Neden 1 ev'de salon ve oturma odasi ?

tek bir odam var evim küçük çünkü:)
büyük olsa bide köşe takımı almak isterdim açıkçası
çocugum yok olcak nasip olursa evim komple bembeyaz halılarımda dahil bekarken evlili aşamasında amaaaaaan silerim koltuklarımı halılarımı diodum yok anacım olmuyo
evim büyük olursa şöle yatak olabilen bi köşe takımı alcam bide dolap koycam odaya hem gelen kıyafetlerini koysun hem oda rahat olsun
ben daha çocuk yokken beyaz bi evde kafayı yiyorum çocuktan sonna nolcak bilmiorum:)

Balkanic,cim okumamamız için konuyu açmamış olman lazım/dı.
Burda insanlar sana sorduğun sorunun yanıtını veriyor, sen ne gerek var, silin temiz durun diyosun. Sanane bundan? Bi de üstüne üstük hala haklı çıkmaya çalışıyorsun, yok soruydu yok öneriydi diye.

Kaldı ki, insanlar evini istediği gibi kullanabilir.
Her katta banyosu olan insanlara da ''ne gerek var, bi tane banyo yetmiyo mu'' demek gibi bir şey bu, anlıyor musun?
Artık evlerde misafir lavabosu var, ne gerek var o zaman? Bi tane yetmiyo mu.

valla ben hiç yanlış falan anlamadım...

Son düzenleme:
Canimcim ne kadar kasiksin ÿa kocaman gulucuk koyuyorum oraya ciddi ciddi ustune aliniyosun, ayrica sananeli mananeli konusma lafi 100 kere anlatmaya çalisiyorum anlamiyorsan yapicak biseyim yok sana yazilmayan seylerede atlamanani tavsiye ederim

bende ağustosda evlenip belçikaya gideceğim. evim 48 metrekare,leuven de. avrupa ülkeleri bizimkiler gibi ev hayatı yaşamadıkları için 1 salon yetiyor bence. ben öyle düşünüyorum.

avrupada ki evlerin odaları sadece yatak odası olarak kullanılıyor...en büyük salon yada girişler mutfakla iç içe oluyor orda oturuluyor.
bizler gibi küçük odalara tıkılıp kalmıyorlar.
bizler evimizin en güzel yerini döşeyip saklıyoruz niye misafire...

Aynen kartanem' dedigin gibi

1 tane diger odalardan daha buyuk olan bölum yani salon ve geneldede yaninda mutfak yapilir, Avrupadanmisin canim ?

Fbfb canim simdiden hayirli ugurlu olsun Louvain guzeldir begenirsin insallah ve mutlu mesut yasarsiniz ama Turkiyeyi birakipta nasil gelceksinn

Üstüme alındığımı da nerden çıkardın:26:Bende sana tavsiye vermek isterim ama uyacağını sanmıyorum
daha fazla uzatıp gereksiz gerginliğe gerek yok..sorunun cevabını aldın nasılsa.

gerçekten çok zor olacak. yaşımda daha çok küçük. nişanlımın doktorası dolayısıyla gideceğiz zaten. 4 yıl sonra döneceğiz türkiye ye inşallah.

FbFb : Kac yasindasin canim ? Ben sevgilin buradan o yuzden gelicen sandimda gidecegiz dedigine gore orada yasiyor, neden geliyosunuzki ozamannn (tabi özel degilse)

sevgilim suan isviçrede mastır yapıyor. doktora için belçikayı istedi oraya gidecek,gideceğiz yani inşallah. 20 yaşındayım nişanlımda 25. o 8 yıldır avrupada.

offf bu konuda öyle dertliyim ki anlatamam.senelerdir ayrı bir salonum olmadı.çocuklar ayrı ayrı oda istedikleri için.aniden gelen misafirlerden bu nedenle hep rahatsız oldum.şu anda bir de odamla mutfağım birleşik bu daha da zor oldu.bir gelen oldu mu yatacak yer sorunu oluyor.şu anda hep 5 odalı ev arıyor gözlerim.

konu sahibi evi temiz tutun ayrı bir odaya gerek olmaz diyor ama iş temizlikle bitmiyor ki.şu anda eve biri gelse yandım mesela.eşim uzanmış,uyuyor.benim el işlerim ortada.ayrı bir odam olsa hiç fena olmayacak

O duygu kadar kotu bi duygu yok heryer daginik toplamak zorundasin yorgunsun ve biliyorsunki bunu tek basina yapmalisin Allah kolaylik versin

Insallah degil 5, 10 odali evin olur canim hos ozamanda çok oda var cok is cikiyor diye soyleniriz

9 Eylül Fransız dili ve eğitimi mezunuyum, sınıf arkadaşım Bruxelles'den gelmişti, yurttan çok bizde kaldı
Çok sevdiğim bir dostumdur..okul bitince yapamadı buralarda, Bruxelles'e geri döndü.
Hayatım boyunca Fransızlarla çalıştım, öğretmenlik yapmadım..eşim de francophone..il est né a Paris, en meme temps il est diplome de lycee de Galatasaray..et il travaille toujours dans une agence de voyage.
Concernant les chambres, je te comprends tres bien..au fond, ça depend de la mentalité un peu..

Yapmayan ters görülmüyor, sadece tercih meselesi..benim çevremde kimsenin oturma odası yok, kişinin kullanımına göre değişiyor bence..

amicalement,

Ben salonda oturuyorum. Ayrı bir oturma odam yok. Oğlum doğduktan sonra bu şekilde karar verdim. 3 kişiyiz, şu an oturduğum ev 3+1. Bir odasını iptal ettim. Kiracıyım.

İleride büyük bir ev sahibi olursam ayrı bir salon yapmam. Misafir odası yaparım, bir çekyat ve küçük bir tv olur, yatıya gelenler için. Sırf misafir için yaldızlı mobilyalı salona ihtiyaç yok bence. Küçücük odalara tıkılıp evin en büyük odasını salon yapıp düzmek bana göre değil.

Yemeği de salonda yediğimiz için haliyle dağılıyor. Çat kapı gelen misafir de evimin her halini göze almak zorunda, o konuda hiç kasmıyorum kendimi.

kolltuklarım hiç kullanılmadan eskıdı ölece duruyorlar sadece haftada bır temızlık için açıyorum kapısını gelen gıdende yok olsada zaten tv nerde herkes orda

oğlum buyuyor ona oda yapıcam ozaman koltuk odasından kurtulucam ama ufak bır sorunum var krıstal bardaklarımı nerde sergiliycem :26::26::26::26nun dışında hiç bir işime yaramıyor koltuk odam

açıkçası bu evın en güzel eşyası sayılan koltuklar vıtrınler örtülerin konulduğu kımsenın kullanmadığı oda neden var bende bılmıyroum

Bizim de 2+1 evimiz ama misafir odası yada başka bir oda yapmadık salonumuz var diğer odalarda yatak odası ve benim odam bende karşıyım misafir için ayrı oda bırakılmasına evin büyük olur anlarım ama 3 odalı bir evde misafir için oda ayırmak gereksiz kullanmadığın oda neden var yada neden en güzel eşyaları o odaya koyarsın tamam misafir Tanrı misafiri ona itirazımız yok ama ben nerede yaşıyorsam misafirde orada benimle olsun her zaman temiz olmaz evet ama en azından tozunu alıp makinanı açarsan salonda başka ne dağınıklık olur ki ufak çoçuğu olanların daha dağınıktır hali ile onuda misafir anlar zaten anlayışsız ise en kral sofrayı düzeni de kursan laf eden yine edicek bişey bulur..

Yapandan çok yapmayan varmis ya peki yanlis goruluyormu kizlar mesela sizin aileniz falan dedimi yapsaydin iyi olurdu falan diye? yani çook iyi biseymi olarak goruluyor, olmali gibi yani yoksa tercih mi deniliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…