana kadar ama normal zamanda anne demez bugünde meme nerde diyince beni gösterdiği için biraz bozuldum açıkçası insan anne nerde diyince bir gösterilmek istiyor 🥲

Bebekler farklı kişileri görmek istiyor, hep anneyle olduğu için babayı da sadece akşamları gördüğü için. Siz akşam bir gün çıkın 1-2 saat takılın yürüyüş falan yapın bakın bir. Benim oğlum da öyle ayrıca 5 yaşında baba aşığı öğretmeni annelerinize verin diye kağıttan çiçek yapmışlar oğlum demiş ki babama verebilir miyim? Benim işime geliyor babam uyutsun, masada babamın yanına oturacağım en azından ilgilenmiş oluyor.

Anneye git annesi al falan diyorlar aslında bende hep annem annecim diyorum bazen inne inne diye ağlıyor kucağıma alana kadar ama normal zamanda anne demez bugünde meme nerde diyince beni gösterdiği için biraz bozuldum açıkçası insan anne nerde diyince bir gösterilmek istiyor 🥲
Benim kızım 1 yaşına kadar babacıydı, ilk baba dedi anne derken bi ara anne demeyi kesti her şeye baba demeye başladı sonradan değişti yine. İlk sene evdeydim bide full ben ilgileniyodum yani, dans eder babasına bakar, boynuna atlar hep gözleri ondaydı cilve naz hareketler taaki ben işe başlayıncaya dek ,şuan anneci modunda sanırım özlediği için kıymetimi anladı 😄

18 aylık bebeğim . Benim oğlumda evde baba baba diye dolaşır . Sizi istemediğinden değil bütün gün sizinle siz ilgileniyorsujuz zaten ama babalarını akşam görüyorlar sık sık görmedikleri için özlüyor olabilirler . Mesela benimle oynamaz ama babasını görünce sırtına çıkmak ister . Dönem dönem bence belirli bir yaşa gelene kadar anneci belirli bi yaştan sonra babacı sonra yine anneye dönüyorlr . Büyüdüklerinde zaten oyun enerji konusunda biz yetemeyeceğiz 😀 babaları ile oynamak isteyecekler çok .
Çok takılmayın bence size düşkündür sadece babayı özlüyordur .

Back
X